Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Om te werken op een school ging ik naar Ghana. Via een stichting zag ik mijn kans om dit te doen. Ik heb de Pabo hier afgerond en ook ben ik al werkzaam geweest op een school, maar zoiets leek mij veel interessanter. Ik besloot daarom in te gaan op het aanbod dat werd gedaan.
De enige die er minder blij mee was, was mijn vriend. Echter, hij noemde het al een relatie, terwijl het in mijn ogen nog steeds wat aftasten was. Voor mij was het nog geen relatie, al vond ik hem wel erg leuk. Ik baalde daar ook wel van, alleen ik wilde gewoon graag naar Ghana. Dit soort werk trok mij enorm en nu had ik de kans.
In Ghana was het warm. Als kleine blonde meid had ik veel bekijks. De mannen lieten bijna hun oogbollen uit hun oogkassen rollen als ze mij voorbij zagen komen. Ik heb wel een leuk koppie, maar mijn lichaam had wel wat slanker gemogen. Ik ben wel wat aan de mollige kant en vooral mijn achterwerk vind ik te groot. Daarom kleed ik me het liefst altijd in zwarte kledij, omdat ik me daar fijn bij voel. De heren daar vonden het maar wat interessant.
De tijd ging snel en steeds kreeg ik meer contacten. Ik voelde me daar thuis, hoewel ik mijn ‘vriendje’ in Nederland ook wel miste. Om eerlijk te zijn, ik miste vooral zijn harde pik. Ik had er echt behoefte aan om een flink geneukt te worden. Mijn kutje verlangde daar naar. De mensen daar moesten eens weten hoe vaak ik me daar al had klaar gevingerd.
Ik werd ook steeds meer overal voor uitgenodigd. Het was heerlijk om op feestjes te komen. Ze waren wel heel anders, maar wel heel gezellig. Ik danste volop mee. Dat de mannen niet van me af te slaan waren, was dan ook een logisch maar acceptabel gevolg.
Na een feestje op een zaterdag werd ik thuisgebracht door drie mannen die ook op de school werkte waar ik hielp. Ik kende hun goed. Ze waren goede vrienden van elkaar. Allemaal waren ze nog net geen dertig. Stuk voor stuk waren ze echt heel donker en groot. Ze waren alle drie tussen de 1.90 en 2.00. Daar voelde ik me best klein bij, als meisje van ongeveer 1.60.
De mannen gingen met mij naar huis. Ik bood ze wat drinken aan. John, Peter en Stephen vonden het prachtig dat ze bij mij binnen waren. Het waren mooie mannen. Ik schonk voor hun een biertje in en voor mezelf een baco. Al snel zei een van de heren dat ze eigenlijk gefascineerd waren dat ze bij een mooie jonge blanke en blonde meid binnen zaten. Volgens hen was dat een jeugddroom. Stephen voegde er aan toe dat hij altijd al had gedroomd over een blonde meid in bed. Toen hij dat zei, voelde ik de kriebels in mijn onderbuik. Werd ik nou gewoon opgewonden van die donkere collega?
Het gesprek ging door. Ik kon mijn gedachten niet weerhouden van het idee dat hier drie mannen zaten met een pik die gemiddeld groter was dan dat ik in Nederland zou treffen. De mannen zaten heerlijk en het was alsof ze me met hun ogen uitkleedden. Ze keken inmiddels zwoel. Ik weet ook, dit was hun kans om een blonde meid te zien. Ik vroeg de heren wat ze van me vonden. Hun antwoorden waren duidelijk. Het was alsof ze droomden toen ze me voor het eerst hadden gezien. Ik vroeg toen aan John, de oudste, wat hij er voor over had om nog meer dromen in vervulling te laten gaan. Hij keek me aan. Ik zei snel dat alles wat zou gebeuren dat dat tussen ons vieren zou blijven. Dat was voor hun een teken. De mannen stonden op en ontkleedden zich. Wow! Wat hadden die joekels van pikken. Driemaal zag ik een half harde pik die al zeker 25cm was. Mijn kutje was helemaal nat al. Zou het passen.
