Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Saskia leunde tegen het aanrecht. Was-ie nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, haar mantelpakje had ze al aan, echtgenoot Rob naar zijn werk gekust… Die kut-wasmachine! Gisteren begaf hij het zo maar. Eén of andere foutmelding, waar de helpdesk ook niet uitkwam. ,,We sturen wel een monteur, die kan er tussen 9 en 12 zijn”. Precier konden ze niet zijn. En daar begon het onderhandelen met Rob: wie kon er thuisblijven? Rob had een afspraak met een klant, Saskia, directrice op een basisschool, had een overleg met een overkoepelend bestuur. En daarom keek de blonde, 36-jarige Saskia tegen een monteur aan die haar wasmachine weer aan de praat moest krijgen. Wel een lekker ding trouwens. Zwarte jongen, leuk rastakoppie, gespierd lijf… nou moest ze toch ophouden. Het was 10 uur, ze moest weg. ,,Kan ik alvast een kopje koffie inschenken of ben je nog lang bezig?” ,,Schenk maar in mevrouw, ik ben klaar. De thermostaat was stuk”. De monteur, die zich had voorgesteld als Steve, kwam overeind. Saskia reikte hem een kop koffie aan en merkte dat hij een meer dan gewone belangstelling voor haar had. Ze was dan ook ‘dressed to impress’. Ze moest nogal wat geld van het bestuur aftroggelen, en aangezien deze volledig bestond uit mannen die hoofdzakelijk de 50 gepasseerd waren, had ze voor haar spannende werkkleding

gekozen: de rok viel net over de billen, onder het jasje was nog net haar kanten hemdje zichtbaar. De hakken van haar pumps maakten haar benen een stuk langer.

Ze vouwde haar linkerbeen voor de rechter en keek naar Steve die een slok van zijn koffie nam. Ze sloeg aan het fantaseren. Hoe gespierd zou hij onder die saaie bedrijfskleding zijn? Ze had nog nooit sex gehad met een zwarte man , sterker nog, Rob was al 20 jaar lang de enige. Ze schrok van haar gedachten en schudde haar hoofd, waardoor de keurig gesoigneerde blonde lokken rond haar slapen dansten. ,,Ik pak nog even mijn gereedschap, laat u even tekenen en dan ga ik”, zei Steve. Saskia was weer in gedachten. Steve bukte zich, zijn spijkerbroek zakte af. Een stukje bilspleet werd zichtbaar. Normaal gesproken vond Saskia dit te vulgair voor woorden, nu merkte ze dat ze haar lippen stond af te likken. Wat een kontje! Met een ruk draaide zich om, zette haar handen op het aanrecht en haalde diep adem. Waar was ze mee bezig? Ze stond te trillen op haar benen. ,,Lust, pure lust”, ging het door haar heen. Steve kwam naast haar staan. Hij stond heel dichtbij. ,,Als u nu op dit schermpje met deze pen…”

Trillend nam Saskia de pen aan. Steve stond tegen haar aan. Saskia zag een druppel op de palmtop vallen en besefte ineens dat ze letterlijk stond te kwijlen… Plotseling voelde ze Steves hand die haar vanachteren in haar kruis greep. ,,Wel verd…” Ze wilde hem wegduwen, maar hij had haar stevig beet.

Steve haakte zijn wijsvinger in haar slipje en scheurde het in één beweging kapot. Saskia verzette zich met al haar kracht, maar Steve ging achter haar staan en vatte met zijn linkerhand haar rechterborst. Met zijn rechterhand omvatte hij haar billen, waarbij hij zijn wijsvinger rechtstreeks in haar kut duwde. Saskia’s weerstand was definitief gebroken. Met een zucht duwde ze haar kontje naar achteren en liet de neger zijn gang gaan onder haar rokje. ,,Jij lust er wel pap van, hè blondje? Je wilt geneukt worden door een neger”.

