Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Sanne en ik ben een zelfstandige vrouw van 52 jaar. Ik ben elk jaar enkele maanden in Spanje, tijdens het hoogseizoen. En ik heb daar de ervaring van mijn leven meegemaakt. Ik vind het nog steeds zo geil dat ik het heb opgeschreven.

Ik kwam daar geregeld op een terras 15 studentes van de modevakschool in Amsterdam tegen. Gezellige meiden die lekker op vakantie waren om gek te doen. Men zegt dat de Britten gek zijn, maar deze dames konden er ook wat van. Vrijwel elke avond kwamen we elkaar tegen op een terras waar live muziek werd gespeeld. Het was gezellig joh! Na twee weken leerden we elkaar al aardig kennen. Het is zo leuk om meiden te spreken die in het leven staan en nog aan het begin staan van hun leven. De gemiddelde leeftijd was 22 denk ik. De namen duizelde me, je had Inne, Annemarij, Mieke, Leonie. Zo leuk en zo spontaan. En het waren mooie meiden, lekker gebruind en geblondeerd door de zon. Lekker sportief gekleed, maar ook modieus. Waar ik van op keek was, was dat ze echt enorme hoeveelheden alcohol gebruikte. Dat was in mijn tijd gewoon anders. Maar lol hebben we gehad. Waar ik over wil vertellen is de stripavond op ons vaste terras. Ik zal dat nooit van mijn leven meer vergeten.

 

De affiches hingen al weken te pronken, Chaka Zoeloe zou gaan optreden! Je zag een gespierde negerbuik met daar onder een rieten rokje. En daar boven stond “You won’t believe this!” met een pijl naar zijn schaamstreek. En verder “X-rated!”.

Die avond in 2006 geloofde ik mijn ogen niet. Het terras zat stampvol met alleen maar vrouwen. Druk babbelend of liever gezegd hyper. Hier en daar zag ik een meid om zich heen kijken. Nieuwsgierig naar wat ging komen. Overal zongebruinde koppies en energie. Wat een heerlijkheid.

Op een gegeven moment hoorde ik gejoel uit een hoek. Chaka kwam op. Ik keek en zag schimmen van een enorme neger, hij zal zeker over de 2 meter zijn geweest. En inderdaad, hij leek op Sjakke Zulu…pik zwart, zo uit de bosjes. De meiden bij mij aan tafel reageerde wild en ik hoorde ze dingen naar elkaar zeggen als ‘Shit, kijk dan!”, “Daar!”, “Wat een ding man!”. “Kijk dan, zijn lul!”. Ik keek beter en inderdaad. Tussen het riet van zijn rokje bungelde een reusachtige zwarte pik.


Ik zag hem dansend de ene na de andere meid tegen zich aandrukken en berijden. De meiden waren wild, gilde en joelde. Af en toe schoot er een handje uit naar zijn ding, maar door zijn dans was het onmogelijk om ‘m te pakken te krijgen. Om heen hoorde ik geluiden als “Die wil ik vanavond echt wel in me hebben” en “Ik geef ‘m 100 euro om hem alleen al te pijpen, echt, ik zweer het je!”. De meiden bij mij aan tafel waren ook lyrisch en gilde onverstaanbaar door elkaar. Met rode wangetjes keken ze langs elkaar heen om de dansende neger in beeld te houden. Ik bevond me tussen zeker 100 wilde, jonge meiden. En ik begreep de ophef, hij en zijn pik waren een lust voor het oog. Ook dat enorme ritmische lichaam.

Nog wilder werden de meiden toen hij zijn rieten rokje liet zakken en spiernaakt stond de swingen. Zij mega leuter hobbelde van links naar rechts. Wat een kanon had hij daar hangen.

Even later stond hij bij onze tafel, waaraan 15 jonge, wilde diertjes zaten. Eva, de jongste van het stel knielde direct voor hem neer en had zijn negerpik gevangen met haar hand, helemaal onderaan zijn lul. Wild trok ze zijn vel heen en weer terwijl de neger dansbewegingen maakte. De grote lul was moeilijk te temmen. Met twee handen ging Eva nu tekeer over zijn lul, als of ze een honkbalknuppel omvatte. Ik stond versteld van dit spel. Eva joelde en keek de meiden aan. Helemaal toen Eva haar lippen om zijn eikel sloot en hem gewoon daar als een wilde begon te zuigen. De neger maakte ondertussen neukbewegingen naar Eva. De meiden aan de tafel gilde het uit “Goed zo Eef! Zuig die neger!”. Al snel stonden er 50 meiden om ons heen die allemaal wilde zien wat hier gebeurde. En Eva bleef maar wild trekken aan de paardenpik en sabbelen op zijn eikel.

