Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jannie werkt in een kleding annex bijouterie winkel. Haar klantenbestand is hoofdzakelijk vrouwen van middelbare leeftijd. Voor Jannie is dit best wel spannend. Ze is altijd geil. Net als haar vriend Henk, houdt zij zelf ook van vrouwen, die een vrouwelijk uiterlijk hebben, dus grote borsten en flinke billen. Het mooiste is natuurlijk, dat de vrouwen dit ook durven laten zien. In de winkel draagt Jannie kleding, die alles verbergt, maar open staat voor fantasie. In tegenstelling tot de uren/dagen die zij met Henk doorbrengt, draagt ze in de winkel wel een BH en string.

Nu moest zij de winkel afsluiten. Haar baas was al vroeg vertrokken die middag. Ach, van hem hoefde ze niets te verwachten. Hij keek wel naar haar, maar had nog nooit Jannie aangeraakt. Was het maar waar, Jannie is geil genoeg, om zich door hem te laten neuken. Toen de sluitingstijd daar was, had Jannie, nadat zij de voordeur op slot had gedraaid, gebeld met Henk. Haar string was al uit, en haar blouse was verder opengeknoopt, dan in de winkel gebruikelijk was. Jannie had Henk gezegd, dat ze de winkel binnen enkele minuten zou verlaten, en dan binnen drie kwartier thuis zou zijn.

Haar kut was al nat, klaar om genomen te worden. Jannie wilde door Henk ouderwets als een vrouw genomen worden. "Ik verlang naar je stijve lul. Ik kom zo bij je, schat, neem me zo hard als je kan. Ik ben je geile vrouw, gebruik me." Met deze woorden nam Jannie afscheid van Henk. Ze deed de verlichting in de winkel uit, deed de deur van slot af, en wilde de winkel verlaten. Op het moment, dat Jannie, de sleutel uit het binnen slot haalde, drongen er twee mannen binnen. De eerste man deed zijn hand voor de mond van Jannie, zodat zij geen geluid kon maken. De tweede man sloot de deur weer, en samen sleurden zij Jannie naar het kantoortje achterin de winkel. Daar werd Jannie op een stoel gezet en haar handen werden vastgebonden achter een stoel. Haar mond werd dicht getapt met een stevig plakband. Toen Jannie tot rust was gekomen, zag ze, dat twee negers haar hadden vastgebonden.

De fantasie van Jannie nam direkt grote vormen aan. Negers hebben toch enorm grote lullen?? Jannie voelde al een beetje sap uit haar kut lopen. De twee mannen begonnen zich uit te kleden, en toen Jannie de lullen zag, wist ze niet wat er gebeurde. Deze stijve jongens waren toch gauw 30 centimeter lang. Toen de mannen helemaal waren uitgekleed, liep de eerste naar Jannie. Hij pakte haar blouse, scheurde dit open, en trok haar BH kapot. Daar zat Jannie. Haar grote tieten waren haar trots, en de grote tepels stonden uitdagend naar voren. Ondanks dat Jannie was vastgebonden, wilde zij de grote lullen van de mannen pakken. Helaas, het ging niet. Een van de mannen stopte zijn hand onder het rokje van Jannie, en voelde dat zij met een blote kut zat. Direct verdween een vinger diep in Jannie's kut, waarop zij haar eerste orgasme kreeg. Nadat Jannie was bijgekomen van haar eerste orgasme, vroeg de neger, of zij haar met een gerust hart konden losmaken, zonder dat Jannie zou vluchten. Zij keek wel uit. Dit was haar kans om twee grote negerlullen in haar kut te krijgen. "Maak me maar los", zei Jannie. "Ik loop niet weg. Mijn kut is te nat en te geil om deze twee stijve lullen van jullie te ontlopen".

De mannen maakten haar los. Direct daarna kwam Jannie van de stoel en ging op haar knieën zitten. Ze stopte een grote zwarte paal in haar mond, en pijpte hem, of haar leven ervan af hing. Binnen een paar minuten, voelde ze het sperma diep achter in haar keel spuiten. Nadat de eerste neger was klaargekomen in haar mond, voelde ze de tweede lul diep in haar kut rammen. Oooeee, wat was deze lul groot. Jannie voelde de top van de negerlul tegen haar baarmoeder aan stoten. De zwarte lul ging uit haar kut, en toen er weer volledig in. Wederom voelde Jannie een orgasme naderen. De grote lul in haar kut deed wonderen. Op het moment, dat haar orgasme weer kwam, ging haar mobiele telefoon af. Het was Henk, die wilde weten waar ze bleef. De neger die zijn lul in haar mond had gestoken, pakte de telefoon, nam de verbinding aan, en drukte de telefoon tegen het oor van Jannie. "Lieverd, ik word vreselijk geneukt door twee negers. Hun stijve lullen zitten diep in mijn lichaam, Ik koooooommmm....", kreunde Jannie. Henk werd hierna te woord gestaan door een van de mannen. "We neuken je geile slet. Als we klaar met haar zijn, zullen we je laten weten, waar je haar kunt ophalen, maar voorlopig zullen we, in opdracht, haar vrouwenkut volledig teisteren. De telefoonverbinding werd verbroken.

De andere man spoot zijn sperma diep in de kut van Jannie. Toen de man zijn lul uit de kut van Jannie haalde, stopte hij zijn natte lul in de mond van Jannie. Die lul was nat van sperma en geil kutsap. Zij deed haar best om de lul schoon te maken, en terwijl ze dit deed, ramde de tweede man zijn lul in haar kut. Dit was teveel voor Jannie. Bij het binnendringen, kwam zij direct weer klaar. De orgasmen bleven elkaar snel opvolgen. De stijve zwarte lul bleef door rammen in haar kut. Haar kut spoot het sap langs de lul uit haar kut. Toen de eerste stijve lul was schoongelikt, voelde ze deze lul ook tegen haar kut komen. Dit was te gek. Nog nooit waren er twee stijve lullen tegelijk in haar kut geweest. Een man ging op zijn rug liggen, trok Jannie bovenop zich, en stopte zijn lul diep in haar kut. De tweede man kwam achter haar zitten, en stopte zijn lul tegen de lul van zijn kompaan. Voorzichtig voelde Jannie dat de twee lullen samen in haar kut verdwenen. Dit was niet normaal. Toen de twee stijve negerlullen in haar kut zaten en op en neer bewogen, kwam Jannie klaar.

Haar orgasme was van dien aard, dat zij niet meer wist wat er gebeurde. Ze raakte enigszins buiten kennis. Haar kut was echt geteisterd. Toen ze weer bijkwam, voelde ze, dat haar kut leeg was. Er zat geen lul meer in. Wel voelde zij, dat haar lichaam vol zat met sperma. Terwijl ze rond keek, merkte ze, dat haar blouse, BH, rok en string verdwenen waren. Zo kon ze niet naar huis. In de winkel waren natuurlijk voldoende kleding die Jannie wel kon aantrekken. Het ging haar nu om een topje en rokje. Een BH en string waren nu niet belangrijk. Ze besloot om Henk te bellen, en te vragen om haar op te halen bij de winkel. Henk had enorm geile beelden bij het verhaal van Jannie, en zei, dat hij haar direct zou halen. "Ik bel je wel, als ik voor de winkel sta", zei Henk. Toen hij daar gearriveerd was, belde hij met Jannie. "Geile slet, ik ben er", zei Henk. Op het moment, dat Jannie de deur opende, greep Henk haar vast en ook hij sleurde haar de winkel in. "Geile vrouw, je hebt je laten neuken door die twee onbekende mannen". Hij legde haar op de toonbank, trok zijn broek naar beneden, en richtte zijn stijve lul op de natte neuk kut van Jannie.

Toen zijn lul nat genoeg was geworden in de kut van Jannie, trok hij zijn lul uit de natte kut. Hij draaide Jannie om en ramde zijn lul in het sterretje van Jannie. Haar grote tepels schuurden over de toonbank. Even later spoot Henk zijn sperma in de darmen van Jannie. Jannie was inmiddels al zo vaak klaargekomen op de lul van Henk, dat ze ook nu weer half van de wereld was geraakt. Henk trok zijn lul uit Jannie, en haalde haar van de toonbank af. Jannie stond nu overeind met haar beurs geneukte lichaam. De stralen sperma liepen uit haar lichaam. "Ik wil naar huis, lieverd", zei Jannie. "Ik wil uitrusten. Nog nooit ben ik zo vreselijk uitgewoond. Alsjeblieft, laat me nu met rust. Morgen is mijn kut weer van jou". Henk liet haar schaarse kleding liggen in de winkel, pakte een lange jas uit de rekken, deed Jannie deze aan, en nam haar mee. "We zien morgen wel, wat je baas zegt", zei Henk. "Hij zal je kleding wel vinden, en zo weten, dat er iets geils is gebeurd". Jannie sliep al. Henk pakte haar geile tieten nog even in zijn handen, kneep in haar tepels, en voelde, dat Jannie weer een orgasme kreeg.

Henk wist het wel. Jannie is een vreselijk geil wijf, die altijd wil neuken, met man en vrouw.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd