Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij, Lisa en ik, Peter zijn nu zo'n 3 jaar getrouwd. Ik ben 28 en zij 22 jaar oud, wat betekent dat wij, of misschien alleen zij, vroeg zijn getrouwd. Zij was net negentien toen wij naar het stadhuis togen. Het is een knappe meid met alles erop en eraan en ik was dan ook verschrikkelijk trots dat zij mij verkoos boven anderen. Waarom? Omdat ik mijzelf nou bepaald niet zag als een "goede vangst". een doorsnee vent met een modaal inkomen en zag er nou niet bepaald uit als een fotomodel.

Tijdens onze huwelijksnacht was het voor ons beiden de eerste keer dat wij daadwerkelijk de liefde bedreven. Het was geen onverdeeld succes. Ik was dronken en kwam veel te snel klaar en Lisa was moe, nog maagd en veel te gespannen. Waar je volgens de verhalen van vrienden met genoegen naar behoort terug te kijken liep bij ons uit op een fiasco. 

In de daarop volgende 2 maanden werd het er niet veel beter op maar verzande eerder in een plichtmatig iets dat nu eenmaal bij een huwelijk hoort. Er over praten deden wij niet, konden wij ook niet want daar was onze beider opvoeding niet naar. Denk nou niet dat wij bij elkaar zijn gebleven voor onze omgeving, nee we hielden, en houden nog steeds zielsveel van elkaar.

We hebben ook een zoontje, althans zij heeft een zoontje, want het is aan het jong overduidelijk te zien dat hij niet van mij is. Het ventje heeft een donkere huid met dermate gemengde negroïde trekken dat zijn natuurlijke vader niet anders dan een neger kan zijn. Nog zie ik de vreemde blikken voor mij die de dokter met zijn verpleegster wisselde toen zij het pasgeboren ventje omhoog hield en met mij vergeleek. Natuurlijk deed ik of het de gewoonste zaak van de wereld was maar ondanks dat Lisa mij zo'n zeven maanden daarvoor huilend had opgebiecht dat zij een kind verwachtte en het niet van mij maar van een neger was , had ik tot dan toe stilzwijgend de hoop dat het kind van mij was. Hij is nu 2 jaar oud en het is een alleraardigst joch. Voor hem ben ik zijn vader, dus laten wij het voorlopig maar zo. Zijn vragen komen later wel.

De gelegenheid maakt..........?

Ik werk als projectleider bij een ontwerpbureau en werk aan verschillende projecten in binnen, - en buitenland. Na 2 maanden getrouwd te zijn ging er bij één van die projecten van alles mis en wel zodanig dat het noodzakelijk was dat ik er persoonlijk naar toe moest om orde op zaken te stellen. Naar mijn schatting had ik daar zeker zo'n dag of veertien tot drie weken voor nodig. Lisa was er niet blij mee, maar zag wel in dat het gedaan moest worden. Ze zag er erg tegenop om 3 weken lang alleen te zijn en niets anders om handen te hebben dan huishoudelijk werk. Ik moedigde haar dan ook aan om weer eens contacten te leggen met oud-vriendinnen van voor ons trouwen, maar veel zin leek zij daar ook niet in te hebben.

Bij het afscheid hing zij om mijn hals, liet een paar traantjes en liet mij beloven, nee zweren, dat ik op zijn minst elke avond zou bellen.

Dat deed ik dan ook. De eerste week hing ik elke avond trouw aan de telefoon en vertelden wij elkaar wat wij die dag hadden gedaan. Ik had altijd het meeste te vertellen want al wat zij deed was afwassen, strijken, televisie kijken of het lezen van een boek.

Tot de zaterdag van de eerste week. Zij vertelde enthousiast dat ze was gebeld door Betty, een vroegere vriendin die haar had uitgenodigd om gezellig wat te gaan drinken. Daar was ik niet zo blij mee, want Betty was een sloerie, die, ondanks dat zij getrouwd was, met Jan en alleman naar bed ging. Dat weet ik zeker omdat zij geprobeerd had ook mij in haar bed te krijgen. Ik was echter blij voor Lisa dat zij iets om naar uit te kijken dus wenste ik haar veel plezier.

De avond daarop, zondagavond, heb ik tweemaal gebeld, één keer vroeg in de avond zoals altijd en één keer omstreeks elf uur. Beide keren werd er niet opgenomen. Ik veronderstelde dan ook dat zij weer naar die Marian was.

Toen ik haar de maandag vroeg waar zij de zondag was geweest, vertelde zij dat zij naar de bioscoop waren geweest en daarna nog wat zijn gaan drinken. Zij had de tijd helemaal vergeten zei ze. Haar stem klonk nerveus. Misschien dacht zij dat ik wel boos op haar zou zijn omdat ze er niet was toen ik belde. Ik verzekerde haar dat ik dat niet was, dat ik van haar hield en blij was dat zij zich vermaakte.

"Hoe gaat het, schat? Mis je mij een beetje?"

"Natuurlijk doe ik dat," was haar antwoord, "Ik mis je als een gek!" Haar stem klonk wat gedempter: "Wanneer kom je naar huis? Weet je dat al?" 

"Oei", klonk het plotseling in de hoorn.

"Wat is er? Wat doe je?" vroeg ik.

"Ik.....eh... ik gooi wat omver, Uuungh", klonk het opnieuw. Sorry, Peter, ikk..uh..moet gaan schat. De rommel opruimen voordat het vlekken geeft".

Tussendoor hoorde ik haar met regelmaat kreunen en steunen. Even leek het erop dat zij haar hand op de telefoon hield, maar ze had de hoorn niet helemaal bedekt want ik hoorde haar stem gedempt en vaag. Ik meende 

"Nee, joh, niet doen. Wacht nou toch even".

"Ben je niet alleen?" vroeg ik haar.

Na enige aarzeling zei zij: "Wat? Waarom vraag je dat?"

'Omdat ik je tegen iemand iets hoorde zeggen."

"Oh, dat. Nee, hoor, ik ben alleen. Het is de TV. Je hoort de TV."

De klank in haar stem klonk gejaagd, en vreemd trillend. Ik wilde nog geen afscheid nemen en praatte nog wat door over het één en ander, niets belangrijks. Het klonk meer en meer onsamenhangend: "Nuu..moe..ttt ik gaaa..nn, hoorrr. H.h..ouuu vannn je..., ...Uhhh.. Oh..," zei ze nog gauw, "Voo..rr ikk.. hettt.. vergee..eett.., je ...uhhh... hoef morrregennn nie...t... te..te bellu! "Ooeiee..., hoorrrrr. Ikkk... benn...,eh,...gaaa..aaiee.. mê...tt unn stel naarrrr, aaieee,.. dd..de biosss. Ikkkk... oefff..., benn laa...aattt th..thuissss."