,,Zullen we de banaliteiten achterwege laten?”, vroeg Saskia. Steve pakte haar voorhoofd, rukte deze naar achteren en zei in haar oor: ,,Geen idee wat je zegt, blanke teef, maar ik ga je pakken”. Hij liet Saskia’s hoofd weer los. ,,Toe maar, ga je gang maar, woon me uit, ik ben ontoerekingsvatbaar, maar dat hoef jij niet te weten”, dacht Saskia. Steve had inmiddels drie vingers in haar kut en Saskia had het idee dat onder haar voor het keukenkastje inmiddels een aardig plasje geil van haar lag. Ze was zich slechts vaag bewust van haar overgaand mobieltje totdat Steve vroeg: ,,Wie is Rob?” ,,Mijn man” ,,Praat met hem”

siste Steve in haar oor terwijl hij haar Nokia voor haar gezicht hield. ‘Rob’

stond er onmiskenbaar in het display, en Steve had al opgenomen. De lijn stond dus al open. Saskia pakte het mobieltje. ,,Ja, met Sas…” hijgde ze. ,,Hé lief, waar ben je?” Saskia moest even wachten met antwoorden: Steve was recht achter haar gaan staan en kneedde haar beide borsten. Ze voelde door zijn broek zijn pik tegen haar kontje en begon mee te draaien in zijn ritme. Ze leunde naar achteren en pakte Steve bij zijn haren. ,,eh…nog thuis ”. Ze probeerde haar stem zo neutraal mogelijk te laten klinken, met in haar rechteroor de stem van haar man en in haar linkeroor de tong van Steve, die haar hard in de tepels kneep en maar tegen haar aan bleef rijden. ,,Is de wasmachine al klaar?”, vroeg Rob. Saskia antwoordde met een gil. ,,Alles goed?” Rob klonk bezorgd. ,,Eh.. ik brand me een beetje aan de koffie” zei Saskia. Wat werkelijk gebeurde, was dat Steve haar rokje ruw naar beneden schoof, haar omdraaide en hard op het aanrecht zette. ,,Maar hoe zit het nu met die wasmachine?” vroeg haar man terwijl de neger haar benen uit elkaar schoof en zijn tong in haar kut ramde. Saskia dacht dat ze gek werd. ,,Ja…nee… de monteur is nog bezig”. ,,Die is zeker bezig”

dacht ze. Steve had haar klitje gevonden en draaide rondjes met zijn tong. Het voelde hemels. Ze bedacht dat ze een mooie aanblik moesten vormen: blonde vrouw in pumps en colbert die op het aanrecht zat te bellen terwijl ze hartstochtelijk door een neger werd gebeft. Het besef maakte haar nog geiler en terwijl Rob een verhaal was begonnen over mogelijke oorzaken van het wasmachineleed pakte ze Steve in zijn haardos en drukte hem nog harder tegen haar kruis. Ze duwde haar kontje zo ver mogelijk omhoog om die waanzinnige tong van hem zo goed mogelijk te voelen. Rob praatte inmiddels over garantie en voorrijkosten en gaf Saskia nog als advies: ,laat je niet naaien door die kerel”. Over banaal gesproken, bedacht Saskia, dat was ze nou juist van plan. Net op het moment dat Saskia dacht dat ze alles onder controle had, hield Steve op. Hij ging voor haar staan en trok zijn bedrijfssweater uit. Bewonderend keek Saskia naar zijn gespierde, bezwete lijf. Ze stikte haast in haar begeerte. Zijn mond vormde duidelijk de

woorden: ,,ik neuk je kapot”. Ze keek hem verstoord aan, wijzend op haar mobieltje. Steve herhaalde zijn woorden, dit keer zei het hardop, zachtjes. Rob reageerde voor de telefoon: ,,Is dat de monteur? Wat zegt hij? Is hij klaar?

Geef hem maar even”. ,,Ok”, zei Saskia. Ze ging staan. Met een ondeugende blik in haar ogen keek ze Steve aan. ,,Mijn man wil je spreken” Zacht voegde ze eraan toe: ,,jammer hè?” Saskia overhandigde hem de telefoon en wilde op zoek naar haar rokje en slipje. Ze hoorde Steve zeggen: ,,een momentje meneer” en voelde zijn arm om haar nek. De telefoon hield hij laag, terwijl hij in haar oor

fluisterde: ,,jij gaat mij pijpen kreng”.

 

Sakia keek hem woedend aan, met haar rok en kapotte slipje in de hand.

Ze kon nog steeds niet geloven in wat voor avontuur ze zich had gestort. Moest ze deze zwarte man nu echt pijpen terwijl hij stond te bellen met haar man? Maar ze wist dat deze Steve de troeven in handen had. Hij kon haar man nu gemakkelijk inlichten, maar belangrijker nog was dat ze ondanks zichzelf nog steeds bloed- en bloedgeil was. En wat zeiden ze ook al weer over zwarte mannen? Ze wilde dat apparaat van hem wel eens zien. Ze ging voor hem staan. Steve lachte naar haar en pakte haar schouder. Hij duwde haar omlaag. Saskia nam niet de moeite om haar pumps en colbert uit te doen. Ze zette zich op haar knieën. Haar man had ze in haar leven nog geen tien keer gepijpt, ze hield er niet zo van. Maar toen ze de broek van Steve losmaakte, zijn slip naar beneden trok en zijn grote pik tegen haar gezicht voelde slaan, verdween al haar weerzin. ,,Sorry Rob”, dacht ze, ,,Maar dit is andere koek”.

Vergeten waren wasmachine, echtgenoot en bestuur.

 

Ze had alleen nog maar oog voor de prachtige, minstens 25 centimeter lange pik van Steve.

Ze drukte haar dijen even tegen elkaar en voelde een huivering door haar onderlichaam gaan. Ze deed haar mond open en sloot deze om de grote, zwarte pik. Langzaam begon ze haar hoofd van voor naar achteren te bewegen, de pik sloeg tegen haar huig. Met een plop liet ze hem weer even schieten. Ze keek omhoog en zag Steve goedkeurend naar haar kijken, terwijl hij nog steeds in gesprek was met haar man. Ze liet wat van haar speeksel op zijn eikel druipen en begon met haar tong rondjes te draaien rond het spleetje, steeds sneller. Steve kreunde zachtjes en greep haar in haar haar. Ze hoorde hem praten over garantiebepalingen en ze begreep, dat hij het gesprek probeerde te rekken. Deze hele situatie was dan ook even surrealistisch als opwindend. Saskia liet haar handen over zijn lichaam glijden, terwijl ze Steve steeds onderdaniger ,,ja meneer” en ,,u hebt gelijk, meneer” tegen haar man hoorde zeggen. Ze kneep in zijn keiharde billen, liet haar handen over zijn gladde torso gaan en streelde zijn wasbordje. Gelukkig kon Rob beter praten dan luisteren, bedacht ze toen ze in Steves tepels kneep en haar mond over zijn keiharde paal liet glijden. Ze deed haar knieën uit elkaar en ging met haar hand naar haar clitoris, terwijl ze de andere gebruikte om Steve tussen het pijpen door zachtjes af te trekken. Ze voerde het tempo op. Ze wist niet meer waar ze het meeste aandacht aan moest schenken: haarzelf of de pik van Steve. Haar bewegingen werden steeds ongecontroleerder, ze raakte buiten adem en kon Steve al niet eens meer pijpen. Ze voelde een enorm orgasme naderen, totdat ze ineens haar mobieltje voor haar gezicht kreeg: ,,uw man wil u nog even spreken”. Een kreet ontsnapte aan haar keel, maar ze kon niet anders dan de telefoon aannemen. Terwijl ze de ballen van Steve masseerde hoorde ze Rob zeggen: ,,Nou, nou, zo erg is dat toch ook niet?” ,,Nee, ik was even met iets anders bezig” zei Saskia terwijl ze haar tong weer over de eikel van Steve liet gaan. Deze had nu zijn beide handen vrij en plaatste zijn grote handen aan haar slapen. Met enige dwang liet hij haar mond over zijn pik schuiven.

Saskia hoopte maar dat Rob haar niets zou vragen, zodat ze alleen maar instemmend hoefde te hummen. ,,Ik heb die monteur even goed duidelijk gemaakt hoe het zit”. ,,Mmm, mmm” antwoordde Saskia. Haar vrije hand plaatste ze onder Steves kruis door op zijn billen. ,,Blijf alsjeblieft praten Rob” dacht ze terwijl ze Steves pik steeds verder in haar mond probeerde te laten verdwijnen. Rob stelde haar niet teleur: hij begon een verhaal over de klant die hij ging bezoeken. Waarschijnlijk ging hij ervan uit dat zijn vrouw toch niets beter te doen had. Even werd het moeilijk toen hij haar vroeg: ,,Wat klink je anders. Is er iets?’

Door zich met haar vrije hand af te zetten tegen Steves bovenbeen wist ze zich te bevrijden en met haar wang tegen zijn ballen wist ze nog net uit te brengen: ,,Ik ben even een broodje aan het eten”. Klonk toch wat saaier dan: ,,Sorry schat, ik ben een neger aan het pijpen”. Rob nam genoegen met het antwoord en Saskia hervatte haar werkzaamheden.

