Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Simone is dertig. Ze heeft net een kind op de wereld gebracht dat gezond en wel is. Zelf is ze ook snel bekomen van de bevalling. Ze heeft haar slanke lichaam behouden. De enige zichtbare verandering is dat de mooie meid iets vollere borsten heeft gekregen. Zelf is ze daar meer dan tevreden mee. Haar cup A is nu een lekkere cup C. Een verandering waar ze minder blij mee is, is dat haar kutje een stuk wijder lijkt. Hierover zit ze best in. Dit komt vooral omdat haar vriend nou niet de grootste pik van het land heeft. Hierdoor is de lieve meid bang dat ze het allemaal niet meer zo goed zou voelen tijdens de seks.
Na de eerste keer na de bevalling had Simone dat gevoel nog steeds. Ze baalde enorm van. Gezien ze weinig tijd had om op internet te zoeken naar wat het kon zijn, had ze nog steeds geen oplossing gevonden. Ze was er stikveel mee bezig. Het maakte haar onzeker op het gebied van seks.
Eigenlijk durfde ze er niet goed met iemand over te praten. Ze vond het onderwerp nogal intiem. Daarbij kwam ook het feit dat bijna al haar vriendinnen nog geen ervaring hadden met kinderen op de wereld zetten.


Toen ze op een zaterdagavond bij een van haar beste vriendinnen, Marloes, zat, kwam ze na een paar wijntjes toch wat los. Marloes had zelf twee kinderen. Daarbij was dat een van de vriendinnen die zulke onderwerpen gewoon bespreekbaar maakte. Zeker als ze alcohol op had dat ging de ze details niet uit de weg.
Hun mannen waren ook vrienden. Die waren naar een voetbalwedstrijd. Dat is een van de vaste dingen van haar man. Simone gaat dan vaak langs bij Marloes. Soms gaan ze nog de stad in, als de kinderen uit logeren zijn. Vandaag is dat ook het geval. De kids zijn bij hun grootouders en dus hebben beide dames het rijk voor zichzelf.


Al snel was de eerste fles wijn leeg. Beide hielden wel van een wijntje. Het was dan ook niet vreemd als er drie flessen op gingen. Gelukkig woonden ze vlak bij elkaar, waardoor ze makkelijk te voet naar huis konden. Simone besloot naar veel wikken en wegen het onderwerp op tafel te gooien. Via een omweg leidde ze het gesprek langzaam naar haar probleem met haar al dan niet wijdere vagina.
Toen Marloes bij haar sekservaringen na de twee bevallingen aankwam, voelde Simone de spanning stijgen. Het ijs was snel gebroken, want al in een van de eerdere zinnen vertelde Marloes ongegeneerd dat na zo’n bevalling de wijdte van de vagina wel toenam. Ze vertelde dat de pik van haar man vroeger maar net paste, en dat hij nu er in kon verdwalen. Simone liep een beetje rood aan. Ze had niet verwacht dat Marloes zulke details zou vertellen. Van de andere kant was ze wel gerust gesteld en wist ze dat het normaal was.


Marloes had door dat Simone hier heen wilde. Zonder enige vorm van schaamte vroeg ze dan ook of bij haar de ingang ook wijder was geworden. Simone moest nu nog meer gaan blozen. Zo direct had ze die vraag nou ook niet verwacht. Toch wilde ze hier heen en daarom verzamelde ze de moed om er toch over te praten. Een beetje verlegen kwam er dan ook een bevestiging uit. Marloes zei haar dat het volkomen logisch was en dat het helemaal niets was om je voor te schamen. Dat had Simone inmiddels wel begrepen. Wat Marloes niet wist, was dat Simone de pik van haar vriend nauwelijks meer voelde door de toegenomen wijdte.


De wijn begon al te werken. Marloes zei dat ze iets lekkers wist. Volgens haar zou Simone dan weer meer kunnen genieten. De vriendin zei Simone dat ze dan weer hele intense orgasmes zou kunnen krijgen. Simone had hier wel oren naar. Ze wilde dolgraag weer eens lekker door een ander klaarkomen. Marloes zei haar dat ze haar wel even een handje wilde helpen. Met een knipoog voegde ze er aan toe dat het een vriendinnendingetje was. Simone voelde haar opgewonden kutje al nat worden. Ze was blij dat ze het weer netjes had geschoren.
Marloes pakte haar hand en nam haar mee. Simone liet het allemaal gebeuren. Ze was te opgewonden. Marloes liep met haar naar de eettafel. Daar ontdeed ze Simone van haar jeans. Het slipje lag ook zo op de grond. Simone vond het heel vreemd om de hand van Marloes over haar natte kutje te voelen. Toch wond het haar ook op. Marloes liet de geile brunette voorover over de eettafel bukken. Simone voelde het koele blad. Ze voelde ook hoe de hand van haar beste vriendin lekker door haar natte lippen gleed. Ze was zo benieuwd wat Marloes in petto zou hebben.


Ze voelde hoe twee vingers gemakkelijk naar binnen gleden. De andere hand van Marloes bleef haar klitje masseren. Haar kutje was echt vochtig. Marloes ging snel met de twee vingers op en neer. Het duurde niet lang voordat er een derde vinger bij zat. Dat voelde al beter. Haar kutje was drijfnat. Simone vond het zalig. Zeker toen een vierde vinger ook haar kutje in ging. Marloes bleef met deze vier vingers flink op en neer gaan. Simone voegde hoe haar beste vriendin haar klitje verliet. Die hand ging naar haar kontgaatje. Simone had daar altijd alleen nog maar dingen uit laten komen, maar besefte dat er nu iets zou in gaan. Marloes bracht een vinger voorzicht naar binnen, niet helemaal. Daarmee begon ze een beetje te bewegen. Ondertussen voelde Simone haar kutje branden alsof Marloes er met haar hele vuist in zat. Toen ze dat voor de gein zei, wist ze niet wat ze hoorde toen Marloes bevestigde dat dat ook het geval was. Simone werd nu hard met de vuist geneukt. Ze kon zich niet meer voorstellen dat er vroeger maar twee vingers in konden en nu een hele vuist. Simone werd helemaal gek.


De vinger in haar kontje, de vuist in haar kutje, het maakte haar klaar voor een hoogtepunt. Ze voelde het al van verre aankomen. Marloes merkte het ook en gaf nog wat gas bij. Sneller en sneller penetreerde ze de twee holletjes van haar vriendin.

Simone hield het niet meer. Kreunend kwam ze klaar. Zo’n intens orgasme had ze in jaren niet gehad.

Marloes voelde het kutje van Simone om haar pols samentrekken van genot. Simone zakte voldaan op de grond, terwijl Marloes haar vingers weer uit de liefdesgaatjes had gehaald. Die stond al op en schonk nog wijn in. Simone wist niet wat haar was overkomen.

Vuistneuken was dus de oplossing. En eigenlijk, wilde ze dat Marloes dat vaker zou doen. Dat was geen probleem zei die. Wat een vriendin!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # RE: Wat te doen met een wijde kut?Jeroen van Gennip 08-02-2014 22:03
Wat een enorm geil verhaal,zelfs isa is niets vergeleken dit.Neuken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!