Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy als hoerMissy's man was gokverslaafd. Niet aan van die gokkasten die je wel tegenkwam in de snackbars, nee, manlief gokte op paarden. Hierdoor had hij nu duizenden euro's schuld bij één van de beruchtste bookmakers van het land. Het was dan ook niet verwonderlijk dat op een dag de deurbel ging van het huis waar hij samen met zijn dochter woonde Missy deed open en zag drie mannen staan.

Strak in het pak, ongeveer veertig jaar en knap, maar met een onaangename gelaatsuitdrukking. "Zo, lekker ding, is je man ook thuis" vroeg de middelste van het stel terwijl hij haar met haar ogen verslond. "Jawel", zei Missy een beetje onzeker "ik zal hem even roepen". Terwijl ze wegliep hoorde ze één van de mannen sissen "daar kunnen we nog lol mee hebben". Missy's man was bleek geworden toen Missy hem vertelde wat voor types er aan de deur waren en had haar met bevende stem gezegd dat ze in de kamer moest blijven. Missy probeerde te volgen waar het gesprek over ging, want ze wist van d'r man's gokverslaving en had wel door dat het bezoek van de drie mannen hiermee te maken had.

Ze kon echter maar vlagen van het gesprek op vangen:"zesduizend schuld, kan niet betalen, dan maar anders".

Plotseling hoorde ze haar man met paniekerige stem smeken: "nee, dat niet, niet mijn vrouw, alsjeblieft niet haar, geef me nog twee weken!" Een ijzige stem antwoordde hard:"je vrouw  zal niet beschadigt worden als we haar onder handen nemen, maar jij wel als je te veel tegenstribbelt en daar komt bij zesduizend euro is goed betaalt, al zal ik er wel voor zorgen dat we waar voor ons geld krijgen!".Dit laatste werd met een gemene grijns gezegd en mijn man stamelde:" in vredesnaam, kunnen we dit niet anders oplossen, stelletje schoften". De drie mannen lachten alleen maar om zijn machteloze woede. Missy, die het laatste allemaal had gehoord beefde want ze wist dat haar man geen kracht had en dus overstag zou gaan, al wist ze nog niet half wat haar te wachten stond.

De drie mannen kwamen de woonkamer in en zonder enige uitleg werd Missy bevolen een kort jurkje met bijpassende schoentjes aan te trekken. Missy wilde haar mond open doen, maar de dwingende blik van één van hen plus het vormen van een pistool met de hand en deze te richten op haar man deed haar met knikkende knieën besluiten te gehoorzamen. "Liefje, geen slipje, wil je?!" riep een van hen haar nog achterna. Missy talmde op haar kamer om zich te verkleden en hoopte het geluid van een dichtslaande deur te horen, maar toen dat maar niet gebeurde ging ze toch naar beneden. "Daar heb je lang over gedaan" zei de man die haar voor het eerst had aangesproken toen ze de deur op had gedaan.

De drie mannen keken verlekkerd naar haar heerlijke jonge lijfje. Het luchtige witte jurkje dat tot op de helft van haar slanke dijen kwam stond haar lief en uitdagend tegelijk. Haar lange blonde haar en blauwe ogen kwamen hierdoor extra goed uit. Ze had haar voetjes in witte schoentjes gestoken die het geheel completeerden. Maar het meest verlekkerd keken de mannen naar haar nog niet helemaal volgroeide borstjes die lekker strak naar voren stonden. "Zullen we dan maar" zei één van de mannen en ze werd beduidt hen naar de auto te volgen. Haar man, die haar niet durfde aan te kijken toen ze de deur uit werd begeleidt wilde nog één maal protesteren, maar een woedende blik bracht hem van dit voornemen af. "Wees niet bang, we brengen haar echt wel in één stuk terug". Missy moest op de achterbank gaan zitten van de auto gaan zitten, tussen twee mannen in, die haar uitlegden dat ze het aan haar man te danken had dat zij nu met de drie mannen mee moest.

Missy vroeg "wat gaan jullie met mij doen?" De man achter het stuur begon te lachen "oh, we nemen je mee naar een pretpark voor volwassenen, waar ook een milfje als jij héél netjes wordt behandeld, het heet: 'mijn buitenhuis'".
De man die links van haar zat begon zachtjes Missy's dijbeen te strelen. Ze schrok, maar merkte dat ze de tedere aanraking van de eeltige hand niet eens echt vervelend vond en liet het dus maar gebeuren. Missy was heel wat gewend, maar dat wilde niet zeggen dat ze niet wist wat er met haar zou gebeuren.

