Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik woon nu al een tijdje samen met mijn tweede vrouw Missy, een lekkere, bloedgeile meid. Onlangs zou ze een avondje met de meiden op stap gaan, en ik had daarom wat vrienden uitgenodigd voor een klein feestje. In mijn enthousiasme was ik daarin wat ver gegaan, want al snel zat mijn huis vol met zo'n 30 mannen. Na het nuttigen van genoeg bier, besloten we een porno film op te zetten, en dit maakte ons erg opgewonden. Leroy, een reus van een neger die al jaren tot mijn vriendenkring behoorde, vroeg plotseling of mijn vrouw nooit eens praatte over groepssex.

Nou was dit weleens ter sprake gekomen, en eerlijk gezegd wond de gedachte ons beide destijds best wel op... , maar om dit nou met mijn vrienden te delen.... Om half twaalf, kwam onverwachts Missy thuis, behoorlijk aangeschoten. Ze vloog me om m'n nek en gaf me een dikke zoen. Zonder zich ook maar iets van de anderen aan te trekken, pakte ze me in m'n kruis en zei: "Zou je iedereen niet eens naar huis sturen?" Ik was nogal overdonderd, want zo direct en geil had ik haar niet eerder gezien. Ondanks het feit dat enkele vrienden enorm geil naar ons keken, kon ik haar wat kalmeren, en gingen we wat spelletjes doen.

Plotseling zaten we midden in het spelletje Truth-or-Dare, wat enkele van de jongens aan het doen waren. Missy plofte er tussen, en riep "Dare!" . Ik kon een kleine glimlach niet onderdrukken toen een van de jongens zei:" Ik geloof nooit dat je hier in de kamer je man durft te pijpen!"... Opgewonden van alle geile blikken, bedacht ze zich geen moment en kroop naar mij toe. Ze ritste m'n gulp open en nam mijn lul in haar mond. Met lange halen zoog ze erop. Het moet een enorm geil gezicht zijn geweest, want ze werd al snel door iedereen aangemoedigd. Missy vermaakte zich kostelijk en pijpte me alsof haar leven er van afhing. Na korte tijd kon ik het niet meer inhouden en spoot ik dikke slierten zaad diep in mijn vrouw's keel. Volleerd slikte ze alles in, ritste mijn broek weer dicht en ging weer zitten.

Nadat ze een bescheiden applaus in ontvangst had genomen zei ze: "Is dat alles wat jullie voor me in petto hebben?" Ik snap nog steeds niet hoe ze in vredesnaam in zo'n geile bui was geraakt, maar ik kon niet ontkennen dat de gedachte aan mijn Missy tussen mijn vrienden me enorm opwond. Voor ik me kon beheersen riep ik spontaan: "Ik geloof nooit dat je door Richard gelikt durft te worden, terwijl Paco je in je mond neukt!"
Weer applaus, en zonder aarzeling trok Missy haar broek uit. Ze trok haar slipje uit en ging met haar benen gespreid voor Richard liggen, terwijl ze lachend naar Paco keek. Richard bedacht zich geen moment en dook tussen de benen van mijn lekkere geile vrouw. Met z'n tong begon hij haar inmiddels kletsnatte kut te likken en zoog op haar klitje. Paco, een echte body-builder, trok ook zijn broek uit een toverde een behoorlijk grote lul te voorschijn.
Paco wierp nog aarzelend een vragende blik in mijn richting, maar Missy had zijn lul al te pakken. Uiterst langzaam nam ze het forse apparaat diep in haar keel, ongetwijfeld opgefokt door het gelik van Richard. Ploteseling begon ze als een wilde te kronkelen, en kwam ze met een gilletje klaar. Iedereen dacht dat ze nu wel uitgeput zou instorten, maar niets was minder waar. Ik wist dat ze een ongelooflijk uithoudingsvermogen had, maar hier had ik ook niet echt op gerekend.
Ze riep kreunend naar mij: "Ik weet niet of jij al weer in staat bent om me te neuken, maar anders is er vast wel een vrijwilliger..!" Nou had ik mijn lul heel graag diep in haar baarmoeder willen stoppen, maar ik was nog even niet aan de beurt. Roy keek me aan en riep: "Ik ga wel eerst, vriend".

Hij ritste zijn broek uit en hield zijn stijve lul voor de doos van mijn vrouw. De kutsappen van Missy maakte het erg makkelijk voor hem en hij zat binnen 1 stoot tot aan zijn zak in de kut van mijn vrouw. Paco begon als een wilde in haar mond te rijden, en begon diep te ademen. Met een kreet begon hij te schokken, en spoot zijn warme zaad in Missy's mond. Die kon het deze keer niet snel genoeg weg slikken, en een paar slierten dropen langs haar mondhoeken weer naar buiten.

Ze likte Paco's lul helemaal schoon en vroeg om een nieuwe lul. "Jullie willen toch zo graag neuken? Nou neuk me dan!" Wilco stond al klaar en nam Paco's plaats in, die zich uitgeput op de bank liet zakken. Inmiddels wist iedereen dat dit een gezellige avond ging worden en ze waren allemaal al gaan staan, met hun broek uit. Al die 27 stijve lullen op een rijtje wond Missy vreselijk op, en ook zij wist dat ze voorlopig niet naar bed zou gaan.

Inmiddels was Leroy naast me komen staan en die informeerde voorzichtig of dit wel de bedoeling was. Maar ik genoot zo van het zicht op mijn vrouw die schaamteloos genomen werd door meerder grote lullen, dat ik niet kon tegenspartelen.
Jezus wat was die meid geil! "mag ik haar in haar kont neuken?" vroeg iemand.
Zonder te kijken wie het eigenlijk vroeg stemde ik toe. Eigenlijk was Missy nog nooit in haar kont genomen, maar de gedachte eraan maakte me gek. "Niet in haar kut klaarkomen!" riep ik tegen Richard, omdat Missy geen pil meer slikte, en netjes leegde Richard zijn lul op de buik van mijn vrouw.
Zonder te stoppen werd ze nu continu door twee man genomen, 1 in haar zeiknatte kut, en 1 in haar mond. Haastig had ik uit de keuken een zeiltje gehaald en die op de grond gelegd. Toen er even niemand in haar zat, hebben we Missy opgetild en op het zeiltje gelegd. Ze kreunde van genot en kreeg onmiddelijk weer lullen in haar lichaam. Het sperma droop inmiddels aan alle kanten van haar buik en borsten af, en haar mond kon het allemaal ook niet meer aan.
Grote klodders zaad zaten op haar wangen en in haar hals. Ze raakte helemaal in extase en bleef maar doorgaan. Inmiddels hadden de jongens haar op haar knieen gezet en begon Mischa zijn lul in haar mond te pompen. Vlak voordat hij klaarkwam, trok hij zijn dikke lul uit haar zuigende mond terug en spoot zijn lading recht in haar gezicht.
Proestend en hijgend probeerde ze er wat van op te vangen, maar ze kon toch niet voorkomen dat het meeste op haar gezicht belandde.

Nadat Missy zo'n 17 lullen had klaargemaakt, nam Eric plaats achter haar en na enig halen in haar warme kut, zette hij zijn lul voor Mijn vrouw's kontgaatje. Missy sperde haar ogen toen ze door had wat er ging gebeuren. Angstig keek ze in mijn richting, maar ik vond nu alles goed...Eric zette wat kracht en na enige momenten gleed zijn lul in Missy's kont.
Ze gilde en kreunde, maar niets hield ons meer tegen. Na een stroef begin, begon Eric te pompen als een wilde. Wat een geil gezicht. Mijn vrouw werd door 1 man in haar mond geneukt, en een tweede stond in haar kont te pompen. Bij iedere uitgaande beweging zag je haar anus om de eikel gestulpt zitten.
Missy kwam inmiddels voor de tiende keer klaar en viel haast flauw. We gaven haar wat adem pauze door haar niet te laten pijpen, en met z'n allen keken we toe hoe Eric diep in haar kont stond te stoten. Na tien minuten genieten vond hij het genoeg, en spoot hij zijn lading diep in mijn vrouw d'r darmen.
Ze gilde het uit en wij leidde daaruit af dat ze ook genoot.

 En inderdaad riep ze "Meer, meer, oh ik ben zo geil!" Voor de volgende was het een stuk makkelijker, aangezien haar kontgat nog wijd open stond. Arnaud nam plaats achter mijn vrouw en pompte in 1 keer zijn fors geschapen lul in haar kont. Na hem volgde er nog een paar, en ook het pijpen was inmiddels hervat. De jongens die haar als eerste hadden genomen, wilden nu door haar gepijpt worden en dit zorgde voor nog meer ontladingen.
Missy's darmen konden het inmiddels ook niet meer aan en het zaad stroomde in dikken stralen uit haar anus, langs haar benen op het zeiltje. Ik ben toen maar even weggelopen om wat drinken voor haar te halen, maar toen ik terugkwam, was het een nog geiler gezicht. Marcel en Bart stonden voor haar en werden om de beurt gepijpt, terwijl Danny onder haar lag om haar in haar hete kut te neuken. Leroy had achter haar plaats genomen, en voor ze het wist had ze de 30cm lange negerlul in haar kont.

Ze werd nu door vier man genomen, en iedereen stond vol overgave in haar te pompen. Marcel en Bart kwamen tegelijk klaar, en ook hiervan belandde het meeste zaad in haar gezicht. Gulzig begon ze de twee lullen leeg te zuigen, terwijl de volgende twee alweer klaar stonden. Danny en Leroy wisselde van plaats en Danny loosde al snel zijn sperma in mijn vrouw d'r darmen. Leroy kon zich al helemaal niet inhouden en zonder iets te zeggen, loosde hij een ongelooflijke lading zaad diep in mijn vrouw d'r baarmoeder, die dit uiteraard niet aankon. "Hee, moet ik soms zwanger worden ofzo?" riep ze nog verschrikt, maar voordat Leroy sorry kon zeggen kwam er een tweede stoot zaad, die ook al in haar kut verdween.
Het liep nu echt in grote hoeveelheden uit al haar openingen, maar niemand had er kennelijk al genoeg van. Steeds ploften er jongens uitgeput op de bank, maar tegen de tijd dat ze weer aan de beurt waren, had het geile schouwspel ze zodanig opgewonden, dat ze wel weer een lading kwijt konden.Missy, die inmiddels helemaal onder de klodders sperma zat, begon nu wel wat glazig te kijken. Helemaal nadat bleek dat er meerdere gewoon lachend hun zaad loosde in mijn vrouw d'r kut. Toch nam ze iedereen nog steeds vol overgave. Hoe ongelooflijk het ook klinkt, denk ik dat ze wel 75 zaadlozingen heeft moeten verwerken.
Haar kontgat was helemaal rood en gelukkig dat de liters sperma die eruit liepen de boel lekker smeerde. Dit gold ook voor haar kut, waarvan de schaamlippen helemaal opgezwollen waren. Ook Leroy liet zich nog een keertje pijpen en ook hij sproeide mijn vrouw d'r gezicht helemaal onder. Ze probeerde dapper alles eraf te likken, en Leroy hielp wat door met zijn enorme lul de spermaresten op haar onderlip te verzamelen.

Het was inmiddels 05.00 uur in de ochtend en ik bood iedereen aan om maar gewoon te blijven slapen. Zo zocht iedereen een plekje en sliep op bank of grond. Ik gooide het met sperma gevulde zeiltje weg, en pakte Missy bij haar hand en loodste haar mee de slaapkamer in. Daar boog ik haar voorover tegen de wand, en stopte mijn spijkerharde lul in haar wijd openstaande kontgat. Ik begon ritmisch in haar darm te pompen, en bij iedere beweging perste ik zaad uit haar kont.
Het liep in lange slierten langs haar benen, en ik zei: " niet op de grond laten komen hoor!". Met grote schuldige ogen boog ze zich verder voorover en terwijl ik haar nog steeds lekker in haar kont neukte, ving ze met haar handen de slierten vreemd zaad op, die weggooide in de bak. "Jezus, wat ben jij een geile sloerie zeg!" beet ik haar toe, waarna ze verontschuldigend zei dat ze gewoon ontzettend geil was...

Slet Missy zakt bare over een stevige lul

Na dat ik haar kont leeg had gemaakt ging ik verder met haar drijfnatte kut, die ook al overliep. "Je bent gewoon door 30 man genomen!" Nadat ik deze woorden had uitgesproken, voelde ik mijn zaad omhoog borrelen. Ik trok mijn vrouw op haar knieen en pompte de laatste stralen zaad diep in haar keel. "Ja, ja, terwijl ze ook dit zaad doorslikte. s'Ochtends vroeg werd ik wakker, en besloot wat water te gaan halen.
Terwijl ik door de slaapkamer strompelde bemerkte ik dat Missy niet in bed lag. Ik vond haar op de bank, tussen Nico en Henk, die haar gewoon lagen te likken en vingeren. Ze lag gewoon met haar ogen dicht, en om haar te testen besloot ik mijn inmiddels al weer harde lul voor haar mond te houden.

Zonder aarzeling hapte ze toe en begon me zomaar heerlijk af te zuigen. Nico vertelde dat ze al een uur bezig waren, en dat ze alweer door 3 man in haar kont geneukt was. Ook Leroy was wakker, en ik begreep onmiddelijk dat hij zijn portie al gehad had. Ik hield het niet langer bij de gedachte dat mijn bloedgeile vrouwtje al reeds door meerdere vrienden geneukt was (en nog wel in haar kont!) dat ik zonder aarzeling mijn sperma diep in haar keel spoot.

Proestend kwam ze een beetje bij haar positieven, en voelde de lange, dikke slierten warm zaad over haar borsten gaan. Ze drukte Nico's hoofd in haar poes, en zijn kronkelende tong bezorgde haar die ochtend haar eerste orgasme. Eric was in de tussentijd even langs huis gegaan, en had Tico meegenomen. Tico is een grote deense dog, en het is niet moeilijk te raden wat hij daarmee van plan was... Eddy had uit de keuken een banaan gepakt en gepeld, en schoof die langzaam in mijn vrouw d'r kut.
Door alle kutsappen bleef de banaan tot Eddy's grote spijt heel, maar na enig duwwerk zat binnen de kortste keren Missy's hele kut vol bananenmoes. Eddy dook erop en begon gulzig aan mijn vrouw d'r openstaande opening te zuigen. Hij kreeg hele ladingen kutvocht met banaan naar buiten, en dit wond anderen weer zo op, dat ze spontaan hun zak leegde op Missy's lippen.

Nadat ook Leroy mijn vrouw nog eens uitvoerig met zijn gigantische lul in haar mond had geneukt, verschoof hij van houding en plaatste zijn apparaat voor haar kutlippen. Hij begon te rijden in haar, en perste heirmee de bananenmoes mee naar buiten. Nogmaals begon hij te schokken en stoote zijn warme zaad diep in de baarmoeder van mijn vrouw. Nadat enige anderen dit ook gedaan hadden, werd het tijd voor Tico om in actie te komen.

We leidde de grote dog met zijn kop tussen mijn vrouw d'r benen. Hij snoof en likte vervolgens gretig en met grote halen over haar lippen. Ook haar klitje wist hij te vinden, en dit maakte ons allemaal erg geil. Missy kreunde van genot en beleefde haar eerste hoogtepunt met een hond.
Zonder een reactie van ons af te wachten draaide ze zich om en kwam zo in een standje 69 terecht. De hond begon gretig door te likken en werd kennelijk opgewonden van al dat kutvocht dat uit Missy's kut liep.
Hij slurpte alles op, en dit maakte mijn vrouw helemaal gek.
Inmiddels was iedereen wel weer wakker, en botergeil aanschouwde het geheel. Sommige jongens begonnen zich af te trekken in de buurt van Missy's gezicht.

Missy ging onverstoorbaar verder. Ze zocht de hondelul op en begon langzaam te zuigen. Al snel bleek dat een hondelul enorm kan groeien, en dat deed 'ie dan ook, in Missy's mond. Hijgend zoog ze de hond af, en nadat ze voor de tweede keer was klaargekomen, nam ze de enorme hondelul uit haar mond en kroop naar boven. De hondelul verdween met een handige beweging tussen haar kutlippen, en de hond begon geil in mijn vrouw te rijden. Dit geile schouwspel bezorgde mij mijn tweede orgasme en ik was nog net op tijd om Missy mond open te duwen. Het sperma droop wederom van haar lippen af en de volgende nam mijn plaats in.
Zo werd mijn geile vrouw om beurten door iemand in haar mond geneukt, terwijl Tico, de ruige Deense dog, haar kut vol pompte met zijn enorme hondelul. Iedereen, behalve Missy, zag dat de hondelul al dikker werd, en plotseling begon hij hevig te snuiven en te grommen. Hij pompte zijn lading zaad diep in mijn vrouw, en bleef maar door gaan.
Mijn god, wat had dat beest al een tijd geen zaadlozing meer gehad.

Liters hondezaad stroomde Missy's kut uit...Tico was echt ge-explodeerd. De hondelul zette uit en bleef muurvast in mijn vrouw zitten, die hierdoor een nieuw orgasme kreeg, gillend! Opnieuw kwamen er jongens klaar in Missy's mond en ook hiervan belandde veel op haar gezicht, hals en borsten. Zo hebben we haar wel een kwartier om beurten in haar mond geneukt, terwijl Tico nog steeds muurvast zat in mijn vrouw's kut. Haar gezicht zat inmiddels onder een dikke laag sperma, toen de hondelul langzaam terug schoof.

Dankbaar voor zoveel genot, dook ze onmiddelijk tussen de hondepoten en nam zijn dikke hondelul in haar mond. Hierdoor stond haar kontje omhoog en uiteraard zat al snel iemand weer tot zijn zak in haar kont. Meerdere keren werd ze ook daar volgespoten, en het begon al weer in stralen uit haar opengesperde anus te druipen. Tico begon al weer te schokken, want zoveel zuigkracht kon ook hij niet aan. Met ferme stoten pompte hij opnieuw enige stralen zaad diep in haar keel.
Missy was in extase, want ze beleef maar door zuigen. Gulzig slikte ze alles door en zoog vrolijk door, tot de volgende lading zich aandiende. De hond wist niet hoe 'ie het had, en begon mijn vrouw gretig in haar mond te neuken. Missy zoog en zoog, en toen explodeerde Tico voor een derde keer.

Ondertussen hield haar kontje open huis, want iedereen had er nu wel weer een keer in geneukt. De bank zat onder het zaad, wat haar darmen allemaal niet meer konden verwerken. Missy draaide zich om, en begon Leroy weer te pijpen. De grote neger zag zijn hele lul in Missy's keel verdwijnen en gromde van genot. Hij liet zich op zijn rug vallen en Missy zag haar kans schoon. Ze ging boven hem staan en daalde neer op die enorme dikke lul. Hij verdween moeiteloos tussen haar kutlippen, en ze begon als een bezetene te rijden.
Halverwege bewoog ze naar voren, waarna de enorme lul even moeiteloos in haar anus verdween. Mijn vrouw liet zich als een hoer nemen door de grote neger.

Toen Leroy aanstalten maakte om klaar te komen verwisselde ze snel van neukgat, en stopte de lul weer in haar kut. Het soppende geluid van die enorme lul waar mijn vrouw op zat te rijden, maakte ons weer geil, en verschillende jongens probeerde hun lul in mijn vrouw d'r mond te stoppen. 3 paste er enigszins in en bijna tegelijk kwamen de drie klaar. Missy deed nog een dappere poging om wat door te slikken, maar veel belandde in haar gezicht. Ze was nu bijna onherkenbaar geworden van al dat plakkerige zaad.
Toen explodeerde ook Leroy, regelrecht in mijn vrouw d'r hete kut.Ze nam de lul nogeens extra diep in zich door haar hele lichaam naar beneden te drukken. Ze scheurde bijna open van die grote lul die tot aan de stam in haar kut gestoken zat. Toch wist het warme zaad een uitgang te vinden want het lekte bij iedere beweging langs de schacht mee naar buiten.
Ze sprong eraf en knielde naast de grote negerlul. Ze nam hem in haar mond en zoog de laatste druppels zaad eruit. Ik probeerde meteen haar kontje weer te vullen, maar die stond zo wijd open dat daarvoor maar een lul in aanmerking kwam:

Tico's enorme hondelul. We riepen de Deense dog en zette hem achter mijn vrouw. Hij begreep kennelijk wat de bedoeling was, want hij richtte zich op en plaatste zijn voorpoten op mijn vrouw d'r rug. Zelf zag ze dit ook wel zitten, want ze pakte de stijve hondelul en liet hem in haar anus verdwijnen. Ze slaakte een gilletje en begon Leroy weer te pijpen. Met lange halen zoog ze de gigantische negerlul weer stijf terwijl ze in haar kont geneukt werd door de grote Deense dog...Wat een enorm geil gezicht. De neger begon al weer te briesen ten teken van een naderend hoogtepunt, terwijl mijn vrouw door bleef zuigen. Het leek wel of ze onverzadigbaar was en alleen maar grote lullen in haar wilde laten spuiten.Leroy was de eerste die zijn enorme lading zaad in mijn vrouw d'r keel pompte. Ook nu bleef ze maar door zuigen en door zuigen. De grote neger lul verdween weer tot bijna aan de stam in haar keel en ze moet er liters sperma uitgezogen hebben. Halverwege de neger's tweede explosie kon ze niet meer en liet zich gewillig onderspuiten. Dit leek ons een goed moment om Leroy's voorbeeld te volgen en 1 voor 1 pompte we ons zaad tussen haar borsten of in haar gezicht. Waar het kon ving ze het volleerd op met haar mond, maar ze kon niet voorkomen dat meer dan de helft uit haar mondhoeken weer naar buiten sijpelde.
Nu was ook Tico aan de beurt die als een bezetene mijn vrouw in haar kont aan het pompen was. Missy nam ook deze explosie alsof ze niet anders gewend was.
Liters hondezaad werden haar darmen in gestuwd en werden er door Tico's onophoudelijk gepomp net zo hard weer uit geneukt. Net op tijd trokken we de hondelul terug uit mijn vrouw d'r kontgat, dat wagenwijd opengesperd bleef. Zo, die was voor altijd opgerekt....Dat zou me in het vervolg weinig moeite kosten....

Missy liet zich op haar zij vallen en kroop naar de stijve hondelul toe, Nog 1 keer nam ze hem in haar mond. Leroy kroop naar haar achterste en pompte nog een keer zijn magistrale lul in haar kont. Mijn vrouw bleef zo nog lang liggen, met een hondelul in haar mond en Leroy's enorme negerlul in haar kont, zonder te bewegen.
Vroeg in de middag zijn de meeste mannen naar huis gegaan, nadat ze Missy nog 1 keer bedankte voor een geweldig feestje. Missy, die niet eens meer kon zitten met zo'n rauwgeneukte anus, had in minder dan 24 uur wel meer dan 200 zaadlozingen verwerkt, en je kan wel zeggen dat ze sindsdien verslaafd aan zaad is.
Om de paar weken komen we allemaal weer bij elkaar, om weer eens een leuk potje Truth-or-Dare te spelen, met een rauwgeneukte anus voor mijn vrouw als gevolg...

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # Heerlijk slet, wil je neuken!NEUKER 31-10-2020 23:27
Wat een heerlijke slet is het toch.

Zou graag eens wat zaad doneren.....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-2 # HOEREN NEUKENHarold 09-05-2019 06:12
DAN STRAKS AIDS
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-4 # GRAAGHarold 09-05-2019 05:38
MAAR MIJ WIL JE NIET HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # erg geil verhaalericdeboer 25-09-2017 14:27
bedankt voor dit geile verhaal ik heb genoten en mij klaar getrokken
Eric
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+5 # zin intimo 06-05-2016 04:36
Wil die milf graag een keer neuken. Hoe kom ik in contact?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!