 

Boven zich hoorde ze Steve lachen. ,,Ik zal je krijgen” dacht ze. Met haar middelvinger ging ze op zoek naar en vond ze zijn anus. Ze drukte haar vinger naar binnen. Steve gaf een brul en bewoog zijn bekken met een ruk naar voren. Saskia stootte haar hoofd hard aan het aanrecht.

,,Wat gebeurt er nu weer?” vroeg Rob. Terwijl Saskia over haar achterhoofd wreef en het zoute voorvocht van Steve van haar lippen likte, zei ze met een glimlach: ,,Ik geloof dat onze monteur wat onhandig is. Hij laat wat op zijn tenen vallen”. ,,Nou goed, ik ga je hangen, ik bel je zo wel uit de auto. Moet ik je op je mobiel bellen of niet?” Saskia liet haar tong van Steves eikel naar zijn ballen glijden en dacht na. Ze hadden geen snoerloze vaste telefoon. Wat te doen?

Terwijl ze Steves lul omhoog richtte en in zijn ballen beet, vroeg Rob het nog eens, ongeduldig nu. Saskia liet Steves lul langs haar wang rollen en nam een besluit: ,,bel me maar op mijn mobiel”. Ze verbrak de verbinding.

 

Saskia ging staan. Terwijl Steve zijn schoenen, broek en sokken uittrok, legde ze haar mobieltje op het aanrecht. Ze keek naar Steve. God, wat was ie lekker zoals hij daar voor haar stond, het zwarte lijf glanzend, de pik fier vooruit. Weer drukte Saskia haar dijen tegen elkaar, ze meende het te horen soppen. ,,Klopt het wat ze zeggen over blanke vrouwen?”, vroeg Steve. ,,Geen idee, wat zeggen ze dan? ,,Dat ze zo lekker meebewegen bij het neuken ”. Saskia wierp haar haar naar achteren, plaatste haar handen in de zij en keek naar hem op. ,,Volgens mij ga jij dat zo uitvinden”. Hij keek naar haar mobiel. ,,Belt je man nog?” ,,Zo meteen, uit de auto. Hé, klopt het wat ze zeggen over zwarte mannen?” Steve lachte luid. ,,Wat zeggen ze dan?” ,,Dat ze beter neuken dan blanken”, zei Saskia uitdagend. Te uitdagend, besefte ze een paar seconden later. Toen had Steve met enkele bewegingen haar colbertje van zijn knopen beroofd, haar hemdje doormidden gescheurd en haar op haar rug op de keukentafel gelegd. Onderweg was ook haar b.h.

verdwenen, ze voelde in ieder geval haar volle borsten tegen de borstkas van Steve. Steve had al haar papieren, die op de keukentafel lagen, aan de kant geveegd. Saskia had geen tijd meer om uit te vinden aan welke film dit haar deed denken: Steve had zijn keiharde pik al in haar kut geduwd en was haar met lange, felle halen aan het neuken.

Saskia bedacht dat ze nu niet meer aan Rob hoefde te denken en riep:

,,toe maar, kom op”. Steve barstte in een cynisch gelach uit en gromde in haar oor: ,,Denk je soms dat ik een mietje ben? Ik wil andere dingen horen”. Hij richtte zich op, zette zijn handen op haar heupen en maakte nog langere halen. Saskia begreep en riep: ,,Ok, zwarte man, neuk me suf. Scheur me maar in tweeën met die grote zwarte pik”. Ze schoof haar handen naar boven en plaatste haar hakken tegen de billen van Steve. Ze had haar pumps nog aan, besefte ze. Ze besefte ook dat er een orgasme aan zat te komen zoals ze nog nooit beleefd had. Steve greep haar beide borsten, kneep weer hard in haar tepels. ,,Ooit zo geneukt door je man?” ,,Die heef t lang niet zo’n grote pik als jij”.

Saskia drukt haar achterwerk naar boven en probeerde Steves pik zover als mogelijk in zich te krijgen. Ze was niet zo getraind in het uitstellen van orgasmes: met een luide schreeuw kwam ze klaar. Ze drukte haar bovenbenen zo stijf tegen elkaar dat ze bang was Steves lul te pletten. Ze begon over haar hele lijf te rillen en raakte buiten adem. Steve trok zijn lul terug en verdween uit haar blikveld.