Ze had al vaak gefantaseerd hoe het zou zijn met een groep andere mannen te neuken, het was wel duidelijk dat ze als een hoer was verkocht om de schulden van haar man in te lossen.
Missy had zich reeds meerdere malen voorgesteld hoe het zou wezen om als een slet door meerdere mannen geneukt te worden. Ze had zich hierop regelmatig klaargevingerd en daarom was ze nu ondanks de angst die een vrouw hoort te voelen als ze door drie mannen op het punt staat misbruikt te worden toch een beetje opgewonden.

De man bracht zijn strelende hand steeds dichter bij haar vochtig geworden gladgeschoren kutje. Missy begon wat onrustig met haar onderlichaam te bewegen, wat de man, die genoot van de machteloze angst in de ogen van deze milf, deed besluiten het kale liefdesgrotje strelen. Ongeloof kwam in zijn ogen toen hij voelde hoe nat ze was: "heb er lol in liefje?, dat is leuk meegenomen voor je, maar het gaat om ons plezier, niet om dat van jouw!" voegde hij er bijtend aan toe.

Missy schrok van de koude dwingende toon waarop dit laatste werd gezegd. Uit haar ooghoeken zag ze dat de auto nu in een bos reed, ze dacht dat het nu niet lang meer zou duren voordat ze de plaats van bestemming. "au au!" Missy werd door een felle pijnsteek in haar kutje uit haar mijmeringen gebracht. De man die haar eerst zo teder had gestreeld had blijkbaar geen zin meer om nog langer te wachten en had met grof geweld drie eeltige vingers in haar kutje gestopt.

Tranen sprongen in haar ogen en ze probeerde wanhopig zich te bevrijden van de vingers die ruw en hard in en uit haar kutje stoten. De ander die zich voorlopig nergens mee had bemoeit, was blijkbaar door het geworstel opgewonden geworden en pakte haar nu bij de polsen en begon met een wrede grijns haar grote tieten door het luchtige jurkje heen hardhandig te betasten.

Beide mannen genoten van de machteloosheid van de vrouw. Missy begon de chauffeur van de wagen te smeken:"alstublieft, help me, ze doen me pijn!". Ze kreeg geen antwoord. Uiteindelijk stopte de wagen bij een schitterend huis en ze werd naar binnen geleidt. Ze stapte een woonkamer in die groot was, echt groot. Ze werd beduidt op de witleren bankstel te gaan zitten die midden in de kamer stond en kreeg een glas cola in haar handen gedrukt. Kuis had ze haar knieën over elkaar geslagen, waardoor haar slanke benen nog beter uitkwamen. "Zo" zei de man die de auto had bestuurd "het wordt tijd dat we elkaar eens voorstelden, ik heet Boris en dit hier zijn Hans en Bas en hoe heet al dit moois" "Missy" antwoordde ze zacht. "Zoiets had ik al verwacht, ik moest er toch niet aan denken dat zo'n lekker lijf Truus of iets dergelijks zou heten". "Je weet wel wat er gaat gebeuren, denk ik, je bent misschien wel blond, maar niet zo dom".

Missy knikte verlegen. "Goed, dan zal ik nog even de reden vertellen" zei Boris. "Je man heeft zesduizend gulden schuld bij mij en via jouw lost hij zijn schuld af". Missy probeerde nog een keer weg te rennen, maar voordat ze halverwege de kamer was werd ze al gegrepen. Ze spartelde nog wel tegen toen ze weer terug gesleept werd, maar het echte verzet had ze al opgeven. Een groot twee persoons bed werd binnengereden en Missy's slanke ranke polsen werden vakkundig aan de bedstijlen vastgebonden.

Voorzichtig werd ze van haar jurkje en schoentjes ontdaan. Haar heerlijke lichaam openbaarde zich aan de drie mannen, die bij de aanblik van dit compleet naakte lijf spontaan een stijve kregen. Op haar gladgeschoren kutje glinsterde wat sap, wat bewees dat ze ondanks alles toch een beetje opwonden was. Haar dikke tieten vonden de mannen prachtig, in ieder geval zouden ze altijd, wat de drie mannen ook met haar zouden doen, ze wist zeker dat ze zelf ook zou genieten. Haar heupen hadden die typische vorm van een volgroeide vrouw, haar geile lijf en uitnodigende blik maakte de mannen botergeil.

Al met al was ze met haar hoerige lichaam, blonde haar en blauwe ogen, precies het snoepje waar ze hun fantasieën op uit konden leven. De drie mannen kleden zich uit en ondanks hun leeftijd zagen ze er niet slecht uit vooral Boris, die een ruige bos gitzwart borsthaar had beviel Missy wel.
Angstig werd ze wel van de keiharde erecties van alle drie, die niet voor elkaar onder deden en toch gauw een dikke twintig centimeter moesten zijn en daarbij monsterlijk dik.

Ze troostte zich met het feit dat ze door met haar dildo's te spelen behoorlijke wat gewent was, maar de paal van Boris was minstens zo dik als een bierflesje. Boris besteeg de geile Missy en ze rook zijn zware adem ze had er niet eens aan gedacht haar beentjes strak tegen elkaar aan te drukken. Hij plaatste zijn vette eikel voor haar natte liefdesgrotje en voelde het kutsap dat de punt van zijn eikel vochtig maakte, hij glimlachte en plagerig haalde hij zijn enorme eikel langs haar klitje, waardoor ze met haar onderlichaam begon te kronkelen van genot.
Toen, nadat deze behandeling haar nog natter had gemaakt dan ze al was, stootte hij zonder genade met alle kracht die uit zijn heupen kon ontwikkelen in haar strakke kutje.

 

Missy hapte naar adem en tranen sprongen in haar ogen en ze gilde: auauauauau, stop, alstublieft hij is veel te groot ik scheur uit! Boris lachte alleen en beukte zo mogelijk nog harder in haar strakke kutje. Tranen biggelde over haar wangen en ze smeekte haar verkrachter "toe nou alstublieft, ik houd het niet uit ik zal alles voor u doen, maar hou op" Boris zei:"dat zal je sowieso wel liefje" en neukte genietend door.
Hij vond het heerlijk haar zo te voelen kronkelen onder zich. Genadeloos, met een waanzinnig tempo beukte hij op haar in. Het was alsof ze elektrische schok kreeg iedere keer dat hij tegen haar baarmoederwand aan stootte.

Ondanks de pijn die ze voelde begon ze steeds meer genot te voelen als zijn enorme dikke paal keer op keer langs haar klitje schuurde. Haar kutje begon steeds meer te wennen aan de grote indringer die haar ingewanden teisterde. Ze hoorde Boris zwaarder hijgen en huiverend van genot loosde hij een enorme hoeveelheid vet sperma diep in haar buik van de vrouw die machteloos onder hem lag.
Missy voelde hoe het warme zaad met kracht tegen haar baarmoederwand kletterde. Haar kutje kon zo'n hoeveelheid niet verwerken en toen Boris van haar afging stroomde het sperma als een beekje uit haar kruis.

Boris lachte bij die aanblik "nou Bas, ik denk dat ik haar glad genoeg heb gemaakt voor jouw". Bas zei niks en ramde zonder een woord te zeggen zijn dikke lul in haar met sperma bespoten kutje. Missy's strakke kutje was inmiddels wat meer gewend aan zo'n grote indringer en ze vond het gevoel van ruw uitgerekt worden niet eens zo onaangenaam. Bas genoot van het strakke kutje dat zo strak om zijn dikke lul sloot en kreunde "oh, wat lekker zo'n geile milf te neuken, ik zou uren door kunnen gaan". Boris zei tegen Hans die als enige nog niet zijn stijve pik in haar lekkere lichaam had mogen steken: "waarom pak jij d'r niet van achteren, ze heeft nog een gat".

Missy's ranke polsjes werden uit hun strakke beknelling los gemaakt om, nadat ze op haar buik was gelegd weer vast gebonden te worden. Bas schoof onder haar en spietste haar, al was ze niet meer dat een stuk vlees weer op zijn pik. Dit ging met zoveel bruutheid en kracht dat Missy toch weer even gilde. Ze voelde hoe een eikel tegen haar aarsje werd aangezet en ze smeekte "nee, niet daar, ik ben veel te nauw voor zo'n dikke lul". Hans grijnsde "nou nou, wat een taal voor zo'n slet".
Straf d'r dan maar goed" zei Boris. Hans vond het niet nodig om glijmiddel te gebruiken. Als je zo'n slet in d'r kont neukt dan moet je het ook voelen.. en zij ook. Missy beefde van angst toen ze voelde hoe hij zijn veel te grote lul tegen haar nauwe aarsje aanzette. Ze gilde van ellende toen ze voelde dat de eikel haar kringspier uiteenrekte "hou op, hou op alstublieft het past niet, oh oh het doet zo zeer".

Hans lachte: "ze is wel beleeft, ze spreekt met twee woorden en zegt u". Hij vond het heerlijk om haar zo te doen lijden "liefje, ik zit pas met mijn eikel in dat heerlijke kontje van je. Ik zal je nu even een reden geven om te gillen" en hard stootte hij zijn veel te grote lul in haar nauwste gaatje. De arme Missy wist niet meer hoe ze het had. Ze had het gevoel dat haar kringspier ieder moment kon knappen en ze snikte van ontzetting pijn en vooral angst: " auauauauau, ik kan niet meer uw lul is veel te groot ik scheur echt, ik kan niet meer verdragen mijn kont is daar niet voor bedoelt.".

Het gesmeek van de arme Missy klonk Hans als muziek in de oren en zette hem alleen maar aan om harder op het gepijnigde kontje in te beuken. Hij zei:" liefje, volgens mij is jouw kontje er precies voor gemaakt om mijn lul erin te voelen, dus hou maar op met kermen want ik ben nog lang niet van plan dat lekkere donkere holletje van je te verlaten. Bas en Hans voelden elkaars dikke lullen telkens tegen elkaar aanwrijven, zo weinig ruimte was er over in haar onderlijf.

Ze had vaak genoeg foto's gezien van vrouwen die "gesandwichd" werden, maar ze had zich niet kunnen voorstellen dat dit haar zo'n pijn zou bezorgen. Boris, die opgewonden werd van de aanblik van de milf die voor zijn ogen zo grof misbruikt werd, ging op zijn knieën voor haar zitten en wrong zijn stijve worst tussen haar lippen. Ze moest haar kaken volledig open sperren om zijn lul in haar mondje te kunnen verwerken. Ze proefde de smaak van sperma gemengd met haar eigen kutsap nog aan zijn lul en ze wou kokhalzen, maar ze merkte dat ze niet genoeg adem zou krijgen dus probeerde ze zo goed en zo kwaad als het ging rustig te blijven en alles wat met haar gebeurde lijdzaam te ondergaan.

Af en toe slaakte ze een, door de stijve pik in haar mond gesmoord gilletje als, vooral Hans, die de tijd van zijn leven had in haar nauwe aarsje, weer eens wat krachtiger zijn lul in haar kontje duwde. Boris vond het heerlijk in het mondje van de arme Missy en hij en pakte ruw haar hoofd vast en haalde het grof over zijn pik op en neer. Zijn penis drong bij elke stoot diep in haar keel door. Missy dwong zichzelf niet in paniek te raken en rustig af te wachten tot de drie mannen met haar klaar waren.

De mannen hadden echter nog absoluut geen zin om dit mooie lichaam te verlaten, ze hadden zelfs al een paar keer een orgasme uitgesteld. Missy had het gevoel dat er nooit een einde zou komen aan de marteling die ze onderging. Plotseling, als in een mist, hoorde ze Hans kreunen dat hij het niet langer kon houden.
Ook Boris en Bas waren "zover", zodat ze na een "laatste hevige aanval" op haar getergde lichaam alle drie hevig klaar kwamen een enorme hoeveelheid warm sperma in haar loosde. Bas spoot in haar kutje en ze voelde het zaad met grote kracht tegen haar baarmoederwand aan kletteren. Hans loosde zijn levensvocht in haar darmen en Missy had het gevoel dat ze een tuinslang van vijfentwintig centimeter in haar kontje had en dat die slang nooit meer zou stoppen te spuiten.

