Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een tijdje geleden was ik in een Blokker hier in de stad. Ik woonde net op mijzelf en dan heb je soms wat huishoudelijke dingen nodig. Ik was op zoek naar een goede koekenpan maar kon geen keuze maken. Ik keek om mij heen of ik een winkelmeisje zag. Iets verderop zag een meisje in tenue van Blokker. Ze stond met haar hoofd in een schap en was druk bezig dat in te richten. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat ze een hoofddoek droeg, maar daar heb ik geen moeite mee. Ik vroeg haar of ze mij kon helpen. Ze zat op een laag krukje half in het schap en trok haar hoofd terug en keek naar boven waar de vraag vandaan kwam. Het eerste dat ik zag was dat de knoopjes van het Blokker overhemd half open stonden en zo vanaf boven keek ik zo haar bloesje in. Ik zag door een kier een zwarte BH en de bovenkant van een paar heerlijke tieten. Ik kreeg een hand in beeld die het bloesje recht trok en keek nu maar in haar gezicht. Ze keek me verlegen lachend aan en vroeg, kan ik u hepen.

 

Dat denk ik wel, zei ik met een dubbelzinnige toon in mijn stem want ik keek in een heel knap gezicht met een paar mooie donkerbruine ogen. Het hoofddoekje deed geen afbreuk aan haar schoonheid. Het winkelmeisje ging ondertussen rechtop staan. Nu zag ik dat ze niet al te groot was, zo’n 1,65 m en redelijk slank. Ik nam haar van onder tot boven op en mijn ogen bleven even rusten op de bollingen in haar bloesje. Ze werd een beetje rood toen ik haar zo op nam maar ze wendde haar blik niet af. Kan je me helpen met het uitzoeken van een koekenpa vroeg ik met hese stem. Ja hoor natuurlijk wat wilt u weten zei ze en liep voor me uit naar het vak met de pannen. Ik keek haar achterna en zag dat ze een lekker kontje had. Ze had een strakke spijkerbroek aan en het enige opvallende was het hoofddoekje. Onder het lopen keek ze om naar me en ze zag dat ik haar nu aan de achterkant aan het opnemen was. Nu keek ze minder verlegen en lachte me hartelijk toe. Snel liep ik achter haar aan en vertelde dat ik een pan zocht om vlees in te braden. Dan laat ik u deze pan even zien zei ze en bukte zich voorover om een pan van de onderste plank te pakken.
Dit deed ze express, dat wist ik zeker want dezelfde pannen stonden ook op ooghoogte. Ik had een heerlijk uitzicht op haar billen nu ze voorover bukte.

Ze stond op draaide zich om met een pan in haar hand en zei, kon je het goed zien. Zeker zei ik, dat ziet er allemaal lekker uit. Ik mag niet klagen zei ze inmiddels wat uitdagend. Heb je zin om na werktijd even wat beter kennis te maken vroeg ik haar, ik heet Gertjan, Mijn naam is Afra, maar ik mag niet te veel contact hebben met Nederlandse jongens van mijn vader zei ze. Dat hoeft hij toch niet te weten zei ik op uitlokkende toon. Gewoon even wat drinken samen kan toch geen kwaad. Ik kan niet in het openbaar ergens wat met je drinken hoor zei ze. Dan kom je toch even langs mijn huis zei ik, ik woon hier vlak bij. Nou ok, dat wil ik wel zei ze. Mijn vader denkt dat ik tot 21:00 uur moet werken maar ik ben al om 19:00 uur klaar. Nou dan kan je om 19:05 bij me zijn en kan je op tijd weer thuis zijn. Dat is goed zei ze en ik gaf haar mijn adres.

Wil je de pan nog vroeg Afra aan me. Ja hoor zei ik en ze liep voor me uit naar de kassa. Ik rekende de pan met haar af en met het terug geven van het wisselgeld raakte wij elkaar even aan en ging er een soort stroom stootje door mijn hand. Afra voelde het ook en keek me met haar mooie bruine ogen aan. Met het beeld van die ogen, haar strakke kontje en de openstaande knoopjes in mijn hoofd liep ik naar huis. Ik voelde een have erectie in mijn broek en dacht, wat moet ik nu met zo’n meisje.

Het was net over 18:00 uur en ik zou eigenlijk eten gaan maken maar ik had op slag geen honger meer. Ik ging maar een beetje televisie kijken om de tijd te doden maar de klok leek er twee keer zolang over te doen om richting 19:00 uur te lopen als normaal. Ik dwong mij zelf niet steeds op de klok te kijken en plots werd ik opgeschrikt door de bel. Het was iets over 19:00 uur zag en realiseerde mij dat het Afra was aan de deur. Ik deed de deur open en daar stond ze voor me, oh wat was ze mooi. Kom binnen zei ik weer met hese stem, wil je wat drinken. Heb je thee, vroeg ze. Natuurlijk zei ik en ging een pot thee zetten. Ga maar zitten en doe of je thuis bent zei ik, ik ben zo terug. Na 5 minuten kwam ik terug met een dienblad met kopjes en een pot thee. Ik wist niet wat ik zag….Afra had haar hoofddoek afgedaan en wat ik nu zag was een prachtig plaatje. Schitterend donkerbruin, lang golvend haar had Afra.

Ze zag mijn reactie en lacht naar me. Even dat ding af hoor zei ze, in het openbaar kan ik het niet maken om zonder gezien te worden maar hier kan het wel. Draag je het niet vanwege je geloof dan vroeg ik. Noe nee hoor zei ze, ik heb helemaal niets met geloof en ik draag de hoofddoek omdat ik anders een schande voor mijn familie zou zijn. Ik heb gewoon westerse denkbeelden alleen moet ik die verborgen houden. Daar wordt het leven wel spannend van ging ze verder. Hoe sta je dan zelf tegenover contact met een Nederlandse jongen vroeg ik haar. Daar heb ik persoonlijk geen problemen mee zei ze, die behandelen mij hopelijk wat minder streng dan wat ik gewend ben. En hoe zit dat met de liefde vroeg ik haar zonder er bij na te denken. Daar heb ik nog weinig van geproefd antwoordde ze terwijl ze mij verwachtingsvol aan keek. Ik schonk twee thee in en ging naast haar op de bank zitten. We gingen allebei ontspannen zitten en na wat slokjes thee vroeg Afra mij, je vind me wel mooi geloof ik, ik zag je wel kijken in de winkel. Ik vind je prachtig was mijn antwoord.


Daarop keken we elkaar die in de ogen en als op commando zetten wij onze thee tegelijk neer en brachten onze gezichten naar elkaar toe. Hartstochtelijk begonnen we te zoenen. Afra gleed met een hand over mijn borst dus durfde ik haar ook aan te raken. Ik ging met mijn hand over haar boven been en er kwam een instemmend geluid bij Afra vandaan. Ik gleed met mijn hand verder naar boven tot ik bij haar tieten was aangekomen. Ze duwde met haartieten tegen mijn hand aan dus ik durfde verder te gaan. Ik ontworstelde mij aan de lippen van Afra en begon haar Blokker bloes open te knopen. Ik zag die zwarte BH tevoorschijn komen en ik zag dat het een geile push-up BH was en boven de BH uit bolde de bovenkant van haar tieten uit. Dat had je zeker niet verwacht van iemand met een hoofddoek vroeg Afra. Nou zeker niet, dit is wat je noemt een echte surprise zei ik en ik stak mijn gezicht tussen de welving van haar twee prachtige tieten. Afra leunde wat naar voren en deed haar bloes uit en direct maakte ze achter haar rug haar BH los. Ik wil nu alles meemaken zei Afra. Ik verlang er al zo lang naar en nu is het mijn kans. Ik voelde mij in de zevende hemel en ik begon aan haar inmiddels ontblootte tepels te zuigen. Die werden keihard door de aanraking van mijn mond. Een instemmend gekreun hoorde ik boven mij. Afra begon aan mijn bovenkleding te plukken en ze trok mijn shirt over mijn hoofd uit. Ik pulkte ondertussen haar knoop en rits los van haar spijkerbroek. Ik ging staan en trok haar broek naar beneden. Ze had een prachtige zwarte slip aan die een setje vormde met haar BH.


Zelf trok Afra haar slipje uit en ik keek tegen een glad geschoren kutje aan. Ik trok snel mijn broek en boxer short uit en ging naast haar zitten op de bank. We begonnen elkaar voorzichtig te betasten en ik ging langzaam maar zeker richtin haar kutje. Toen ik bij haar venusheuvel kwam ging er eensiddering door haar lijf en deed ze voorzichtig haar benen wat uit elkaar. Ik raakte haar schaamlippen aan en voelde dat er al een beetje vocht naar buiten kwam. Ik begon haar kutje te bewerken met mijn vingers en haar lippen gingen gemakkelijk uit elkaar en haar spleet was inmiddels drijfnat. Afra begon te kreunen en te steunen toen ik haar moslim kutje begon te vingeren. Ik voelde een hand richting mijn lul gaan, Afra pakte hem beet en begon rukkende bewegingen te maken. Ik ging een klein beetje opzij en duwde het hoofd van Afra naar beneden. Ze ging gewillig mee en snapte precies wat een gezonde Hollandse jongen wilde. Ze hiel mijn pik met één hand beet en bracht haar mond naar mijn eikel. Onwennig begon ze te pijpen. Doordat ze aan mijn bewegingen voelde dat ik het lekker vond ging ze wat minder onzeker te werk. Mijn pik ging bijna voor de volle lengte naar binnen voelde ik. Ik kon alleen maar die prachtige bos haar zien als ik naar beneden keek en oh wat was dat een geil gezicht. Ik kon nog precies bij haar kutje en bleef door vingeren. Afra bleef door pijpen en ze werd er steeds beter in en ze ging steeds sneller. Dat had te maken met haar eigen opwinding merkte ik want haar heupen begonnen ook steeds heviger te bewegen. Ineens ging er een schok door haar lijf en trillend kwam Afra klaar. Ze liet mijn lul uit haar mond ontsnappen en slaakte een diepe lage kreun. Ik liet mijn tempo van vingeren wat zaken en Afra bracht haar mond weer naar mijn lul. Ik begon neukende bewegingen te maken in haar mond en Afra zorgde dat mijn pik goed nat werd van haar speeksel. Ik voelde een orgasme opkomen. Zonder waarschuwing spoot ik in haar mond maar daar was Afra niet vies van. Ze liet mij alle stralen sperma in haar keel spuiten en ik voelde hoe ze slikkende bewegingen maakte.
Toen ik uitgespoten was ging Afra rechtop zitten. Lekker? vroeg ik haar. Heel lekker was haar antwoord, ik had niet gedacht dat ik sperma drufde door te slikken maar ik was zo geil dat het me niet meer kon schelen. Heb je condooms vroeg ze met een verschrikt gezicht. Ja die heb ik en ze ontspande door dat antwoord. Ik ben niet aan de pil maar ik wil wel verder met je. Wat wil je dan vroeg ik uitdagend. Ik wil neuken zei ze met iets meer zelfverzekerdheid. Ik trok een lade open van een kastje naast de bank en haalde een doosje condooms te voorschijn. Het was nog helemaal dicht maar ik had die van voor de lol van vrienden gehad toen ik op mijzelf ging wonen. Afra begon het doosje open te maken en haalde er een verpakt condoom uit. Even kijken of ik op school bij seksuele voorlichting goed heb opgelet bij condoom les zei Afra.


Ze haalde het condoom uit de folie en mijn pik was nog steeds op volle sterke waardoor ze het condoom er makkelijk overheen kon rollen. Ze duwde mij naar achteren zodat ik op mijn rug op de bank lag. Ze ging boven mij hangen en ging met haar spleet richting mijn lul. Die pakte ze beet en zette deze tegen haar opening aan en liet zich langzaam zakken. Haar adem stokte toen mijn pik stukje voor stukje naar binnen gleed. Ik voelde op een gegeven moment wat weerstand en duwde zelf wat harder. Plots schoot mijn pik ineens helemaal naar binnen en Afra slaakte een kreetje van pijn. Ik heb haar ontmaagd schoot er door mijn hoofd. Na haar kreetje begon Afra op en neer te bewegen en ging rechtop zitten op mijn pik. Ik begon haar heerlijk tieten te masseren en ze gooide haar hoofd naar achteren. Ik zag die bos met haar over haar schouders bungelen op het ritme van haar bewegingen.


Dit was het geilste schouwspel wat ik in mijn jonge leven gezien had. Afra ging steeds feller hijgen en af en toe keek ze me heel indringend aan. Wat was deze meid mooi zeg en dan te bedenken dat ik de eerste moest zijn die haar op deze manier zag. Dat maakte me nog geiler dan ik al was. Ik pakte haar bij haar slanke heupen en begon hard in haar kut te stoten. Heel intens kwam ik in het condoom klaar en ik stak mijn pik zover mogelijk bij haar naar binnen. Afra wipte nog een paar keer op en neer en met een kreet van verrukking kwam ze ook klaar. Uitgeput liet ze zich naar voren vallen. We bleven een aantal minuten zo liggen tot we weer op adem waren. Afra stond op en ik hield mijn pik vast om te zorgen dat het condoom op zijn plaats bleef. Ik zag dat er en flinke lading sperma in zat en haalde hem snel van mijn stang af. Dat zou ik best zonder condoom willen doen zodat ik dat naar binnen voel spuiten zei Afra. Ik denk dat ik maar stiekem de pil ga halen bij de dokter. Daar komt mijn vader nooit achter. Lijkt me een goed plan zei ik.


Afra keek op de klok en zei dat ze aanstalten moest gaan maken om naar huis te gaan. Ik wees haar de badkamer zodat ze zich op kon frissen. Na een paar minuten kwam aangekleed met haar hoofddoek weer om naar binnen. Ik zat nog steeds naakt op de bank om bij te komen. Afra lacht toen ze dat zag. Ze kwam naar me toe en gaf me een zoen op mijn mond. Kunnen we dit niet vaker doen op koopavond zei ze lachend. Ik knikte instemmend en zo gezegd zo gedaan.


Sindsdien werkt ze niet meer op koopavond maar komt altijd langs bij mij om van elkaar te genieten. Niemand weet dat ik elke week een bloedmooi moslimmeisje (lees slet) ligt te naaien en dat moeten we maar zo houden.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!