Ik voelde hun grote handen onder mijn kleding. Snel lag alles op de grond. Ik werd op de bank gelegd. Mijn blote kutje was kleddernat en zinderde van geilheid toen Stephen zijn tong erop drukte. Hij likte mijn kutje en mijn kontje. De andere twee waren naast me. Ik probeerde om hun leuters in mijn mondje te krijgen. Meer als hun eikels lukte niet. Wat een joekels. Ik trok er daarom ook lekker aan. Stephen likte nu niet alleen, hij had zowel twee vingers in mijn kutje als in mijn kontje. Hoe heerlijk kon je het hebben. De andere twee kneedden ook lekker mijn grote borsten. Ik had heerlijk harde tepels. Het genot was super.
Ik merkte dat Stephen nu op stond. John ging naast me op de bank zitten. Hij gebaarde dat ik op hem moest komen. Ik zette mijn been over de zijne en liet me langzaam aan zijn neuklans spiesen. Het grote apparaat voelde magistraal in mijn kleddernatte kutje. Ik had nog nooit zo’n grote pik gevoeld. De lange halen waarmee hij neukte, waren heerlijk. Hij hield ook twee vingers in mijn andere gaatje. Ik was benieuwd of zo’n ander joekel van een pik ook in dat gaatje zou passeren. Het werd nu door die grote handen wel goed opgerekt.
Stephen duwde nu zijn pik in mijn mond. Ik voelde zijn dikke stam diep in mijn mondje komen. Terwijl ik niet verder kon, zag ik ook dat hij nog een heel stuk over had. Een deepthroat is hier heel anders!
Peter was nu achter me. Hij deed wat ik al had voorzien. Zijn grote pik zette hij tegen mijn kontje. Ik vond het nooit erg om in mijn kontje genomen te worden, maar vaak had ik het niet gedaan. Peter bracht zijn leuter ver naar binnen. Dat was wel pijnlijk. John begon weer te neuken en ook Peter deed mee. Het wende en ik vond het wel botergeil. De rest van het dorp moest eens weten wat mijn lokale collega’s nu deden hier binnen. Ik werd zo heerlijk geneukt. Hier was ik echt aan toe.
Stephen was nu aan de beurt. Ik werd op handen en knieën op de bank gezet en Stephen kwam achter me. Hij duwde zijn leuter in mijn kontje. Wild begon hij me te neuken. Ik kreunde. De andere heren riepen iets. Stephen wisselde daarop van gaatje. Nu zat zijn pik in mijn kutje. Hij ramde telkens hem erin. Aan zijn gegrom te horen, ging hij komen. Ik was zo geil dat hij gewoon in mij mocht spuiten. Stephen kwam brommend klaar. Ik voelde zijn grote pik in mijn kutje kloppen. Het halfharde en na druipende lid maakte nu plaats voor die van Peter. Ook hij begon zijn megalul als een bezetene op en neer te werken in mijn natte en flink uitgerekte kutje. Hij greep me bij mijn borsten. Heerlijk was het om ook hem snel te voelen spuiten.
Terwijl ik nu de twee pikken van Stephen en Peter ongecontroleerd schoon likte. Neukte John me. Hij wilde ook zijn witte zaad lozen. Elke keer voelde ik gewoon zijn ballen tegen mijn klitje. Ik kwam zelf nu klaar. Wat was dat goddelijk. Even was ik van de wereld. Al snel genoeg merkte ik dat ook John aan het spuiten was. Ik voelde hem gewoon lozen. Wat heerlijk.
De heren deden hun kleren weer aan en zeiden een beetje blozend dat ze maar moesten gaan. Ik zat daar nog naakt met een kutje vol sperma. Tevreden kregen ze allemaal een geile tongzoen en drukte ik hun op het hart dat ik nooit aan iemand daar iets zou vertellen.
Eenmaal terug in Nederland en bij mijn vriend, waarmee het nu toch aan is, was ik wel weer blij met de seks. Het is wel heel anders om een blanke pik te voelen. Elke keer als mijn vriend me nu neukt, denk ik aan Ghana.
Al snel kwam ik achter een gift van de mannen. Mijn vriend denkt dat het zijn cadeau is, maar later zal het nog wel anders blijken te zijn. Die ene geile escape is me wel een beetje fataal geworden. Ik ben namelijk zwanger en weet wel zeker dat het van een van hun is! Wie van de drie zou de geheime en gelukkige vader zijn?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd