Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Stefanie en ben 23 jaar oud. Mijn lengte is 1,69 lang. Ik heb kort licht blond haar en heb helder blauwe ogen.

Ik ben werkzaam bij een groot kledingmerk. Hier ben ik vertegenwoordigster. Voor dit werk reis ik dagelijks heel Nederland door met mijn auto! Ik kom vaak bij de grotere winkelketens om te kijken of zij ons merk willen verkopen in hun winkels.
Dan ga ik met 1 van de hogere bazen uit een dergelijk bedrijf een hapje eten of we praten in een van de vergaderruimtes.
Ik heb voor dit werk uiteraard een aantal voordelen, doordat ik een meisje ben hebben we het vaak al snel over andere dingen. Zo heb je mannen die ineens over andere zaken beginnen en je proberen te verleiden. “Je ziet er mooi uit!” Zo hoor ik vaak de mannen zeggen. Stiekem gebruik ik dit wel eens om iets snel te verkopen. Dan doe ik net of ik de man leuk vind. Ik geef ze dan mijn telefoonnummer, om vervolgens nooit meer iets van me te laten horen!

Mijn grootste opdracht ooit:

Ik was weer eens op onderweg voor mijn werk en moest ons merk aanprijzen bij een concern met meer dan 80 winkels in Nederland. Wanneer mij dit zal lukken zou ik een forse provisie ontvangen, ik gooide dan ook alles in de strijd.
Ik was die donderdag op weg naar het bedrijf waar ik een afspraak had met de grote baas!
Ik loop naar binnen bij het kolossale gebouw, wat hun hoofdkantoor was. Hier meldde ik mij bij de receptie en ik mocht doorlopen naar het kantoor van de baas. “Goedemorgen!” Riep ik terwijl ik op zijn deur klopte. “Komt u binnen!” Riep de man.
Ik opende de deur en kwam nu in een grote kamer binnen. Achter zijn bureau zat de baas. Ik liep op de man af en gaf deze een hand “Goedendag, mijn naam is Stefanie!” Stelde ik mij voor. “Goedendag: mijn naam is Gerard” zij de man terwijl hij mijn hand schudde.
“Ik ben hier om u een aantal kledingstukken te presenteren die u wellicht wil verkopen in uw bedrijf!” Vertelde ik de man. “Het is bijna lunchpauze! Zullen we het gesprek voortzetten onder de lunch?”.” Dit lijkt mij een goed plan! Ik heb best trek!” Vertel ik de man.
De man pakt zijn spullen en ik loop achter de man aan richting de lunchroom die direct om de hoek van zijn kantoor zit.
We lopen naar binnen toe en we worden naar een grote ronde tafel geleid door 1 van de medewerkers van de lunchroom.
We bekijken beiden de kaart en bestellen onze lunch.
“Nou! Brand los!” Zegt de man op een luchtige toon.
Ik voel me helemaal op mijn gemak bij de man en ben niet eens zenuwachtig, wat overigens niet raar zou zijn geweest, omdat dit mijn grootste opdracht ooit is en hier veel van afhangt!
“Nou ik ben hier om u onze kledinglijn te presenteren en u te overtuigen van het feit dat u ons merk in uw assortiment moet opnemen!”.“Haha, ja dat was me al duidelijk!” Zegt de man.
Na een lang gesprek te hebben gevoerd en de man heb geprobeerd te overtuigen krijg ik het idee dat de man niet akkoord wenst te gaan met mijn voorstellen.
“Wat kan ik u bieden, zodat u ons in uw assortiment opneemt?” Vraag ik de man.
Ik zie dat de man nu diep in gedachten is en zegt dan: “Op zich valt mij de kleding helemaal niet tegen, en ik geloof dat we dit best weten te verkopen, maar de prijs daar zit ik nog mee in mijn maag!”
Ik onderhandel met de man en uiteindelijk kom ik op de laagste prijs uit die ik de man kan bieden, maar nog vind de man de prijs te hoog.
“Hebt u een momentje? Ik zal even met mijn baas bellen!” “Maar natuurlijk!”