 

Nahijgend lag Saskia naar het plafond te staren. Zo voelde het dus, dacht ze. Een vluggertje in de keuken… Steve stond weer voor haar, met een vinger voor zijn lippen en aan zijn rechteroor… Saskia’s mobieltje. Hij ging over. Ze beet op haar onderlip om maar geen geluid voort te brengen en reikte naar haar mobieltje. Steve drukte haar echter terug en schakelde in: ,,Met Steve” Hij legde een hand op Saskia’s buik, die ze na twee zwangerschappen was blijven trainen waardoor die nog mooi strak stond. ,,Saskia, dat is uw vrouw?” vroeg Steve terwijl hij aan een tepel begon te zuigen. Saskia voelde zich weer in vuur en vlam staan. Steve likte het zweet tussen haar borsten en verplaatste zijn hand naar onderen, daarbij ‘per ongeluk’ haar clitoris aanrakend. ,,Ze is even naar boven, kan ik een booschap aannemen?” Terwijl hij het antwoord afwachtte, trok zijn tong natte sporen over Saskia’s bovenlichaam. ,,Nee, ik heb mijn baas nog niet gebeld” zei hij. Saskia begreep dat Rob weer wilde praten over de wasmachine. Ze liet zich van de tafel rollen en gebaarde naar Steve:

omdraaien jij. Steve draaide zich om. Saskia drukte zich tegen hem aan, ze schoof haar borsten langs zijn rug. Ze beet in zijn schouder. Steve had de telefoon aan zijn linkeroor. Saskia ging rechts van hem staan en vouwde haar been om zijn been. Ze begon hem zachtjes te berijden. Haar rechterhand was vrij: daarmee ging ze op zoek naar zijn pik. Ze begon hem af te trekken. Steves vrije hand masseerde haar billen. Saskia raakte geiler dan ze die ochtend was geweest, geiler dan ze ooit was geweest. Ze begon Steve steeds harder af te trekken, beet in zijn getatoeëerde bovenarm. Steve bleef maar praten, hij rekte het gesprek weer. Ze raakte buiten zinnen en begon aan zijn oor te likken. ,,Zeg maar dat hij niet kan neuken”, fluisterde ze, ‘’zeg maar dat hij een klein wit pikkie heeft”. Steve rukte zich plotseling los. ,,Eh… ik geloof dat uw vrouw eraan komt. Zal ik haar even geven?” Saskia keek hem aan. Steve gaf haar de telefoon, met zijn hand over de microfoon:

,,Ben je gek geworden?” Saskia moest even nadenken, maar toen begreep

ze: Steve had ook nog een baas, die deze gebeurtenissen op zijn minst zou afkeuren. Dat hield in dat Steve niet alleen macht over haar had, dat werkte ook andersom. En nu was zij de bovenliggende partij. Steve was er ook doodsbenauwd voor dat Rob het te weten zou komen. Welnu, dan kon ze ook letterlijk de bovenliggende partij worden. ,,Hai lief” zei ze tegen Rob terwijl ze Steve bij zijn lul greep en meenam naar de vertrouwde keukentafel. ,,Hai schat, was je boven?”. Nu wel, bedacht Saskia terwijl ze Steve gebaarde op de tafel te gaan liggen. Zelf schopte ze haar schoenen uit. Terwijl ze met haar echtgenoot bleef praten klom ze op Steve en liet zich langzaam over zijn lange pik glijden. Ze begon hem te berijden. Steve masseerde haar borsten, kneep weer in haar tepels. Saskia wierp haar hoofd achterover en beet op haar onderlip, om weer te voorkomen dat ze ging kreunen. Robs verhaal kon ze gelukkig nog afdoen met ,,ja”, ,,nee” of ,,zeker”. Ze keek naar Steve. Die lag te genieten, zag ze. Ze plaatste een hand op zijn borstkas en voerde haar tempo op. Met haar tong likte ze over haar lippen. ,,Ik heb de pornoster in mijzelf ontdekt”, dacht ze. Ook Steve had nu zijn tong buitenboord hangen. ,,Geen wonder dat-ie zo goed beft”, dacht ze, ,,wat een geweldige lap”. Ze liet zich zakken, drukte haar borsten tegen hem aan. Ze opende haar mond haar mond om iets tegen Rob te zeggen. Ze was nog niet uitgesproken of Steve drukte zijn tong in haar mond om daar wild tekeer te gaan. Saskia liet hem begaan, drukte haar lippen zelfs keihard tegen de zijne. Weer kon ze alleen maar hummen tegen Rob. Plotseling voelde ze een vinger in haar anus. Eerst voorzichtig, daarna begon de vinger forse kringetjes te draaien. Steve haalde zijn tong uit haar mond en fluisterde in haar telefoonloze oor: ,,daar ga ik je straks ook pakken”. ,,Dacht het niet”, dacht Saskia. Daar was nog nooit iemand geweest. Ze ging weer op zoek naar Steves mond. Ze zat dichtbij een volgend orgasme, wist ze.

Steves vinger ging haar kont in en uit, ze ging weer mee in zijn ritme, besefte ze. Kwam die neger nou nooit klaar? ,,Harder”, riep ze, voor ze het wist. ,,Ik zei dat ik om vijf uur wel thuis kan zijn”, riep Rob in haar rechteroor. Saskia hield het niet meer en nam een besluit.

,,Ok, dan zie ik je dan, ok?” Ze drukte Rob weg, plaatste haar ellebogen naast Steve zijn slapen en zei: ,,Goed, dan ga jij me nu in mijn kont neuken”. Voor ze het wist lag ze op haar buik op tafel.

Steve gebruikte wat vocht van haar kut, waar ze inmiddels genoeg van had, om rond haar anus te smeren. Steve schoof zijn lul naar binnen en begon voorzichtig te pompen. Saskia keek achterom en siste: ,,Ben je soms wel een mietje of zo? Harder!” Steve greep haar weer in haar haar en begon hard te stoten. Saskia besefte dat ze iets te stoer was geweest. Haar eerste kreten waren van de pijn. Maar naarmate Steve doorging, vond ze het steeds lekkerder worden. Voor haar zag ze het mobieltje liggen. Hij ging over. ‘Suus’ stond er op het display. Een vriendin. Toch maar niet, ze had een neger in haar reet. ,,Waarom neem je niet op?” klonk het achter haar. ,,Is een vriendin, vind ik niet zo spannend” zei ze, haar kontje achteruit bewegend. Ze schoof een hand naar haar kut. Weer ging het mobieltje over. Nu stond Rob wel op het display. En waar ze het idee van haalde wist ze niet. Ze kon alleen maar denken: ,,hij vibreert ook”. Ze griste het mobieltje van de tafel, bracht haar kont wat omhoog en plaatste het mobieltje tegen haar clitoris. Haar vingers deden verder ook hun werk, met een schok kwam Saskia weer klaar. Even werd het donker voor haar ogen. Ze kwam pas weer bij toen ze Steve hoorde zeggen: ,,Zo dame, jij bent me er wel een”. Ze ging staan, maar zakte meteen weer door haar benen. Haar hele lijf leek wel één groot orgasme. ,,Ga daar maar even zitten”.

Steve zette haar in een stoel. Zijn erectie was nog steeds enorm, zag ze. ,,Bel hem”. Steve drukte het mobieltje in haar handen. ,,Mag ik niet even bijkomen?” ,,Dat kan ook tijdens het praten”. Saskia koos Robs nummer. ,,Hoi lief, waar zit je nu?”. Voor haar begon Steve zich als een bezetene af te trekken. Haar hand ging naar zijn pik, maar die sloeg hij weg. Terwijl Saskia dit keer iets actiever met haar man kon praten, zag ze vlak voor zich een zwarte man zichzelf naar een hoogtepunt brengen. Ze begreep ineens zijn bedoeling, en ze ging er eens goed voor zitten. Ze wenkte naar Steve: kom maar op. Dat was teveel voor hem: met een ingehouden brul en wegdraaiende ogen kwam hij klaar. Ze voelde Steves warme zaad in haar gezicht, in haar haar, op haar borsten. En er kwam steeds meer. Terwijl ze het gesprek met haar echtgenoot voortzette, wreef ze het zaad van Steve over haar hele lichaam, plukte het uit haar haar en met een geile blik likte ze haar vingers af. Steve keek er hoofdschuddend naar. ,,Jij bent me er echt eentje”. ,,Wat zegt-ie?” vroeg Rob. Saskia gaf een lik over Steves lul, ging staan en zei in haar mobieltje: ,,ik geloof dat de monteur eindelijk klaar is”. En terwijl ze zich verloor in een lange, natte tongzoen met Steve, zei Rob: ,,Gelukkig heb ik dat mannetje goed duidelijk gemaakt wie de baas is”.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!