Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Dit verhaal vertelt wat Gert beleefde tijdens een patrouille in Afghanistan. Hij zat daar voor bijna 4 maanden gelegerd in een kamp iets verder dan Kamp Holland. De belevenis speelt zich door zijn ogen af. Gert was samen met twee mannelijke en een vrouwelijk collega op pad, toen de nood hoog werd.
Het was een warme dag. De Afghaanse vallei ging gebukt onder de hitte. Ik moest op patrouille met een twee goede vrienden van me en een meid die ik niet zo goed kende. Het was wel een van de meest vrouwelijke meiden van de groep. Er waren er niet veel en de meeste waren stoere meiden. Deze leuke griet toonde zich in de vrije tijd echt als meid. In Nederland liep ze gewoon in rokjes en jurkjes. Ook haar lichaam was nog heel erg vrouwelijk qua vorm. Ze was wel gespierd door het trainen, maar dat ging niet ten koste van haar figuur. Ze was rond de 1.70 groot. De griet had donkerblond haar, normaal in een staart. Haar blauwe ogen maakte haar spitse gezichtje levend. Het figuur was dus nog mooi vrouwelijk en haar borsten waren naar schatting een cup C. Zelfs in een uniform was het een mooi meid!
Ik bereed de truck waar we in zaten. Buiten de patrouille om, moesten we ook nog wat materialen in een dorpje iets verderop afgeven, zodat een bouwproject daar door kon gaan. Door de hitte dronken we veel water. Gelukkig was het in de cabine niet zo warm. Toch moest je blijven drinken.
Het was toen we terug kwamen van het dorpje waar we de spullen hadden afgeleverd. Onder onze toezicht hadden lokale mensen alles naar de opslagplaats gebracht. Daar zouden de Amerikanen de materialen verder verdelen. We hadden de grootste lol in de truck. Daarbij waren we wel op onze hoede voor alle gevaren die op de loer lagen. Hoewel de weg uitgestrekt was, en dat er in de verste verte niemand te bekennen was, kon er toch zomaar ineens iets uit de bergen komen. Deze hadden we goed in het zicht. De broeiing was hier nog aanwezig. Iets verderop zou alles kaal zijn. Daar konden we ons iets beter ontspannen. Misschien dat we daar wel een plaspauze zouden inlassen, omdat we inmiddels allemaal een flink volle blaas hadden.
De dame in ons team grapte dat ze, omdat ze al vaker het pispaaltje was, ondergeplast moest worden. We lachten allemaal. Stoïcijns zei ze dat ze toch al het pispaaltje was. Als we het dan zo vonden, moesten we het maar laten zien. De grap nam een serieuze aard aan bij haar, terwijl nog steeds vrolijk erop in gingen. Een van de heren zei dat als ze naakt was, best over haar lichaam heen wilde plassen. In uniform wilde hij dat niet.
Even was het stil. Toen zei de meid dat we moesten stoppen. Het was op het stuk, waar je nauwelijks verrast kon worden. Niets was in het zicht, alleen onherbergzaam zand. Ik stopte de truck. We stapten allemaal uit. De zon brandde gelijk op onze hoofden. Gelukkig hadden we allemaal helmen op die redelijk verkoelde.
We gingen naar de schaduwkant van de truck. Daar deed de meid wat we nooit hadden durven dromen. Ze legde alle uitrustingen af. Langzaam begon ze zich te ontdoen van haar kleding. De geile meid stripte temidden van ons drieën in de Afghaanse woestijn. Ze was echt prachtig. Haar vrouwelijke figuur toonde ze helemaal. Zelfs haar legergroene string ging uit. Poedelnaakt stond ze voor ons. Wij hadden inmiddels allemaal een duidelijke bobbel in onze broek.
Wat was ze mooi. Haar lichaam was volledig haarloos, en mooi egaal. Geen oneffenheid te vinden. Haar kutje oogde vochtig. Gewillig keek ze ons aan. Nu was het onze beurt. Stuk voor stuk haalde wij onze pikken naar buiten. Nog nooit had ik mijn pik zo snel uit mijn uniform bevrijd voor een plas te doen.
Omdat onze blazen goed gevuld waren, duurde het niet lang voordat onze stralen plas uit onze halfharde pikken kwamen. Al snel kletterde drie stralen plas op het lichaam van onze vrouwelijke collega. Ze gleed zelf met haar handen over haar lichaam. Het plas werd zo helemaal verspreid. De meid hield zelfs haar mond open, met haar tong naar buiten. Blijkbaar wilde deze geile meid bij deze plassex ook genieten van de smaak van plas. Ik richtte daarom mijn pik op haar mondje. Gelijk met mij deden de andere twee ook hun straal op haar tong richten. Drie stralen plas kletterden op haar tong. Ze slikte alle plas die in haar mondje kwam gulzig in.
Dit was zo geil. Voor het eerst had ik ervaring met plassex. Het beeld van deze geile collega, die al het plas over haar lichaam uitsmeerde, was zo extreem geil, dat mijn pik hard werd. Al snel stond ik met een volledige erectie te plassen. Ik bemerkte dat mijn pik niet de enige was die hard was geworden.
Terwijl wij met onze harde pikken de laatste druppels uit onze urinebuizen plasten, zat de meid zich ondertussen geil te vingeren. haar tepels waren ook lekker hard. Dit maakte ons nog geiler. Ze zou nog meer over zich heen krijgen. We stonden ons allemaal al lekker af te trekken. Rustig gleed mijn hand over mijn pik die net alle urine had geloosd.
We gingen sneller trekken, naarmate ze sneller ging vingeren. Met twee vingers gleed ze telkens diep in haar gladde kutje. Af en toe likte ze deze vingers even geil af. Wat een meid was dit. Nooit had ik verwacht dat deze mooie collega ook zo’n geile babe was.
Het aftrekken in de vallei voor een geile collega was iets dat ik nooit had ervaren. Ik merkte dat ook de andere heren richting hun hoogtepunt gingen. We begonnen nog sneller te trekken. Ons sperma zou in navolging van de plas, ook op haar lichaam komen. De meid keek met haar zaadvragende ogen ons aan. Het was duidelijk dat ook zij ging komen.
De mooie babe begon te schokken. Haar orgasme was daar. Ze was helemaal in trance. Dit zorgde ervoor dat ons sperma ook niet binnen kon blijven. Alsof het was geoefend, kwamen we alledrie tegelijk klaar. Ons sperma vloog in dikke klodders in haar gezicht, op haar borsten en over de rest van haar lichaam. Geil smeerde ze het uit over haar mooie huidje.
Even kwamen we bij. Toen stond ze op en pakte haar kleren. We kregen allemaal een lekkere kus. Daarna wenkte ze ons en stapten we allemaal de truck in. Dit was geil. Ze beloofde ons dat we nog meer zouden kunnen genieten. Ik keek er nu al naar uit.

Reacties/MSN: frans1984[at]live.nl

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!