Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi beste lezers dit waargebeurde verhaal gebeurde een jaar of 12 geleden tot voor kort toen het aan het licht kwam.

Ik Remon heb een grote behoefte aan seks waar of met wie (vrouw) maakte me niet zoveel uit ik ben nu 22 jaar getrouwd met Eline een leuke vlotte vrouw van mijn leeftijd seks wil ze wel maar niet zo vaak en van daar dat ik het ergens anders zocht ik haar al een paar keer gevraagd om anaal maar dat was ze helemaal niet van plan stop hem maar in een melkfles kreeg ik als antwoord.

En toen kwam Missy in beeld een vriendin die al een maand of 3 gescheiden was ze kwam vlak bij ons wonnen 10 minuten lopen en ze kwam steeds vaker een volslanke vrouw met heerlijke borsten en een prachtig strak kontje, we gingen zwemmen met de kinderen en zij ging mee het was een afgraving waar niet te veel mensen kwamen Missy deed haar bikini topje uit en ging in de zon liggen even later deed mijn vrouw hetzelfde dat deed ze normaal nooit maar ik genoot er wel van toen ik in het water ging kwam Missy vlak bij me staan mijn vrouw liep naar de auto om wat op te halen Missy vroeg of ik ze mooi vond haar borsten ja heel mooi maar in mijn hand weet ik het beter zei ik ze zakte in het water pak ze maar Eline kan nu niks zien,
ik pakte ze vast lekker stevig en met harde tepels ze stond op en speelde wat met de kinderen toen we naar huis gingen bleef ze eten ’s avonds heb ik haar naar huis gebracht ik zou nog wat mee nemen voor mijn vrouw dus bij haar binnen pakte ze de spullen en gaaf dat aan mij direct gevolgd daar een tongzoen.

 

Mag ik je pijpen vroeg ze ik wil weer een lul vastpakken ze trok mijn broek uit en begon zalig te pijpen het duurde dan ook niet lang of ik kwam ze deed gauw haar blouse uit spuit maar over heen heerlijk om door een andere vrouw gepijpt te worden we moeten dit eens over doen maar dan langer daar stemde ik mee in.
Er ging een maand of 2 over heen toen ging mijn vrouw donderavond met de kinderen een lang weekend naar haar ouders ging.
Ik kom thuis en wie is daar Missy mijn vrouw had haar gevraagd om wat weg te brengen dat was ze vergeten van daar ze gaf me een dikke kus en voordat ik het wist pijpte ze me al ik kwam klaar in haar mond wat ze gewoon doorslikte dat was super om mee te maken en geil om te zien...

Ze draaide haar hoofd en vroeg “Wil je me NU neuken?”.

Daar had ik weinig aanmoediging voor nodig. Ik plaatste mijn lul voorzichtig in haar kutje en drukte langzaam door. Aan haar gezicht te zien en de geluiden te horen die ze maakte, Vond ze het lekker. Ik ging door en begon in een steeds hoger tempo te pompen, waarbij ik zelf ook steeds harder ging zuchten en kreunen. Ik merkte hoe geil wij allebei geworden waren, want we naderen nu snel ons hoogte punt. Precies te gelijk kwamen we klaar.

Ik hijgde wat uit, terwijl ik haar lichaam streelde op alle plaatsen die ik maar kon bereiken. Ze draaide opnieuw haar hoofd en kuste me. Kom mee naar mijn huis daar gaan we verder bij haar thuis kleedde ze om in lingerie wat een geil gezicht ik was.

Ik trok haar iets overeind. Uit zichzelf spreidde ze haar benen en legde haar handen plat op de vloer. Wow, ze was ook nog eens lenig. Missy haar kont en haar kut leken nu nóg groter. Ik stootte mijn keiharde paal in haar natte slettenkut, en ze begon direct terug te stoten en had geen enkele moeite met mijn, volgens sommige andere vrouwen veel te grote, dikke pik. Deze MILF wilde overduidelijk niets liever dan keihard geneukt worden!

‘Hmmmm….stoot maar lekker diep hoor!’ hijgde ze. ‘Jah… O, … ram hem in me,’ kreunde ze. ‘Neuk me, neuk me!

‘Ik doe mijn best!’ Ik ragde flink door.

Ik voelde dat ik ging komen maar wilde liever niet in haar kut spuiten. Die filmpjes had ik al genoeg! Nee, ik ging het gewoon proberen. En zette mijn glibberige eikel tegen haar poepgaatje aan en trok haar kont naar me toe. Met één ferme stoot zat ik al over de volle lengte in. Eén ding was voor hem dus wel zeker, iemand had hier ook al aardig wat uren in vertoefd, of de dildo's hebben hun werk goed gedaan! Vrijwel automatisch begon Missy zélf met haar drijfnatte kut te spelen terwijl het tempo waarmee ze in haar kont werd geneukt steeds verder werd verhoogd. Luid kreunend spoot ik mijn eerste schot in Missy’s kont, en keihard en diep pompend spoot ik haar darmen in een tiental stoten tot de rand toe vol.

Nu pakte ze mijn lul vast en zei laat het over je heen komen want jij wil wel meer dan alleen op en neer neuken. Ze trok me naar haar douche en ging helemaal wassen en mijn kont werd ook gespoeld toen naar slaapkamer daar kreeg ik zacht touw om mijn lul gebonden en mijn handen aan het bed vastgemaakt ze ging boven me staan en streelde haar kutje na een poosje kwam ze spuitend klaar dit was geheel nieuw voor me ik moest haar schoonlikken en haar kontje rimmen even later stopte ze een beste dildo ik haar kontje en dat ging vrij snel dat had ze vaker gedaan ze pakte nog een dildo die ging in haar natte poes.

Even later drukte ze die in mijn ster daar was nog nooit wat in geweest maar het was wel heel lekker dat weekend hebben we diverse keren geneukt en zeer vaak klaar gekomen.


Deze relatie heeft bijna 6 jaar geduurd ze werd verliefd op een of andere Brabo en verhuisde naar Brabant.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!