Met het gebruikelijk "Ik hou van je" nam ik afscheid. 

" Doei....oeiiiii." Hoorde ik nog met het geluid van een kus. Ik maakte me zorgen om haar. Zo te horen had zij niet alleen iets omgegooid maar had zij zich daarbij ook behoorlijk pijnlijk gestoten.

Nog voor zij de haak had opgelegd hoorde ik op de achtergrond nog vaag een mannenstem. De TV? Of was zij dan toch niet alleen.

De verrassing... Maar voor wie?

Het werk vlotte bovenverwachting goed en snel. 's Woensdags wilde ik Lisa bellen om te vertellen dat ik van plan vrijdag al naar huis te komen, maar er werd niet opgenomen. Donderavond belde ik minstens vier keer maar telkens ving ik bot. Ik besloot haar dan maar te verrassen. – Wel zo leuk, - dacht ik. In het vliegtuig doodde ik de tijd met lezen en slapen. Slapen lukt mij altijd wel in een vliegtuig.

Op Schiphol kocht ik wat lekkernij waarvan ik wist dat zij dol op was, een mooi geprinte bloes, en een grote bos bloemen. Ik probeerde nog eventjes of zij nu wel thuis was, maar er werd weer niet opgenomen. Ik belde dan ook tegen zessen 'avonds, een tijd waarop zij meestal nog even haar boodschappen deed. _Dat zal nu wel niet anders zijn, - dacht ik.

Tegen achten parkeerde ik mijn wagen op het parkeerterrein naast het blok huizen waar wij woonden, pakte mijn reistas uit de achterbak en wandelde het laatste stuk naar huis. Daar opende ik de voordeur , plofte mijn reistas in de hal en riep: "Schat ik ben thuis." 

Het bleef stil. Geen vrouw die aan kwam hollen en aan mijn nek hing. Niets.

Snel doorliep ik het hele huis. Normaal is Lisa zo netjes op haar spulletjes, maar nu was het een puinhoop. In de keuken stond nog een afwas van minstens vier dagen. In de woonkamer vond ik een aantal lege wijnflessen met vuile glazen en her en der een asbak vol met vreemdsoortige peuken waaraan bovendien een zoetige geur hing. En Lisa rookte niet eens!

Zowel over de vloer van de slaapkamer als in haar garderobekast vond ik een aantal jurkjes en rokjes die ik nog nooit gezien had – dat zou ik zeker bemerkt hebben, - zo kort waren ze. Sommige van de bloesjes, truitjes en topjes waren zo kort en laag dat je ze op zijn minst "zeer onthullend" kon noemen.

Tussen haar gewone ondergoed lagen strings, onder haar normale beha's zag ik er een aantal zeer sexy met halve cup, wonderbeha's en zelfs een zwarte netbeha en in de onderste la vond ik een aantal kousen, en een aantal jarretelgordeltjes van allerlei materiaal. De meeste van kant net als de strings en beha's. Ik begreep totaal niet hoe zij daar aan kwam, Laat staan dat ik wist waarom zij dat soort sexlingerie had. Ik wist niet wat ik ervan moest denken en zat totaal beduusd op het bed. En waar was zij nu?

Beneden in de woonkamer zakte ik in mijn luie stoel om alles eens goed te overdenken.

Ik moet in slaap gevallen zijn omdat ik schrok van het geluid van dichtslaande autoportieren. Lisa had zeker haar auto geparkeerd op onze oprit. Dat ik haar autootje al in de garage had zien staan daar dacht ik even niet aan. Een mannenstem zei wat en als antwoord klonk er gelach. Dat kon niet anders dan de lach van Lisa zijn. Die herkende ik uit duizenden. 

Slaapdronken liep ik al naar de voordeur maar in plaats de deur open te doen, verborg ik mij, tengevolge van een niet bestembaar voorgevoel, onder de trap, toen ik een sleutel in het slot hoorde steken. 

Vanuit mijn schuilplaats had ik een goed zicht op zowel de voordeur als de woonkamer en ik zag Lisa binnenkomen gevolgd door een man. Zo in het duister kon ik met geen mogelijkheid zien wie de man in haar gezelschap was. Zij giechelde opnieuw om iets wat hij zei en liep vlak langs mij heen om een schemerlamp aan te doen. Hij liep vlak achter haar en het viel mij op dat zijn hand heel familiair op haar achterste lag. Zij had daar kennelijk geen bezwaren tegen. Integendeel bleek zelfs, want nadat de lamp was ontstoken en gedempt zijn licht verspreidde, draaide zij zich naar hem om en vlijde zich in zijn armen. 

Met haar armen rond zijn nek begon het stel elkaar te kussen. Verloren in een langdurig gevecht tussen hun beider tongen kreeg ik de gelegenheid hen eens wat nader te bekijken. 

Mijn anders zo conservatieve vrouw had een mimirokje aan dat zo kort was dat, toen zijn hand langs haar dij omhoog schoof hij de zoom van het rokje maar een klein beetje hoefde op te tillen om zijn hand op één van blote billen te kunnen leggen. Ze droeg eronder zo'n string als ik in de slaapkamer in mijn handen had gehad. Verder droeg zij een topje dat ik nog nooit had gezien maar hij kennelijk wel. Het zat hem ook in de weg want met zijn andere hand schoof hij het omhoog tot boven haar borsten. Eronder had zij een BH die het grootste deel van haar borsten vrij liet en er zelfs de bovenkant van haar tepelhoven liet zien. 

Onmiddellijk begon hij haar borsten om beurten te kneden. Zijn hand stak donker af tegen het wit van haar borsten. Gealarmeerd begon ik hem wat beter te bekijken. Hij was groot, zeker een hoofd groter dan ik, kaal geschoren hoofd en gespierd als een bodybuilder. Tot mijn afschuw was de man, die daar voor mijn ogen mijn vrouw stond op te vrijen, een neger.

Mijn Lisa maakte totaal geen bezwaar. Het was duidelijk niet de eerste keer dat zij met hem samen was omdat zij in zijn armen tegen hem aan kronkelde als een krolse kat. Ook niet toen hij het truitje over haar hoofd trok en het achteloos in een hoek gooide, stribbelde zij niet tegen. Zij hielp hem juist door gewillig haar armen omhoog te heffen. Zij hield hem ook niet tegen toen hij haar BH loshaakte en deze het topje volgde. Gretig bood zij hem zelfs haar naakte borsten aan zijn handen aan.

Hij dwong haar achterover en zette zijn mond eerst aan de ene tepel, zoog hem in zijn mond op, likte er rondom en deed vervolgens hetzelfde met de tweede tepel. Licht kreunend trok Lisa zijn hoofd tegen haar borsten. Het werd nog erger toen hij naar de sluiting van haar rokje tastte en lostrok. Mijn vrouw wiebelde net zolang met haar heupen tot het rokje op de grond lag en zij eruit kon stappen. Onmiddellijk grepen zijn handen in haar billen en trok haar stijf tegen zich aan. Met zijn onderbuik wreef hij tegen de hare en zoende haar opnieuw hartstochtelijk. Meer dan gewillig beantwoordde zij zijn kus en kwam met haar tong de zijne tegemoet. Was dat mijn vrouw die mij nauwelijks een flauwe kus op mijn wang durfde geven?

Minutenlang stond zij tegen hem aan te rijen, slechts gekleed in haar string, nylonkousen en een paar hooggehakte schoenen. En dat alles of het de gewoonste zaak van de wereld was.

Eindelijk lieten zij elkaar los en hoorde ik hem zeggen: "Wat ben je toch een lekker geil wijf, baby. Ik heb de hele avond al een stijve". 

Tot mijn ontzetting hoorde ik haar lachend antwoorden: "Dat is niks nieuws, schat. Voor zolang als ik je ken, heb jij altijd een stijve". Ze liet haar woorden vergezeld gaan met een veelzeggend kneepje in zijn kruis. 

Was dat echt mijn vrouw?

"Ik ga vast naar boven", vervolgde zij, "Breng je wat te drinken mee?" Ze zoende hem nog een keer vol op zijn mond.

Toen zij bukte om het topje en rokje op te pakken gaf zij hem, zowel als mij, het zicht op haar volle naakte billen. Haar string zat als een touwtje tussen haar bilspleet. Toen zij weer recht stond gaf hij grinnikend een familiare tik op haar achterste wat haar een bakvisachtig gilletje ontlokte. Giechelend en overdreven zwaaiend met haar kontje liep zij pal langs mij heen en nam de trap naar boven. Halverwege bleef zij nog even staan en riep naar hem: "Vergeet je het licht niet uit te doen, schat?" 

Haar "schat" kende kennelijk heel goed de weg in mijn huis want hij wist zonder enige aarzeling mijn drankkast te vinden, pakte een fles rode wijn, mijn meest dure, wist onfeilbaar de kurkentrekker te vinden en pakte twee schone glazen. Vervolgens knipte hij het licht uit en ging mijn vrouw achterna. Dit alles gebeurde met een vanzelfsprekendheid of hij hier al jaren over de vloer kwam.

Beduusd bleef ik achter. Ik had mij mijn thuiskomst wel heel anders voorgesteld. Mijn vrouw, mijn verlegen, conservatief vrouwtje bedroog mij achter mijn rug met een neger! En ze gedroeg zich daarbij als hoer! Hoe lang was dit al aan de gang?

Mijn eerste gedachte was om stil het huis te verlaten en nooit meer terug te komen. Na een tijdje won nieuwsgierigheid het van mijn woede. Ik moest en zou weten wat die twee daarboven aan het uitvoeren waren. Voorzichtig verliet ik mijn schuilplaats en sloop de trap op, elke trede waarvan ik wist dat hij kraakte, vermijdend. Uit onze slaapkamer hoorde ik hen gedempt praten, afgewisseld met gekreun en gesteun. Het meeste gesteun kwam duidelijk van mijn vrouw. Ze hadden niet eens de moeite genomen om de deur dicht te doen. Waarom zouden zij ook, zij waren toch alleen?

Omzichtig gluurde ik om de hoek van de deur en schrok. Normaal, althans zoals Lisa de liefde met mij bedreef , lag zij zedig onder de dekens, passief op haar rug, een zedig nachthemd zover als nodig was opgeschort, terwijl zij mij genadig toestond haar te neuken. Precies zoals zij altijd met mij deed. Wat ik nu zag was het tegendeel. Niks passief!

Haar minnaar lag languit naakt op zijn rug en op mijn plek. Lisa zat, net zo naakt, op haar knieën naast hem, voorovergebogen over zijn buik en likte aan de grootste lul die ik ooit gezien had.

"Jezus, - bedacht ik, - Dat ding is minstens 25 cm." Met mijn 14 cm was mijn penis daar niets bij vergeleken.

Met haar linkerhand masseerde zij zijn ballen en met haar rechter trok zij die enorme paal af. Het ding had de omtrek van een forse boomtak. Onmogelijk dat Lisa zo'n lul kon bergen, leek mij. Zelfs al zou hij dat ding erin krijgen zou hij klem komen te zitten, en wel zodanig dat hij nog nauwelijks kon bewegen. Tenslotte wist ik als geen ander hoe nauw mijn vrouw's vagina was. 

Althans dat dacht ik.

"Zuig mijn ballen, baby," gromde hij, "Lik mijn grote pik. Je hebt zo zoetjes aan wel geleerd hoe ik het hebben wil, geile slet. Doe je best." 

Lisa likte en zoog gehoorzaam en liefdevol langs de stam en plaatste smakkende kusjes op de kop. Ze had mijn lul nog nooit durven bekijken, laat staan met haar mond bewerken zoals zij bij deze zwarte deed.

" Kom op, teef, niet dat getreuzel, hap 'm op," beval hij. 

Onder mijn ogen zag ik hoe zij gewillig haar mond wijd opensperde en probeerde hem in haar mond te krijgen. Minutenlang bokte haar hoofd op en neer en tot mijn stomme verbazing zag ik steeds meer van zijn immens geslacht in haar mond verdwijnen. Haar keel zag ik slikkend bewegen.

"Mmmmm, zo gaat ie goed," kreunde hij verheerlijkt. " Draai je nu om, zodat ik bij je kut kan."

Gretig en gehaast hurkte zij boven zijn gezicht zodat hij haar op zijn beurt kon likken en Lisa, die zich nog nooit naakt aan mij had vertoond, liet hem recht in haar kut kijken.

Lange tijd hoorde ik alleen de slurpende geluiden die beiden maakten, met beide handen hield zij zijn lul in positie terwijl zij hem afzoog. Net of zij haar hele leven nooit anders had gedaan. Onverwachts begon Lisa over haar hele lijf te schudden en te schokken. Het was duidelijk dat zij een orgasme had. De grote, zwarte handen hielden haar stevig bij de heupen vast terwijl zij tegen hem schreeuwde dat zij klaar kwam. Voor mij was het de eerste keer dat ik haar zag klaar komen, voor hem was het duidelijk niks nieuws voor hem. Hij wist precies hoe hij met haar om moest gaan en hield haar stevig in positie zonder ook maar een lik te missen. Lisa kreunde en gilde als een zeug die geslacht werd, zo wild ging zij tekeer. Zij kronkelde tegen zijn tong en hijgde steunde en kreunde. Hij bleef haar poesje en klitje met zijn tong bestoken. Net toen Lisa zich enigszins ontspande sloeg een tweede orgasme bij haar in als een bom. Ze perste zich uit alle macht op zijn gezicht om maar meer tong in haar vaginagang te krijgen. Eindelijk liet hij haar los. Lisa zakte uitgeput op zijn lijf in elkaar, haar mond, hoewel bewegingloos, nog om zijn lul geklemd. Ze was nog maar nauwelijks bekomen of hij gromde:

"Klim erop, baby. Nu is het mijn beurt."

Onmiddellijk kwam Lisa overeind, zwaaide haar been over hem heen en schrijlings besteeg zij hem. Ze zat met haar gezicht naar hem toe, de enorme kop van zijn lul glimmend van haar speeksel raakte haar spleet, welke in het weinige licht van de slaapkamer overdadig glom van zijn speeksel. Vanuit mijn hoek gezien leek zijn lul meer op een heipaal. Lisa boog voorover voor een kus. Haar tong glipte in zijn mond zodat hij erop kon zuigen.

Haar achterste kwam omhoog Zijn linkerhand greep zijn penis en zijn rechter omklemde haar middel. Vanuit mijn schuilplaats had ik goed zicht en zag hoe Lisa hem hielp zijn lul naar haar wachtende spleet te leiden. 

Mijn vrouw, mijn conservatief, verlegen vrouwtje, stond op het punt geneukt te worden door een ander kerel en het leek er niet op dat zij ook maar enig bezwaar had. Zoals het er naar uit zag zou zij daarbij wel tot het uiterste moeten gaan om zijn gigant te kunnen bergen.

Lisa bewoog haar onderlijf in een langzame, op en neer gaande beweging, ploeterend om de enorme pik in haar poesje te laten glijden. Ondanks dat zij duidelijk goed nat was en het niet de eerste keer was dat zij hem daar binnen kreeg, had zij daar grote moeite mee. Het leek te lukken, mede dankzij de hulp van zijn handen op haar heupen. 

Lisa steunde met haar handen op zijn borst en gebruikte hem zo als steun toen de kop haar poesje binnendrong. Een licht maar langgerekt gekreun ontsnapte haar keel. 

Lisa hield vol en onderwijl liet zij haar zwarte minnaar weten hoe lekker stijf en strak zijn lul weer in haar paste. 

"Jezus, wat is ie toch GROOTTT...Voorzichtig, schat, langzaammm.. geefff me d.de gelee..genheidd.. om annn.. j.je... heerr..lijke.. paaalll.. te wenn..nen!"

"Er aan wennen, teef? Nog wennen? Nu nog? Jezus, meid, je hebt hem er nu de afgelopen tien dagen elke avond in gehad. En in het afgelopen weekend zowat elk uur van de dag! Dus kom niet met die smoesjes maar schroef je erop!

Ik had nu de zekerheid dat zij niet voor het eerst met hem neukte. En als het aan hem lag, zeker niet de laatste keer. Onverwachts stootte hij met kracht omhoog en gilde zij het uit. Toch duwde zij zich met bijna dezelfde kracht omlaag, en iedere keer dat zij elkaar op die manier tegemoet kwamen stak zijn zwarte monsterlul wat dieper in haar kut. Onderwijl versnelde zij het ritme van haar op, - en neer gaande bewegingen als om zijn lul zo mogelijk nog verder in haar onderbuik te bergen. De neger greep haar heupen stevig beet en rolde haar in één beweging om tot zij op haar rug lag met hem erbovenop. Zijn gewicht rustte op zijn handen aan weerszijden van haar lijf. Het enige contact was zijn enorme pik die nu halfweg in haar stak. Hij lichtte zich nog wat verder omhoog toen Lisa haar benen tot op zijn schouders optrok om hem een betere toegang te verlenen.

Verbaasd vroeg ik mij af hoe zij dat in zo'n korte tijd toch allemaal had geleerd.

Zijn lul was zo dik dat iedere keer wanneer hij dat monster naar binnen schoof haar kutlipjes mee naar binnen werden getrokken, zo strak paste haar poesje om hem heen. Haar benen bewogen omlaag en klemden om zijn heupen, haar nagels sloegen in zijn rug, terwijl hij haar uit alle macht begon te neuken. Ik hoorde de geluiden van hun paring, zuigend elke keer wanneer hij zich uit de onderbuik van Lisa terugtrok, soppend wanneer hij weer toe stootte. En met elke forse stoot verdween hij dieper in haar kut.

"Mmmmmm,ohhh,gaaaaahhhh, ohhhh." hijgde Lisa. "Russstiggg nouuu.. tochhhh, as...je..bliefff, schattttt, ikkk moettt nog ffff wennuuuueee. Oooohhh, Godd, ikkk kommm alll klaarrrr!"

Haar kut krampte zonder ophouden terwijl golf na golf haar lijf overspoelde. Haar hielen roffelden op zijn achterwerk. Ik constateerde jaloers dat zij een heftig orgasme had onderwijl hij zo furieus in haar pompte. Bij mij was zij naar mijn weten nog nooit klaar gekomen. Veertien dagen geleden wist zij niet eens wat het was.

"Ahhhhhhhhhhh," kreunde en steunde Lisa alsmaar, "Ohhh, Jeffff..., schâttt..., wattt...hebb... jje.. t..ttochch.. unn ggroottee ll..llekkere.. ppikkk...Z.zoo...Grooootttt!.. N.nneuk mmuuu...nnoggg... 'sss zzooo... ...llekkerrr hard..., schat..."

Ik had mijn vrouw nog nooit zo horen praten. Ze smeekte hem als de eerste de beste slet. En hij heette dus Jeff. . Nou dat wist ik dan ook weer.

Opeens drong het tot mij door dat zij op dezelfde manier hijgde, kreunde en steunde als toen ik haar die maandag aan de telefoon had. "De slet!" bedacht ik, " Terwijl zij met mij sprak liet zij zeg eenvoudig weg door hem naaien. En ik was nog wel bezorgt dat zij zich zo pijnlijk gestoten had. Nou gestoten had zij zich en ik wist nu ook waaraan!" 

"Groter dan dat kleine pikkie van je man, nietwaar?"

"Ohhhh....j.jjaaaa....z.zooo....veevvveeelll g.ggroooterrr!"

"Hij neukt je ook veel beter, nietwaar?"

"Ohhhh....j.jjaaaa....z.zooo....veevvveeelll b.bbeeeterrr!"

Het mocht dan wel waar zijn, maar daarom hoefde zij mij nog niet voor gek te zetten, vond ik. En voor gek zetten dat deed ze!

"Van wie is dat kleine kutje nu?" vroeg hij door.

"V.vann.. j.jououou... Jefff..., al..lleennn vannn... JOU!"

" Goed, vanaf nu neuk je alleen nog maar met mij, oké? Dat kleine pikkie komt er niet meer in! En als je hem erin laat dan met een condoom! Zonder condoom of wat ook is je kut van mij, begrepen!"

" Goeddd..., Okéeee... Maa..aaarrrr neu..eukkkk mu.. nnnuuu. Ikkk.. hou..ou .. uttt... n.nie.. mmeeerrrr?!"

Het was mij niet duidelijk hoe deze neger mijn conservatief vrouwtje zover had gekregen, maar dat hij haar volledig in zijn macht had was voor mij een duidelijke zaak.

Net toen zij op het punt stond om zich opnieuw in een geweldig orgasme te verliezen, perste hij zich zo diep als maar kon in haar onderbuik. Ik was er vrijwel zeker van dat die enorme pik tot in haar baarmoeder zat.

"Ik ga klaar komen, baby, - gromde hij, - Hou je vast. Ben je klaar voor mijn zwarte babyzaad, baby?"

"Jaaaiiieee, - hijgde Lisa in zijn oor en klampte zich met armen en benen als een drenkeling aan hem vast.

"Doe..oe uttt! Ggee..eeff mu.. jje.. zzaa..aadd, schâ..ttt. Die..ieppp! Mmaa..aakkk mu unnn.. b.bee.b..bbie!! -

Pas toen drong het tot mij door dat er iets volledig en goed fout zat. Dat zij met een ander neukte was niet goed te praten, maar dat zij neukten zonder condoom en Lisa de pil niet gebruikte was wel helemaal het toppunt. Mij had zij altijd verplicht voor het zingen de kerk uit te zijn! En nu gaf die slet gewillig aan de eerste de beste negerlul de gelegenheid om haar te bevruchten!

Jeff gaf haar nog een laatste machtige stoot en hield zijn heipaal zo diep als maar mogelijk was in Lisa's onderbuik begraven. Ogenblikkelijk begon Lisa weer te schudden en te beven en ik begreep dat zij op hetzelfde moment dat hij zijn lading in haar pompte opnieuw een heftig orgasme had. Het stel bleef minutenlang aan elkaar gekleefd liggen. Alleen aan het continu samentrekken van zijn bilspieren was te zien dat hij zijn viriele sperma langdurig in haar stortte. Uiteindelijk, na lange tijd, trok hij zich langzaam uit haar kut terug. De plop waarmee de lulkop vrijkwam was duidelijk hoorbaar.

Ik zonk langs de muur tot op de vloer en overdacht wat mij te doen stond. Zou hij van plan zijn om de hele nacht in mijn bed te blijven en naast mijn vrouw te slapen? Ik was al half en half van plan de slaapkamer binnen te lopen en hen beiden te confronteren, maar keek eerst voor de zekerheid nog eens om de hoek. Op hetzelfde moment dat ik keek, trok Jeff mijn vrouw naast zich op het bed en kuste haar hard op haar mond.

" Dat was lekker, hè?"

Zich dicht tegen hem aan nestelend vertelde Lisa zachtjes, nauwelijks voor mij verstaanbaar, hoe lekker zij het gevonden had en dat het haar niet kon schelen wanneer hij haar zwanger maakte zolang hij haar maar zo bleef neuken. Haar hand lag op zijn ballen die zij zachtjes masseerde. Tot mijn grote verbazing kwam zijn pik alweer omhoog. Lisa hielp hem nog een handje door er stevig aan te trekken. Hij groeide met de seconde.

Zo gauw hij vond dat zijn lul hard genoeg was rolde hij Lisa op haar buik en trok haar aan haar heupen omhoog tot zij op handen en knieën voor hem zat. Direct beklom hij haar langs achter. Lias kromde haar rug en kreunde luid toen hij met fors gemak zijn grote, zwarte lul tussen haar gezwollen, natte kutlippen stootte. Hij bewerkte haar hard, snel en diep. Terwijl hij haar op zijn hondjes als de teef die zij was naaide, duwde Lisa haar gezicht diep in haar kussen als om haar luid gekreun te dempen.

Na zo'n klein half uurtje zwoegen; - mijn god, wat een uithoudingsvermogen had die vent. - waarbij Lisa zich zeker niet onbetuigd liet en hem luid, duidelijk en zonder ophouden smeekte haar dieper te nemen, was hij weer zover. Met een machtige stoot die het bed deed trillen, boorde hij alles wat hij had bij haar naar binnen. Zijn gespierde, nat van het zweet glimmend lijf verstrakte, zijn testikels leken te exploderen, en zond zijn potente zaad opnieuw diep in haar onderbuik. Als om er zeker van te zijn dat zijn sperma dit keer doel trof, trok hij haar zo hard hij kon tegen zijn onderlijf terwijl hij zijn vervaarlijk volle balzak in haar verlangende poesje leegde. Zijn sperma zocht en vond met alle waarschijnlijke zekerheid haar eieren en verenigden zich, tot wat in de toekomst lag. Grommend zakte Jeff op haar rug in elkaar en drukte haar nog dieper in de matras.

Na een tijdje hoorde ik Lisa zeggen dat zij de hitte van zijn zaad diep in haar buik voelde. Haar minnaar lag minutenlang op haar voor hij zich oprichtte en aanstalten maakte om zich aan te kleden. 

"Gelukkig," dacht ik, "Hij blijft toch niet slapen!" 

"Ga nog niet weg, schat,- bedelde Lisa echter, "Je kunt hier toch wel blijven slapen?"

De "schat" gaf daar direct gehoor aan en kroop achter haar rug, waarop Lisa zich lepeltjesgewijs tegen hem aan schurkte. Met een hand stevig aan haar linkerborst verankert trok hij haar zo mogelijk nog dichter naar zich toe. Zachtjes hoorde ik hen praten maar kon echter niet verstaan waar het over ging. 

Ik nam aan dat zij nu wel zouden gaan slapen en maakte zelf aanstalten om weg te sluipen tot ik hem hoorde zeggen: 

"Ik krijg weer een stijve, baby."

Lisa lag op haar zij en zoals het een gehoorzaam meisje betaamt, draaide zij met haar heupen heen en weer terwijl zij haar achterste tegen haar zwarte minnaar op duwde. Een luid gekreun en gesteun vertelden mij dat die enorme zwarte pik weer diep in haar kutje stak. Terwijl hij haar tergend langzaam neukte vertelde hij haar hoe mooi ze was met een zijn zwarte pik in haar kut en hoe lekker hij het vond om haar te naaien en Lisa antwoordde hem zuchtend en steunend dat zij van elke seconde genoot en dat zij na al die dagen nog steeds niet kon geloven dat hij in staat was haar de hele nacht te neuken en continu een stijve had.

Daarna hoorde ik niets anders meer dan gehijg, gesteun en gekreun, afgewisseld met het zuigende en soppende geluid van zijn penis in haar natte poes. 

"Yes, baby, - klonk het, en: "Aaaiiee,... zo heetttt....diepppp.... dieeperrrr." en ik besefte dat hij voor de zoveelste keer in haar klaarkwam.

"Na zoveel beurten zal zij wel een ontzettend schrale vagina hebben, - dacht ik practisch.

Jeff moest nog steeds een stijve hebben, want ik hoorde Lisa zeggen: "OH... Heb je dan nooit genoeg? Hou 'm erin, schat! Ik wil slapen met je harde pik er in!"

Het werd stil. Ik wachtte nog een paar minuten maar hoorde niet veel anders meer dan hun regelmatige ademhaling. Ik nam aan dat zij uiteindelijk in slaap gevallen waren. Ik sloop naar beneden en sloot de voordeur achter mij. Het was goed dat ik mijn auto een stuk verder stond geparkeerd, zo konden zij niet horen dat ik startte en wegreed.

Voor de rest van de nacht verbleef ik in een hotel in de buurt en overdacht de hele situatie. Het was mij nog steeds volslagen onduidelijk hoe mijn anders zo lief, schattig en verlegen vrouwtje was veranderd in de eerste en beste slet.

De volgende dag.

Ik was vroeg op. Eigenlijk had ik maar nauwelijks geslapen en had diep nagedacht over wat mij te doen stond. Uiteindelijk had ik mij voorgenomen net te doen of ik nergens van wist en het aan haar over te laten of zij mij haar ontrouw wilde vertellen. Want ondanks wat ik gezien had wilde ik haar niet kwijt en haar in de gelegenheid stellen het één en ander uit zich zelf te verklaren.

Zonder te ontbijten stapte ik in mijn auto en reed naar mijn huis. Ik wilde zo vroeg mogelijk daar zijn, omdat ik wel eens wilde zien hoe zij reageerde wanneer ik belde dat ik onderweg was vanaf Schiphol naar huis. Ik had het plan om, net als gisteravond, eerst naar binnen te gluren terwijl ik belde, en hoopte stilletjes dat zij in paniek haar minnaar de deur zou wijzen.

Hij was er nog. Hij zat op zijn gemak in mijn ochtendjas, op mijn stoel, aan mijn keukentafel, las mijn ochtendkrant en dronk mijn koffie. Bovendien had hij mijn wijn opgedronken en meerdere malen mijn vrouw "geconsumeerd." Kortom hij was ik, zo leek het!

En ik? Ik stond als een voyeur door mijn eigen raam te gluren. Van Lisa was nog geen spoor te bekennen.

Na zo'n minuut of vijf kwam zij binnen. Aan haar natte haar te zien had zij gedouched en had haar badjas nog aan. Hoewel zij er fris gewassen uit zag, was het aan de kringen onder haar ogen duidelijk te zien dat zij de afgelopen nacht maar weinig slaap had gehad. Zo te zien waren zij nog lang door gegaan nadat ik was weggereden.

Zij liep tot achter zijn stoel, leunde over zijn schouder en kuste hem op zijn mond. Onmiddellijk legde hij mijn krant neer, schoof mijn stoel wat achteruit en trok haar op zijn schoot. Toen zij zat kuste zij hem opnieuw.

Het leek erop dat hun spel weer opnieuw zou beginnen want hij maakte haar badjas los, schoof de panden opzij en klopte op haar buik.

"Hoe gaat het met mijn zoon daarbinnen?" Vervolgens woog hij haar borsten in zijn handen: "Is er al genoeg melk voor hem?"

Lisa lachte, kuste hem opnieuw en zei: "Niet zo ongeduldig, jochie. Je bent de eerste die het hoort." 

Wilde zij daarmee zeggen dat de foetus die hij ongetwijfeld in haar buik had gepland zich eerst maar eens moest ontwikkelen voor zij hem vertelde dat zij een kind kreeg? Was het geen spelletje van hen? Was hij er echt op uit om haar met een bastaard op te zadelen? Lisa was, voor zover ik wist, niet aan de pil en hij neukte haar zonder condoom. Het was dus mogelijk!

Ondertussen was Jeff haar druk aan het vingeren. Om hem beter toegang te verlenen deed Lisa haar benen verder uit elkaar. Ik hoorde door het half open raam zijn vingers soppen in haar vagina.

"Haar kut moet nog behoorlijk nat zijn," dacht ik, en vroeg mij af hoelang het eigenlijk geleden was dat hij haar vannacht voor het laatst geneukt had. Aan het gesop te horen was het nog maar nauwelijks een half uurtje geleden.

Hij fluisterde wat in haar oor terwijl hij aan haar oor sabbelde en in haar nek beet. Ik kon hem niet verstaan, maar dat werd al snel duidelijk toen Lisa van zijn schoot af stapte om hem de gelegenheid te geven zijn badjas, "nee, mijn badjas." los te maken.

Tot mijn grote verbazing had hij weer een enorme stijve. "Jezus," dacht ik, "Een hele nacht geneukt en nog steeds net zo stijf overeind als bij de eerste keer! Die vent heeft de potentie van een hengst!"

Nu, bij daglicht, zag ik pas goed hoe dik en groot hij wel was. De kop had de vorm van een paddestoel en de stam werd, hoe dichter bij zijn buik, steeds dikker. Aan de basis had hij minstens de omtrek van mijn pols. 

Lisa zelf schudde haar badjas van zich af en met haar rug naar hem toe zakte zij op zijn schoot. Het leek of zij mij recht in het gezicht keek. Zijn dikke lange pik gleed zonder enige weerstand haar vagina binnen. Ze was behoorlijk door hem opgerekt en ettelijke keren door hem genaaid, dat haar anders zo nauwe kutje hem zonder schijnbare moeite kon bergen.

Om er zeker van te zijn dat zijn joekel er goed recht en diep in zat wrong Jeff met zijn heupen, greep haar met beide handen om haar middel en liftte haar op en neer over zijn pik. Lisa's borsten dansten in hetzelfde ritme mee. Nu pas, in het volle licht, zag ik hoe die mooie bollen; - die ik nog nooit had mogen zien, - werden ontsierd door rode knijpplekken en liefdesbeten.

Zijn grote zwarte handen grepen en kneedden haar borsten terwijl Lias zijn hengstenlul wild bereed. Hij haakte zijn voeten om de hare en gebruikte zijn knieën om haar dijen verder uit elkaar te duwen, obsceen te spreiden, alsof hij mij wilde laten zien hoe zijn zwarte pik continu in en uit haar roze poes gleed. Het leek de meest geile porno die ik ooit had gezien met mijn vrouw in de hoofdrol.

"Oh, shit," gromde hij en boorde zich plotseling in haar onderbuik met snelle, harde stoten. Zijn lijf verstarde, spieren trokken samen en hij gromde, "Hier komt het, baby, alleen voor jou." 

Op hetzelfde moment begon Lisa te trillen en te schudden. Verbazend hoe snel hij haar een orgasme kon bezorgen. Ze leken voor elkaar geschapen want op hetzelfde moment dat Jeff zijn zoveelste lading in haar onderbuik dumpte kreeg Lisa een machtig orgasme. Beiden kreunden en steunden om het hardst.

"De buren zullen wel denken," dacht ik.

Jeff gaf nog een laatste stoot en hield stil met zijn penis zo diep mogelijk in Lisa's buik. Het duurde minstens drie minuten voor hij haar losliet en van zich af schoof. De plop was ook nu weer duidelijk hoorbaar toen de brede lulkop uit haar poesje schoot. Een lang spoor wittig sperma gleed langzaam langs haar dijen. Het eerste wat mij te binnen schoot was het feit dat hij mijn vrouw's kutje opnieuw had gevuld met zijn potente zaad.

Ik keek voor een laatste keer en zag hoe hij haar naar zich toe trok en haar kuste. Onderwijl vertelde zij hem hoe lekker zij het toch weer had gevonden.

Ik keerde terug naar mijn auto en wachtte. Ongeveer een drie kwartier later verliet Jeff mijn huis.

Na nog een kwartier gewacht te hebben belde ik vanuit mijn auto en vertelde mijn vrouw dat ik van Schiphol onderweg was. Door de telefoon klonk zij oprecht blij dat ik weer heelhuids terug was en dan nog eens eerder dan zij verwachtte. Met een "Ik hou van je, schat" en "Tot zo"legde zij de hoorn neer. Ik nam haar woorden maar voor wat ze waren en vroeg mij af of zij dezelfde woorden ook tegen haar minnaar had gezegd.

Ik nam rustig de tijd om een kop koffie te drinken. Na een goed uurtje stapte ik mijn voordeur binnen, waar ik uitbundig begroet en omhelsd werd. Zij droeg een lange zwarte broek en een lange, slobberige coltrui die al haar vormen, en wist ik, al de rode plekken op haar huid, verborg.

Ons huis zag er netjes en opgeruimd uit. In de badkamer draaide het wasmachine op volle toeren. Aan niets was te zien of te merken van haar nachtelijke escapade. Wat later, toen ik mij in de badkamer stond op te knappen, vond ik onder in de wasmand een bevlekte string en beha. Dat was zij in de haast zeker vergeten om in de wasmachine te stoppen. Ik besloot ze beiden als een soort bewijs voor later te bewaren.

In de weken daarna voldeden wij trouw, eens per week, aan onze huwelijksplicht, telkens kuis onder de dekens. Zij met haar lange nachthemd tot op haar heupen opgeschort, passief, terwijl ik het werk deed. Met dien verstande dat zij erop stond dat ik eerst een condoom aandeed.

"Ik wil voorlopig nog geen kinderen, Peter. Dat moet je respecteren." Zei zij steeds. 

Natuurlijk viel het mij op dat zij lang niet meer zo nauw was dan voordat ik op reis was gegaan. Toch was ik er zeker van dat zij één of twee keer een orgasme had. Alles was dus weer bij het oude, behalve de woensdag avond en de vrijdagavond. 

"Die wilde ik voor mezelf," zei ze. "Dat ben ik nu zo gewend. Als jij geen bezwaar hebt, tenminste." 

Hoewel ik ervan overtuigd was dat zij op die avonden haar minnaar zag, had ik had geen bezwaar. "Natuurlijk niet, schat," zei ik."Heb maar veel plezier."

Dus ging zij op woensdagavond naar badminton en op vrijdagavond gezellig met haar vriendinnen wat drinken en kletsen, zoals zij zei. Nou ik wist wel beter want, wantrouwend als ik ben, ben ik haar een keer gevolgd. Ze reed linia recta richting stad en parkeerde bij motel "Havick"waar haar zwarte vriend al op haar stond te wachten. Ze kuste hem alsof zij hem in jaren niet had gezien. Ondertussen wreef zij zich geil tegen hem aan. Zijn handen betastten openlijk haar achterste. Ze zag er jong, onschuldig en bijzonder hoerig uit. Hij had de sleutel al gehaald en met de armen om elkaar; - zijn hand al in haar rok, - gingen zij het motel binnen.

Ik moest tot half één 's nachts wachten voor zij weer naar buiten kwamen en bij de auto afscheid namen. Ik maakte dat ik weg kwam om eerder thuis te zijn dan zij. Ik lag net in bed toen haar auto op onze oprit stopte.

Stilletjes, om mij niet wakker te maken kleedde zij zich zo snel mogelijk uit. Tussen mijn oogleden door zag ik dat het maar weinig was wat zij uit te trekken had. Haar slipje en BH had zij kennelijk bij hem achter gelaten. Hij moest haar wel weer behoorlijk hebben gepakt want zij zag er compleet verfomfaaid uit. In haar kuise nachtjapon kroop zij omzichtig naast me. Het duurde lang voordat ik sliep.

Ik heb je wat te vertellen, schat.

Ongeveer 8 weken nadat ik weer thuis en normaal aan het werk was, werd ik door Lisa bij de deur begroet met een stevige omhelzing en een kus. Verbazend want dat had zij nog nooit gedaan. Normaal was zij altijd wel ergens mee bezig. Aangezien zij in de voorbije weken steeds haar uitje met haar "vriendinnen en naar haar sportschool" had gehad, vermoedde ik dat zij wel weer met de vraag kwam of zij "vanavond met vriendinnen" uit mocht. Ik bereidde me er dan ook op voor om dit keer eens ferm NEE te zeggen.

"Ga zitten, schat, " Ze duwde mij op de bank en ging naast mij zitten. "Ik moet je wat vertellen."

Vragend keek ik haar aan. Ze haalde diep adem en zei toen plompverloren: "Schat, ik ben zwanger! Wij verwachten een kindje."

Ik was overdonderd. Wat ik had gevreesd was waarheid. Ze was zwanger en gezien de manier waarop wij de laatste 2 maanden sex hadden gehad was het zeer waarschijnlijk niet van mij!

"Hoe....?- stamelde ik, "Ik heb toch altijd een condoom gebruikt? Weet je het zeker?" 

"Ja, schat, het is zeker. Ik ben vanmorgen bij de dokter geweest en die heeft een test gedaan. Er moet in één van die condooms een gaatje hebben gezeten, schat. Dat kan, als je de verpakking leest staat er ook dat condooms maar 99% zeker zijn."

Dat was waar. Het stond op de verpakking: - 99% zekerheid. – maar in ons geval leek het mij toch wel echt onwaarschijnlijk! En wat dacht zij ermee te bereiken? Na zo'n maand of acht zou toch wel blijken dat het een zwarte bastaard was.

Op dat moment werd ik zo kwaad dat ik ter plekke besloot om de bom te laten barsten. Wat dacht die hoer eigenlijk wel. Dat zij mij op kon laten draaien voor die bastaard in haar buik? Als het nu onder dwang was gebeurd dan kon ik er nog eens over denken. Een abortus misschien. Maar naar wat ik van haar gezien heb kun je moeilijk van enige dwang spreken. Ze wilde het maar al te graag! En wie haar kontje verbrandt moet op de blaren zitten, toch?

"Weet je wat ik denk, schat?" zei ik met het nodige sarcasme. 

Ze keek me vragend aan. "Nou?"

"Ik denk dat het van Jeff, je zwarte minnaar, is. Die neuk je toch zonder condoom, nietwaar?"

"Ik heb geen...., Ik..... niet...., " begon zij, maar dan zag zij aan mijn gezicht dat ik het meende, zoniet alles wist en dat ontkennen geen enkele zin had. Ze kreeg een kleur als vuur.

"Hoe weet je.....?" En plotseling begon zij te huilen.

"Ik weet dat je al minstens twee maanden door die zwarte pooier wordt genaaid, vuile slet! Dacht je nou echt dat je mij op kon zadelen met zo'n zwarte bastaard die er nu in je buik zit? Of hoop je dat het monster op jou zal lijken? Dacht je nou echt dat ik achterlijk was? Ik was een dag eerder thuis en heb jullie bezig gezien. Wat een voorstelling! Je reinste porno. Nee, je hebt je kontje gebrand, slet, dus zal je ook op de blaren zitten!"

"Ik weet nie..... Oh, God, wat moet ik nou? Hij..... hij heeft me gedwongen, Peter, heus, ik wilde nie...!"

'Gedwongen? Jezus, wat een kutsmoes! Naar wat ik gezien heb lustte je wel pap van hem. Je ging tekeer op die zwarte snikkel als de eerste de beste hoer."

Ze begon nog harder te huilen. "Oh, God! En het is allemaal jouw schuld!"

Deze vrouwenlogica ontging mij totaal. "Nou nog mooier! Mijn schuld? Jij laat je opzadelen door zo'n nikker en dan is het ook nog eens mijn schuld? Ik heb grote zin om je nu, op staande voet de deur uit te trappen, slet! Ga dat soort smoesjes maar aan die lover van je vertellen!"

"Ja," hield zij met lange gierende snikkende uithalen vol, "Het is jouw schuld. Jij had niet weg moeten gaan. Je had me niet alleen moeten laten."

"Dus omdat ik weg moest, ons dagelijks brood verdienen, weet je nog? Omdat ik weg moest vond jij het nodig om met de één of andere zwarte pooier het bed in te duiken?"

"Ja....oh, god,,, NEE, zo is het niet gegaan. Luister dan toch?! Maar jij vond dat ik niet thuis moest blijven1 Met vriendinnen uitgaan, en zo. Je vond het niks erg dat ik met Marian iets ging drinken, weet je nog. Je moedigde me zelfs nog aan om te gaan, terwijl je weet dat ik zo slecht tegen drank kan. Ga uit, zei je. Bel een vriendin en ga uit!"

"Wat drinken is volgens mij heel iets anders dan je plat laten neuken door de één of andere nikker."

"Nee.... Ja...., Asjeblieft? Als je nou maar wilde luisteren, dan kan ik het uitleggen. Peter....Alsjeblieft? Ja?"

uiterlijk wat gekalmeerd, maar inwendig ziedde ik nog van woedde. Ze zat daar als zielig hoopje verfrommeld mens. "Maar mijn god, wat was ik gek op haar!"

"Luisteren? Goed, ik zal naar je luisteren. Vertel me je leugens maar. Daarna zal ik wel beslissen wat ik met je doe. Eruit gooien of niet!"

Ik ging er eens goed voor zitten.

Wordt vervolgd....

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!