Ik loop richting de toiletten en daar toets ik het nummer van mijn hoofdkantoor in.
“Hallo met Stefanie! Ik zit net met mijn afspraak aan tafel en deze wenst niet akkoord te gaan met de prijs! Ik heb mijn laagste prijs gegeven!”
Na een korte stilte zegt mijn baas: “Je mag nog 2% dalen, lager kan ik niet gaan!, Gooi alles in de strijd en overtuig hem ervan dat dit een goede deal is! Wanneer het je lukt krijg je 50% provisie boven de provisie die je nu al krijgt! En bel me direct als je klaar bent daar!”
Terug bij de tafel ga ik weer zitten.
Ik stel de man voor om 1% te dalen , de man gaat alleen akkoord met 3% onder de prijs, zo laat hij mij weten. Ik zeg dat 2% mijn uiterste prijs is. “Hier kan ik niet mee akkoord gaan!” Zegt de man.
Ik heb het niet meer! En ik bedenk wat ik allemaal nog kan doen. Mijn baas zij: Gooi alles in de strijd! “Zou ik mijn baan kwijtraken als me dit niet lukt?” Zeg ik zacht tegen mezelf voordat ik mijn glas aan mijn mond zet en een slok drinken neem.
“Wat kan ik doen om u te overtuigen?” Vraag ik de man nu.
“Eumm ja, hier moet ik even over nadenken, we eten eerst ons eten even op ja!” Vertelt de man!
Onder het eten klets ik wat met de man en we lachen over van alles. De man verteld mij grappige verhalen over een paar van zijn vertegenwoordigers en wat die mee hebben gemaakt. De man is heel ontspannen en na verloop van tijd voel ik me ook weer op mijn gemak. Ik denk constant aan de deal die ik moet rondmaken, maar begin hier niet over.

“Ik heb nog een wens, en dat is seks te hebben met een meisje van jouw leeftijd! Omdat ik zelf al 50 jaar ben, krijg ik niet vaak nog zulke meiden te zien!” Zeg de man mij opeens, zonder zich hiervoor te schamen.
Ik kan de man verschrikt aan en weet niet wat ik zeggen moet. Opeens denk ik aan deal en zeg dan:” Wanneer ik sex met u heb, en alles doet wat u wilt, gaat de deal dan door?”
“Hahahaha!” Lacht de man hard, maar opeens valt hij stil en kijkt me serieus aan.
“Meen je dat nou?”
“Eumm..Ja!” Dat meen ik, zeg ik even twijfelend. “Nou vooruit! Dan is de deal rond, maar dan hebben we sex zoals ik het wil!”.“Afgesproken!” Zeg ik en ik geef de man een hand.
De man roep 1 van de serveersters en rekent de lunch bij haar af.
“Kom we gaan naar mijn kantoor!” Roept de man die al bij de deur staat.
Ik sta op en loop achter hem aan richting zijn kantoor.
Aan gekomen bij zijn kantoor gaat de man zitten achter zijn bureau.
“Ga ook lekker zitten!” Zegt de man mij. Ik ga nu aan de andere kant van zijn bureau zitten en kijk de man met een geile blik aan. “Je meent het echt hè? Zegt de man.
“Ja, ik meen het echt! Ik doe alles wat u maar wilt!”
De man begint te glunderen en ik zie dat hij mij wil. “Kom eens hier bij mij op schoot zitten meisje!” Ik loop naar de man toe en doe wat hij zegt. De man slaat zijn armen om mijn middel heen en gaat nu met zijn handen onder mijn blouse. “Jij hebt een lekker strak lichaam!” Zegt de man zacht. “Dankjewel!” Zeg ik tegen de man zonder eraan te denken dat ik u zou moeten zeggen.
Ik leun achterover en leg mijn hoofd bij de man op zijn linkerschouder. Gerard gaat rustig met zijn handen omhoog en pakt nu mijn borsten vast. Rustig knoopt hij mijn blouse los en trekt deze uit. Ik buig even snel voorover om mijn BH los te doen en mij tieten bloot te leggen. Ik ga nu weer achterover leunen en leg mijn hoofd weer tegen de zijne aan. Nu ik achterover buig voel ik dat de man zijn pik stijf aan het worden is. Ik beweeg zachtjes naar boven en beneden en wrijf met mijn kont over zijn pik heen. De man pakt nu met zijn linker hand mijn hoofd aan de achterkant vast en zoent mij vol op mijn mond. Ik zoen de man terug en begin te tongen. We zoenen verder en terwijl we zoenen voel ik de man zijn linkerhand over mijn tieten en over mijn buik naar beneden glijden. Hij steekt zijn linkerhand in mijn broek naar binnen en met zijn wijsvinger streelt hij nu mijn kutje. Al gauw begin ik nat te worden en de man begint mijn knopen van mijn broek los te doen. Ik sta vlug op en trek mijn schoenen en broek uit. Ik sta nu helemaal naakt voor de man en deze kijkt mij met een geile blik aan.
“Trek mijn broek uit!” Zegt de man.
Ik ga op mijn hurken zitten en terwijl ik mezelf met mijn linkerhand vinger haal ik de man zijn broek los. Ik trek de man zijn broek tot zijn enkels en neem hierop zijn pik in mijn mond. Ik begin nu heftig te zuigen en te zuigen aan zijn lul. “AAaah, dit doet mijn vrouw jou niet na”. Zeg de man zacht. De man beweegt heftig heen en weer op zijn stoel onder het pijpen en pakt af en toe mijn hoofd beet om zijn lul verder in mijn mond te drukken.
Opeens voel ik ontzettend veel vocht uit zijn pik komen, eerst denk ik dat de man klaarkomt, maar dan proef ik dat de man aan het plassen is.
Ik haal direct mijn hoofd omhoog en zeg: “ Wat doe je?” “Ik plas jou in jou mond! Je zou alles doen wat ik zij! Nou pijp me terwijl ik je in je mond pis!” Zegt de man hard.
Even denk ik na en denk dan weer aan de deal die straks rond is. Ik neem de man zijn pik weer in mijn mond en voel de plas mijn mond uit komen stromen. Over mijn borsten en mijn kutje heen. De man staat nu op: “Blijf zo zitten en doe je mond open!”
Ik doe mijn mond open en de man gaat al plassend voor mij staan. Hij plast me recht mijn mond in en wisselt dit af door op mijn tieten te mikken. “Aaah ik zit helemaal onder!” Kreun ik het uit terwijl de man zijn pik in mijn mond steekt. Ik zuig zijn pik af en ga dan op mijn rug op zijn bureau liggen. “Lik me!” Zeg ik geil terwijl ik met mijn rechterhand aan mijn klitje zit. De man gaat weer op zijn leren stoel zitten en rolt deze tot voor mij. Hij buigt zich voorover en begint nu aan mijn kutje te likken. Terwijl ik met mijn rechter en linker wijsvingers mijn lippen uit elkaar spreid.”Kom! Zeik me onder!” Roept de man.
Ik weet niet goed of ik dit wel durf maar voor mijn deal doe ik alles! Na 1 minuut begin nu ook ik te pissen. Ik kijk hoe de man mij likt wanneer er opeens een straal pis uit mij komt. Regelrecht de man zijn bek in! “AAah, jaaa! Toe maar meisje, zeik me helemaal onder!” Ik kom nu iets omhoog en leun op mijn ellebogen. Ik mik op de man zijn hoofd en ga dan naar beneden. Ik zeik de man in zijn mond en op zijn buik. Ik zie dat de man helemaal los gaat en hij geniet van mijn pis. “Kom meer! In mijn mond!” Schreeuwt de man. Hij buigt zich weer voorover en laat zich nu in zijn mond plassen door mij. Ik hoor dat hij mijn plas doorslikt en tegelijk maar hij kreunende geluiden. “Aaaah, jaaa dieper!” Kreun ik het nu uit terwijl de man nu met zijn pik diep in mij is binnengedrongen. Ik pis nog altijd verder en de man neukt mij hard. “Zo lekker is dat he! Al dat vocht!” “Aaaah jaa zeker als jij me tegelijk zo diep neukt!” Zeg ik zegt en geil terug.
Nog even likt de man aan mijn kutje en al gauw ben ik uitgepist. “Zo nu ben je lekker opgedroogd!” Zegt de man met een vrolijke stem! Vond je het fijn?”
“Ja ik wist niet dat plassex lekker kon zijn!” Zeg ik tegen de man.

We drogen ons af met een handdoek en de man ondertekend de papieren van de deal!
Direct wanneer ik naar buiten loop bel ik mijn baas op: “Het is me gelukt!” Schreeuw ik blij in de telefoon! “Nou nou, rustig maar! Maar harstikke goed! Hoe is je dat nou weer gelukt? Je hebt de grootste klant voor ons binnengehaald!” Zegt de baas.
Ik vertel de baas dat ik alles heb gedaan om dit te laten slagen maar vertel geen details!
De baas feliciteert en bedankt mij.
Nu weet ik hoe ik mezelf naar de top kan werken! De meeste mannen laten zich wel overhalen door een strakke meid die ze mogen neuken!Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd