Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had een lange reis achter de rug door Afrika. Een prachtig land met veel kleur en wildlife. Ik vond het prachtig, maar vond het ook prima om weer naar Nederland te gaan. Ik liep een kleine en vervallen ‘luchthaven’ binnen, bij een kleine plaats vanwaar ik naar Johannesburg zou vliegen. De luchthaven lag er verpaupert bij en ik zag eigenlijk niemand lopen. Het was leeg en erg warm. De muren waren verweerd en de stoelen of verdwenen of totaal uitgewoond. Echt op me vermak voelde ik me niet.

Ik liep een hal binnen en daar werd ik via een bord verwezen naar een zitruimte. Die liep ik in. Ik dacht dat ik alleen was, maar ik zag één Afrikaanse man zitten. Hij sliep. Ik ging tegenover hem zitten. Ik hield hem scherp in de gaten en opserveerde hem van top tot teen, wat een eind was, want deze man was lang. Ik denk zeker 2 meter. Hij had een witte, katoenen broek aan. En een dito hemd. Verder droeg hij zwartleren slippers. Ik heb wel eens zwarte mannen gezien, maar deze was pik zwart. Bijna blauw eigenlijk. Hij zat rechtop en zijn hoofd hing naar beneden. Hij sliep, maar ik hoorde niets.

Ik was moe en verhit. Zat loom naar de man te kijken en mijn fantasie begon te werken. Men zegt dat negers zwaargeschapen zijn. Eigenlijk heb ik daar de hele vakantie niet over nagedacht. Niet gek ook, het was een hectische reis. Ik staarde naar zijn kruis en schrok er eigenlijk van. Zonder dat ik het doorhad, keek ik al zeker 5 minuten. Tot mijn verbazing zag ik een enorm silhouet in zijn broek. Zou dat zijn geslacht zijn? Pff…alsjeblieft zeg. Nee, kan niet. Ik bleef staren en kon eigenlijk niets anders bedenken. Hij kon geen stijve hebben, hij sliep. Het apparaat moet dus in slappe toestand zijn. Mijn voorhoofd werd warm en klam. Ik slikte even. En keek de andere kant op. Het idee zeg. Zo’n penis .

Ik keek weer. En weer. Ik keen naar zijn borstkast, groot en breed. Ik werd opgewonden. En keek om me heen. Geen mens te zien en niets te horen. De stoute gedachte drong me op, om het apparaat van dichtbij te bekijken. Zijn broek los te maken en alleen maar te kijken. Na enkele minuten wikken en wegen, sloop ik naar de neger. Heel stil. Muisstil. Ik zat op mijn knieën voor hem en kon het apparaat aanraken. Dat deed ik. Met mijn vinger prikte ik voorzichtig op zijn geval. Wow! Het is zijn penis! Massief en zwaar. Een rilling liep over mijn rug. Nogmaals raakte ik ‘m aan en nu langer. Ik moest en zou ‘m zien. Ik keek naar zijn losse broek en maakte het touwtje los. Gelukkig hing hij in zijn stoel en gleed de broek naar beneden. Daar hing het apparaat! Het bungelde nog wat na. Hij was besneden. Ik denk dat het apparaat zeker 18 centimeter in slappe toestand was. Pik zwart. Met dikke aders en een zwarte, dikke eikel. Opeens besefte ik me dat hij wel eens wakker zou kunnen worden. En dan? Zou hij het oké vinden? Een blanke vrouw , die zomaar met zijn penis bezig is? Het is een man. Het kon me eigenlijk niet veel schelen. Ik zat in dromenland en verdween er steeds meer in. Bovendien was ik opgewonden, ik trilde ervan. Ik nam het apparaat in mijn hand en begon heel langzaam zijn vel heen en weer te halen. Het duurde niet lang of het geval begon te groeien! Terwijl hij sliep. Ongelooflijk. Ik kon er al nauwelijks mijn hand omheen houden. Het warme apparaat groeide. Ik bleef trekken en voelde mijn vagina warm worden. Weet je, het maakt me echt niet meer uit, ik neem ‘m in mijn mond. En dat deed ik. Ik nam zijn eikel tussen mijn lippen en bespeelde met mijn rechterhand zijn ballen.

Met moeite wel, want zijn penis was nu zeker over de 27 centimeter. Ik likte verder, want hij paste gewoon niet meer. Zijn zwarte, lange paal woog zwaar. Ik voelde het vocht in mijn broekje broeien. En mijn maag draaide zich om. Ik wilde ‘m voelen! Absoluut. Het moest. Dit was de kans van mijn leven, om het met een groot geschapen neger te doen. Ik had gelukkig een rokje aan en deed mijn slipje onhandig uit. Ik keerde me om met mijn kontje naar het apparaat toe. De neger bleef slapen. Geen kreun, nee niets. Voorzichtig kroop ik achteruit totdat ik zijn penis tegen mijn bil en klit voelde. Ik rilde en een golf van geilheid stroomde door mijn lijf. Even keek ik rond of ik niemand zag. Niemand. Met mijn linkerhand greep ik zijn apparaat en mikte op mijn vagina. Ik duwde en duwde en ineens zat zijn eikel erin! Ik gaf een kreet en voelde mijn vagina samenknijpen. Wat was dit geil , ik ging een slapende, onbekende neger neuken , slaafs op mijn knieën. In een openbare ruimte. De eikel zat en met veel gefrummel volgde de eerste centimeters. Ik had het niet meer. Ik werd totaal opgerekt. Totaal. De helft zat er in en ik kon het niet beheersen, ik kwam al. Als een razende en probeerde mijn gehijg en kirren in te houden. Ik liep rood aan en begon enorm te snuiven. Doordat ik klaarkwam, kreeg ik zijn penis er helemaal in. Ik voelde zijn ballen. Ik hield even stil, om aan zijn formaat te wennen en keek even achterom. Hij sliep nog steeds! Nu begon ik naar voren en achteren te schuiven. Wat een gevoel. Elke centimeter voelde ik. Mijn hart ging tekeer als een gek. Zijn warme, grote paal. Ik voerde het tempo op, omdat ik een tweede orgasme voelde komen. Verder werd ik angstig, stel dat hij nu wakker zou worden? Dit besef gaf een enorme golf van angst en geilheid. Ik gleed heen en weer en hield het niet. Ik wilde het inhouden, maar mijn mond hield het niet meer. Ik kreunde hard. En kwam explosief. Het vocht gleed langs mijn benen naar beneden. Een orgasme van zeker een minuut onderging ik. En gleed daarna direct van zijn penis af, en kroop naar mijn stoel. Duizelig en wankel. Zocht mijn slip en stopte deze in mijn tas. Ik was volledig mijn oriëntatie kwijt. Ik moest maken dat ik wegkwam. Ik snelde weg, terwijl mijn vagina nog na krampte. Ik keek achterom en zag de neger zijn broek dichtdoen.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd