Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg op: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 4)

Hallo allemaal. Ik krijg veel leuke reacties op mijn verhalen over Rob en veel vragen of dit fake is.
Nee, alleen de namen zijn verzonnen maar voor de rest is dit waar gebeurd. Ik ben inderdaad 188 lang, kort rood haar, 60 kg en een mooie EE cub. Mijn man en dochters zijn ook echt. Dit speelt al sinds 1 juli dit jaar en heb nog steeds veel plezier met Rob.


Ik ben benieuwd of vrouwen dit ook lezen en misschien een soortgelijke ervaring hebben.


Ik werd wakker, is dit een droom? Nee, het was echt. Gisteravond was echt bizar. Mijn man was al naar het werk en beide dochters gingen zo dadelijk naar school. Over een week begint de schoolvakantie en dan zitten er twee pubers thuis. Dan kan ik niet meer doen wat ik wil.
Om 08:00 was ik alleen en moest echt aan het werk. Niet blowen en drinken vandaag, zei ik streng tegen mijzelf, anders krijg ik problemen met mijn werkgever.
Ik zat op mijn werkkamer toen de deurbel ging. Het regende en had mijn joggingpak nog aan. Ik liep naar het kamertje boven de voordeur en zag Rob staan. Weer schoot het door mijn kut. Dat geile ventje wilde vast neuken! Ik liep naar beneden en deed open. "Kom binnen, jongen".
Hij had nu een spijkerbroek aan maar dat verborg zijn enorme bobbel niet. Ik begon over zijn bobbel te wrijven en voelde hem groeien. "Ben je geil, Rob", "ja buurvrouw". "Ga maar op de bank zitten, ik moet me even opfrissen".
Ik stond boven en was geil maar ook nerveus. Ik heb alles uitgetrokken en ben naakt naar beneden gelopen. Daar zat hij op de bank, zijn spijkerbroek op zijn knieën en een keiharde lul.
Wat was dat lekker, daar waar ik al jaren over fantaseer gebeurt nu echt. Een tiener jongentje met een enorme lul groter dan ik ooit had kunnen dromen.

"Wil je neuken, lekkere jongen van me?" Ik ging tegenover hem zitten en deed mijn benen open."Kom maar lieve schat". Rob boog voorover en sprong boven op. Hij ramde zijl lul in mijn kut en begon als een gek te neuken! Dat deed pijn, mijn kut was nog gevoelig van gisteren, eigenlijk is hij net te dik. "Doe maar rustig aan Rob, langzaam en lange halen". Hij verlaagde zijn tempo en begon zachtjes te pompen. Wat geil!
Ik pakte zijn kleine billen vast en begon het ritme te bepalen. Telkens heel langzaam in en uit. Ik begon zijn balzak te masseren. Ik vroeg me af waarom hij nog niet was klaargekomen. De vorige keren was dat binnen een paar minuten. "Ga je lekker komen Rob?". Hij zei niets en pompte rustig door. Ben je leeg of zo vroeg ik. "Mijn moeder had vanmorgen zin"
Ik ontplofte, wat geil. Hij heeft me nog minstens een half uur zachtjes geneukt en uiteindelijk kwam hij klaar in mijn kletsnatte kut. We ploften allebei op de bank en begon hem nog lekker af te likken. "U bent veel liever dan mijn moeder". Ik zei niets en begon weer te zuigen aan zijn eikel. "Neuk je vaak met Els lekkertje".
Weer geen antwoord, ik heb nog een tijdje gezogen maar hij had geen zaad meer over en volgens mij had Rob ook geen puf meer. "ik keek naar zijn balzak en nu kon je de ballen goed zien zitten. Hij had werkelijk geen druppel zaad meer over.
"waarom ben ik liever dan je moeder?". "U bent veel knapper en als ik geen zin heb dan word ik gedwongen en ik moet altijd mijn zaad uit haar kut weglikken als ze klaar is en dat vindt ik smerig".
Aha, Els misbruikte haar eigen zoontje wat ik me heel goed kan voorstellen. Dit kon in mijn voordeel werken om haar onder druk te zetten.
Ik wilde Rob zijn zaad niet met haar delen, des te meer had ik. Daar moest ik eens goed over nadenken. Plots besef ik dat Rob mijn kut nog geen enkele keer had gelikt, daar moest verandering in komen.
"Ik moet weer aan het werk, als je weer zaad hebt dan mag je rustig langskomen". "En als ik geen zaad heb mag ik dan ook komen?". "Ja natuurlijk jongen". Hij vertrok en heb mijn werk afgemaakt. Om 13:00 was ik klaar, het eerste gezinslid zou om 16:00 thuis komen. Ik vroeg me af of hij nog langs zou komen vandaag. Ik heb een mooi jurkje uitgezocht met een diepe decolleté. Daar mocht hij lekker in wroeten.
Ik stond in de keuken en daar kwam hij aan. Het was 4 uur geleden dat hij had gespoten en was benieuwd of zijn balzak weer lekker strak stond, dat was het teken dat hij zijn zaad had aangemaakt. Ik deed open en hij gaf me een kus op de wang. "Vindt U het erg mevrouw?". "Nee, natuurlijk niet en zeg maar tante Marie hoor".
"Wil je een biertje". "Heeft u ook whisky, dat vindt ik lekkerder". Ik heb 2 beste bellen ingeschonken en we gingen naast elkaar op de bank zitten. Hij praatte aan 1 stuk door, eerlijk gezegd was het ook een leuke jongen in de omgang. Ik heb bewust niet aan zijn bobbel gezeten, hij moest zelf beginnen want tot nu toe had hij nog geen initiatief genomen.
Tijdens het praten keek hij wel regelmatig naar mijn borsten. Hij schoof een beetje naar mij toe en legde zijn hoofd op mijn schoot. "Mag ik aan uw borsten zuigen, tante marie". "Haal ze maar uit jongen en doe wat je wil"
Hij draaide in de foetus houding en legde zijn hoofdje tegen mijn borst aan. Hij begon zachtjes met zijn handen mijn borst te kneden. "Ga maar lekker zuigen Rob" Hij haalde mijn borst eruit en terwijl hij nog aan het kneden was begon hij heel zachtjes te zuigen. Wat was dat lekker, het leek net of ik de borst gaf. Mijn dochters heb ik allebei borstvoeding gegeven en vond dat altijd heerlijk.
Ik heb bij alle twee de zwangerschappen veel melk gegeven, mijn beide dochters hadden altijd aan 1 borst genoeg en die was dan nog lang niet leeg. Wat zou het geil zijn als ik nog melk zou hebben. Het trok direct door mijn kut. Ondertussen lag Rob heerlijk te zuigen en had zijn ogen dicht. Ik moest me inhouden om hem niet in zijn kruis te grijpen. Zonder dat hij het door had begon ik over mijn kut te wrijven.
"Zou je melk uit mijn borsten lekker vinden, lieve schat van me?", vroeg ik."Hij kreunde "ja, lekker zoet" en zoog verder. Ik begon mijzelf te vingeren, Rob had nog steeds niets in de gaten". Ik ben zachtjes klaargekomen zonder dat Rob iets in de gaten had. Dit was dus de manier om hem te paaien, niet dwingen maar lekker zijn gang laten gaan. Het voelde heerlijk! Ik had zin om te neuken.
Het moest van hem zelf komen. Na een tijdje stopte hij met zuigen, hij was in slaap gevallen. Dat kwam vast door de bel whisky die hij ophad. Heel voorzichtig begon ik over zijn bobbel te wrijven. Ik knoopte zijn broek los. Mijn hand gleed in zijn broek en voelde aan zijn balzak. Die was weer keihard dus hij had weer zaad aangemaakt. Wat een libido had die jongen, ongelooflijk!!!
Rob werd wakker en schrok dat mijn hand in zijn broek zat. "Ik wil niet klaarkomen tante Marie anders wordt mijn moeder boos". "Waarom dan" vroeg ik. "Ik moet elke dag spuiten, als ik geen zaad heb dan slaat ze me". "Wil je me lekker likken dan?". Hij schoof van de bank af en ging op zijn knieën voor mij op de vloer zitten. ik sperde mijn benen ver uit elkaar en deed mijn benen omhoog. "Toe maar, lieve Robbie".
Ik voelde zijn tong naar binnen gaan en hij begon te likken. "Steek maar een vinger in mijn kut jongen", ik voelde 1 klein vingertje heen en weer bewegen terwijl hij bleef likken. Ik keek naar beneden, daar zag ik een klein hoofdje heen en weer gaan tussen mijn lange benen. Ik kwam weer klaar. Ik pakte zijn hand vast en vouwde zijn vingers bij elkaar. "Steek je hand er maar in, lieverd". Zijn lul was dikker als zijn onderarm.
Zijn hand gleed naar binnen, ik pakte zijn arm vast en duwde die naar binnen. Mijn hemel, hij zat er tot zijn elle boog in. "Ga maar lekker pompen schatje maar niet te hard!". Hij deed was ik hem opdroeg en ging pompen. "Maak maar een vuist, Robbie". Terwijl hij diep in mijn kut zat voelde ik de hand groter worden. Dat deed een beetje pijn. Ik werd knettergek.
Rob is nog een half uur bezig geweest met mijn kut, dat had Els hem goed aangeleerd! Ik was bevredigd en heb hem naar huis gestuurd. Het idee dat Rob mijn borsten met melk zou leegzuigen leek mij heel geil.
Ik heb op internet gezocht en kwam op borstvoeding.com. Het medicijn Domperidon zou mijn melkproductie weer op gang brengen. Dit kun je makkelijk via internet bestellen en was niet duur. Ik heb het gelijk besteld.

Wordt vervolgd

Volgende deel: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 6)

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!