Naast haar knielde ook Patricia en Marije. Drie meiden op hun knieën. Het leek wel of ze strijd hadden wie als tweede mocht. Terwijl Eva met twee handen bleef rukken, richtte ze de eikel naar Marije die direct haar lippen om de eikel vouwde. Marije kwijlde als een gek en volgde met haar hoofd de trekbewegingen van Eva. Ik zag Patricia de meeste vreemde bewegingen maken om onder de neger te komen. Ze zoog een van zijn grote teelballen in haar mond. Als drie snolletjes zogen ze zijn gelid. De neger had duidelijk pret. Ik zag wel 10 blanke meidenhanden over zijn pikzwarte, gespierde lichaam glijden. Wat waren die meiden opgehitst zeg. Ook Karin zat nu op haar knieën, de lekkerste van het stel, slank, klein en hoogblond. Terwijl Eva nog steeds met twee handen aan die enorme pik trok, deed Karin haar mond open. De neger spoot 8 dikke stralen in haar mondje, gezicht en haar. En Eva bleef trekken om er zeker van te zijn dat alle druppels eruit kwamen. Met een spermamond pijpte Karin de neger, dikken klodders zaten op haar mini-jurkje.

 

Ik zat vol ongeloof naar dit spektakel te kijken en ik werd er enorm heet van. De neger danste weer verder en de meiden bleven verdwaasd achter. De neger kwam terug en fluisterde Sanne iets in haar oor. Ze knikte hevig en goedkeurend. Daarna stoof ze op ons groepje af en riep verheugd “Na de show zijn we door hem uitgenodigd!” De meiden joelde en gilde. Ik dacht..dit gaat wat worden.Alle meiden waren naakt en bloedgeil. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Een pornofilm is er niets bij. Chaka schoof zijn lul eruit en direct zaten en lagen er twee of drie snolletjes aan zijn pik te sabbelen. Het gekreun en gehijg klonk continu. En Chaka bleef spuiten en stralen. Karin ging op de grond achter hem zitten en stak haar kontje naar Chaka uit. “Please Chaka, stick that thing in my ass”. Karin had haar aarsje al ingevet, zo te zien, het slimme sletje. Hij draaide zich om en stak zijn eikel in haar poepertje. Karin gilde het uit. Ik zag die enorme pik, stukje bij stukje naar binnen gaan. Ik keek naar Karin die zowat het tapijt van de vloer trok. Ze gromde als een beer.  Onder haar lag Silvie, die haar vagina likte en Chaka die zijn leuter in en uit haalde. Karin bleef komen en haar lichaam schokte. Chaka sloeg haar op haar billen en trok dan weer aan haar haar. Na enkele minuten trok hij zijn penis terug en sproeide de rug van Karin onder. De meiden likte het van haar ruggengraat. Karin kermde “Hij is zo groot en warm!”. Hij schoof ‘m met gemak weer in de vagina van Jantinne. Jantinne was super lenig en likte haar tenen terwijl ze door Chaka werd geneukt. Haar teennageltjes waren netjes gelakt en glommen door haar slijm.

Na anderhalf uur was Chaka verdwenen en kwam er een man naar ons toe. “Come with me”, sprak hij in onhandig engels. De meiden en ik liepen achter de man aan. Gangetjes door, trappen op en uiteindelijk een deur door. We kwamen een soort grote hotelkamer binnen met banken en een enorm bed. Chaka kwam net onder de douche vandaan en was totaal naakt. Zijn apparaat was nog groot en hard.

Direct ontkleedde Sanne zich en ging met haar benen wijd op bed liggen. Ze was niet aangeschoten, maar hartstikke dronken. “Please Chaka, fuck my brains out!” riep ze. Chaka liep direct op haar af. Zijn enorme lijf boog zich over Sanne en hij prikte in een keer zijn machtige apparaat in haar poesje. Sanne schreeuwde het uit en hijgde als een veulen. Haar tieten bewogen op en neer. Die meid had het niet meer. In eerste instantie ging hij er steeds voor de helft in, maar na enkele minuten schoof hij steeds verder. Sanne lag te kermen. Ik zag haar kale, rode poesje met lipjes die strak om zijn dikke neuklat gespannen stonden.