Het meest kranig echter weerde Boris zich die nog nooit in zijn leven zo opgewonden was geweest als in het mondje van deze slet die ze nu met z'n drieën aan het verkrachten waren. Hij loosde zijn sperma in haar keel, Missy moest zijn lauw- warme zaad wel doorslikken, want Boris bleef verwoed haar hoofd over zijn pik op en neer halen. Ze meende dat haar maag vol was, maar de sperma stroom hield aan. Ze kon het niet langer verwerken en een dikke sliert sperma droop van haar kin naar beneden.
Boris riep buiten zichzelf van genot "slikken kreng, slikken zul je, geile slet". Missy schrok van de uitbarsting en probeerde verwoed zijn laatste stromen geil door te slikken. Uitgeput bleven de drie mannen liggen. Missy voelde hoe de lullen in haar lichaam verschrompelden. Eindelijk haalden de drie mannen hun genotsknotsen uit haar lichaam.

Hans, die haar kontje had uitgewoond ging, nadat Missy weer liggend op haar rug was vastgebonden, bij haar mooie gezich waar nog wat spermadruppels afdropen, zitten en zei met een gemene grijns:"liefje, je hebt mijn lul besmeurt dus je zult er toch geen bezwaar tegen om hem schoon te likken, is het wel" Missy keerde haar gezicht met walging af en zei kordaat:"nee, ik wil niet, dat is smerig" Hans keek haar dreigend aan en zei:"waar haal jij het idee vandaan dat je een keus hebt, lik schoon die pik verdomme"
Met walging liet zij haar tong over zijn lul glijden en likte hem gehoorzaam schoon. Ze slikte haar eigen afval samen met restjes mannelijk geil door. Door deze behandeling werd Hans zijn pik weer hard en ze werd bevolen hem af te zuigen. Missy, die nog altijd met haar polsen vastgebonden lag aan het bed pijpte hem zo goed als ze kon, want ze wou hem geen reden geven om kwaad op haar te worden.

De andere drie mannen werden geil door deze aanblik en begonnen zich bij haar gezicht af te trekken. Het duurde niet lang totdat ze klaar kwamen en alle drie spoten ze hun warme zaad over haar geile koppie.
Het sperma droop van haar gezicht en ze zag er uit alsof ze op de kop in een emmer met yoghurt had gestaan. Voorlopig waren de mannen uitgeteld en Missy hoopte dat ze haar nu los zouden maken. Ze was dan ook verbaast toen ze met haar benen wijd werd gelegd en dat haar benen met touwen om haar enkels aan het bed werden vastgebonden.

Ze was nu volkomen machteloos en kon alleen haar hoofd nog maar bewegen. Missy wachtte in spanning af wat er met haar zou gebeuren. Toen zag ze met afgrijzen Boris binnen komen met een joekel van een Duitse herder. "zo liefje" lachte hij "ik heb nog een klant voor je". Missy rukte verwoed aan de touwen waarmee ze was vastgebonden en gilde smekend "nee, alstublieft geen hond, in vredesnaam, doe alles met me wat u wilt, maar laat me niet geneukt worden door, door een hond". Dit laatste werd op een verbijsterende en stamelende toon gezegd. "Integendeel liefje, ik ben van plan er uitermate van te genieten bij de aanblik van Wodan die jou hoerige lijf verkracht". "Kom op Wodan, pak het vrouwtje"

Het leek alsof de hond had zitten wachten om Missy te mogen pakken. Zijn grote hondenpik stak vooruit en hij rukte aan de riem. "Zie je liefje, zelfs Wodan is gek op je lichaam dus in plaats van te huilen zou je beter trots zijn" zei Boris en hij maakte Wodan los. De grote herdershond was in één sprong bij haar en ze voelde zijn ruwe vacht over haar buik en borsten schuren. De hond probeerde verwoed zijn hondenlul in haar rauwe kutje te drukken. Uiteindelijk stootte hij in één keer in haar. De lul van de hond deed qua dikte en grote niet onder voor die van haar mannelijke verkrachters, maar de zijne was veel ruwer, waardoor haar kutje, wat niks gewend tot die dag en al rauw geneukt was door de mannen, aanvoelde alsof het compleet in de fik stond.

Ze huilde van pijn en walging. De hond neukte haar grof en likte het sperma dat nog in dikke klodders op haar gezicht zat van haar af. Plotseling schoot hij uit haar, stootte toe en gleed naar beneden haar van sperma druipende aarsje in. Ze gilde van ontzetting, pijn en walging:" haal hem er uit, hij zit in mijn kont, au au, het doet zo'n pijn, toe nou, alstublieft". De drie mannen keken met verwondering toe hoe de hond met zijn ruwe pik haar in anus neukte. Ze hoorden het gehijg van Wodan boven het gekerm van Missy uit. Een glazige blik kwam in hun ogen en Hans zei:" als ze dit kan hebben, dan weet ik straks ook nog wel een paar leuke dingen.
De hond stootte nog wat harder toe en spoot toen zijn hondengeil in de gepijnigde darmen van de mishandelde Missy. Ze voelde zijn zaad in haar spuiten en voelde zich vernederd en vertrapt dikke tranen biggelde over haar wangen. De hond hijgde nog even na en kroop toen bevredigd van haar af.

De drie mannen wilden haar nog meer vernederen en gingen bij haar gezicht staan. "doe je mond open dan zeik ik je bekje vol" ze hadden nu elke vorm van zelfbeheersing verloren en Missy durfde niet te weigeren. Stromen stinkende goudgele urine werden in haar mond en in haar gezicht geplast. Als ze adem wou halen moest ze eerst wat wegslikken zodat de gouden pis zijn weg zocht in haar lichaam. Eindelijk hield de stroom pis op en Missy hijgde van uitputting.

Ze smeekte de mannen haar nu te laten gaan, maar deze waren door het dolle heen en wilden haar lichaam, zo mogelijk nog meer misbruiken. Ze kreeg een emmer koud water in haar gezicht gegooid om de pis van haar gezicht te wassen. Eén van de mannen keerde haar, nadat haar enkels los waren gemaakt, op haar buik. De drie mannen hadden nu een heerlijke aanblik op haar billen.
Ze hoorde zwiepend geluid gevolgd door een klap. Missy had niet meer de kracht om te protesteren tegen de behandeling die ze op het punt stond te ondergaan. Pats, striemend kwam het natgemaakte zweepje neer op haar roomblanke billen.

Pats, pats, pats. Missy beet op haar tanden om het niet uit te gillen van pijn. Uiteindelijk kon ze het niet meer houden "au, hou op, het is te erg, oh, waarom moet ik zo lijden, waaraan heb ik dit verdiend"
Ze had het gevoel alsof de zweep nooit meer zou stoppen met slaan. Haar roomblanke billen waren nu rood gekleurd en ze hoorde een stem smalend zeggen:"als je de eerst komende dagen gaat zitten, dan denk je in ieder geval aan ons".
De zweep hield op met slaan, maar de pijn verdween niet, haar kontje voelde aan alsof het compleet in de fik stond en dikke tranen biggelden langs haar wangen.

Ze werd opnieuw op haar rug gelegd en de mannen trokken zich nog een keer af boven haar gezicht. Opnieuw werden de kwakken rijkelijk in haar mond en op haar gezicht gespoten. Grote slierten sperma dropen in haar oren, haar haar en van haar kin. "Zo" zei Boris "zo kunnen we haar wel teruggeven aan haar man niet waar!" . Ze werd los gemaakt en bevolen haar jurkje aan te trekken, schoentjes hoefde niet volgens de mannen.
Zo werd ze op blote voeten en met haar gezichtje druipend van het zaad afgezet bij haar man.

Deze kwam naar buiten en zag de toestand van zijn vrouw. Boris lachte hem toe:" het was lekker, op deze manier mag je je schuld altijd wel af betalen" waarna hij met gierende banden wegreed. Missy's man bekeek haar besmeurde gezicht van waaruit haar betraande ogen hem aankeken.

Hij werd geil van deze aanblik en trok haar naar binnen......

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+2 # Hoertje spelenCowboy Henk 30-10-2020 04:19
Ik wil ook wel €50 doneren als ik een nachtje mag neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # Hoertje spelenCowboy Henk 30-10-2020 03:52
Ik wil ook wel €50 doneren als ik een nachtje mag neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # Hoertje spelenCowboy Henk 23-10-2020 11:36
Wat mag het kosten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # kom je ook aan huisCowboy Henk 23-10-2020 11:04
of alleen ontvangen in braboland

je weet de weg

ligt €50 op je te wachten

bel me
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # meer mannenCowboy Henk 23-10-2020 10:48
karregat wil ook voor €50 neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-4 # HOERHarold 11-05-2019 14:17
[SPAM] [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-4 # HOERHarold 11-05-2019 13:50
[SPAM] [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # echt geilkees 13-11-2018 21:10
ik wil ook
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Lekkere hoergeilewebsite 09-01-2018 02:51
Mag ik je deze week neuken? :oops:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!