De andere meiden zaten aan hem met hun handen of tong. En Sanne werd gruwelijk genomen door zijn zware pik. Ze kwam als ik nog nooit had gezien. Gillend en kronkelend. Vier andere meiden waren precies zoals Sanne naast Sanne gaan liggen: naakt en met de benen wijd, omhoog. Ik zag talloze vingertjes door natte schaamlipjes glijden. Met hun benen en voetjes in de lucht, gewillig kijkend naar Sanne die nog steeds werd genaaid. Chaka trok zijn wapen terug en schoof een meisje door. Petra was de gelukkige en met een smile op haar koppie schoof hij zijn hele lul naar binnen. Dat smilen ging al snel over in gejammer en met haar handen op haar billen en benen omhoog werd ze bereden door de zwarte stier. Ik hoorde zijn apparaat soppen in haar poesje. Gebiologeerd keek ik naar het in en uit gaan. Telkens leek het of er geen eind kwam aan zijn halen, zo lang was zijn pik. Het genot voor de meiden zat ook in de vorm: van onderen dunner en bovenaan dik. Ook keken de meiden geil naar het model…wat was die mooi.

Chaka neukte haar als een dolle door dit aanzicht. Ik zag Petra met haar tong zijn ballen likken. De volle lengte van zijn lul verdween telkens in Jantinne. Marlies had haar hand om de zijn penis tijdens dit neukfestijn. Ze kneep erin en trok eraan. Zijn pik glom van het vocht van bijna alle meiden. Marlies riep “wat een geil, vrouwen kanon!”. Ik zou alleen al met hem trouwen om zijn big black cock!”. Tja de meiden waren dronken, dus riepen van alles. Twee meiden zogen aan de tepels van Jantinne, die echt buitenwesten was. Ze riep “Owww, hij mag echt alles met me doen”. “Wat een neukmachine…terrring”.

Alle meiden stonden om hem heen en ik zag enkele van hen met natte mondjes, van zijn lul. Allemaal keken ze hem aan en genoten van zijn ritmische lijf dat in en uit bleef rammen. Toen Jantinne, meerdere malen was gekomen, pakte hij Marieke en duwde haar hard achterover op het bed. Hij dook bovenop haar en ramde direct zijn leuter naar binnen. Hij greep haar bij de keel en neukte haar direct naar een hoogtepunt. Daarna rolde hij haar op haar buik en duwde meteen zijn pik in haar aarsje. Dat kleine mooie kontje werd keihard te grazen genomen. Hij neukte haar dieper dan Karin. In Marieke had hij zijn negersletje gevonden. Het was meer dan sex, ze hadden iets met elkaar. Terwijl hij haar kontje neukte, tongde ze innig met elkaar. De meiden stonden stil toe te kijken met jaloerse blik. Hij had haar duidelijk als laatste bewaard waardoor zij zich twee uur heeft kunnen opgeilen. Hij bleef met zijn enorme pik in haar aarsje stil zitten en Marieke kwam eindeloos. Ze was de enige waarvoor hij lief was. Teder liet hij haar genieten van zijn lengte. Ze reed zachtjes op zijn stilstaande kanon en kermde “Niet weggaan, niet weggaan, blijf zo…alsjeblieft, blijf zo zitten”. Na verloop van tijd keerde ze zich snel om en likte zijn wapen schoon. Aan het eind kreeg ze de laatste lading sperma die ze gulzig doorslikte.

We zijn daarna nog twee uur gebleven met als resultaat, 15 dubbel genomen meiden. De volgende dag waren de meiden nuchter en enigszins beschaamd. Ik liet ze weten dat ik het een groot spektakel heb gevonden en heb genoten. Ik gaf ze volkomen gelijk. Wat een avontuur!

Ps. zie bijgesloten foto voor de penis van Chaka. Kan je je voorstellen dat de meiden op hol zijn geslagen?? Al zit ie er voor de helft in, dan word je al gek, laat staan dat ie er helemaal in zit. Deze heb ik van Petra gehad.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!