Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal is afgelopen week echt gebeurd.

Ik ben Peter ben 19 jaar 65 kg 1.78cm en een pik van 21cm.

Geile slet MissyAfgelopen dinsdag was ik geil en ik besloot om op Kinky te kijken voor hobby hoeren in Edam of Volendam. Ik val op rijpere vrouwen en al snel had ik er eentje gevonden. Ze heete Missy was 45 jaar en woonde vlakbij de molen in Edam, dat is maar 2 straten hier vandaan. Ik belde haar op en kon over een uurtje terecht. Ik ging me snel douchen en mijn pik werd al hard onder de douche. Ik reed naar haar huis en belde aan, ze deed de deur open en wowwwww wat een vrouw. Ze was groot kort blond haar enorme borsten en gehuld in zwarte lingerie inclusief kousen met jarretelles. Ik gaf haar snel het afgesproken bedrag van €70 en ze pakte wat te drinken voor ons uit de keuken waarbij ik haar heerlijke in een string gehulde billen zag schudden. Ik kreeg al een stijve pik in m'n broek.

Missy ging naast me zitten keek me geil aan en begon gelijk met me te tongzoenen. Ze streelde over m'n broek en kneep in mijn pik, en zei hmmmmm een lekkere grote lul voor zo'n jonge vent. Ondertussen haalde ik haar volle tieten uit haar bh en likte aan haar stijve tepels. Missy trok m'n shirt uit maakte de knopen van mijn broek los, schoof deze met boxershort en al naar beneden en begon gelijk mijn lul vol overgave (zonder condoom) te pijpen. Ze nam hem met de volle lengte in mond, mijn dikke paarse eikel verdween in haar keel. Ik trok haar zeiknatte string opzij en begon haar glad geschoren natte geile kut te vingeren, ze kwam binnen no time schreeuwend klaar. Nog harder zoog ze nu aan mijn harde lul en draaide met haar tong over mijn dikke paarse eikel, dit was echt teveel voor mij, het zaad begon te borrelen en ik riep, ik ga zo komen, ik ga komen!

Missy zei zachtjes; spuit dat geile jongens zaad maar in m'n keel. Ze nam mijn lul gelijk weer diep in haar mond en ik spoot mijn eerste stralen zaad diep in haar keel, ahhhhhhhh geile hoer zuig door kreunde ik, er schoten nog eens 3 stralen in haar mond en toen ze hem uit haar mond haalde nog 2 over haar gezicht. Mijn zaad droop van haar gezicht op haar geile grote tieten. Ze slikte alles door en haalde de rest van haar tieten met haar vingers en likte die ook schoon.

Geile slet Missy laat haar tieten en kutje bewonderenNu ging Missy op de bank liggen en ik trok haar zwarte doorzichtige nylon string uit en ik begon haar rijpe kale kutje lekker te beffen. Ze smaakte heerlijk en ze kwam een paar keer kronkelend klaar. Neuk me met die grote geile pik van je riep ze, en ze pakte me bij mijn lul en wreef die over haar kletsnatte gleuf. Moet ik geen condoom om zei ik, nee neuk me zonder ik word zo geil van jonge jongens zoals jij.

Mijn pik werdt nog harder bij deze woorden en ik kroop op deze geile hoer. Ik zette mijn eikel voor haar kutje en drukte voorzichtig naar binnen, Missy stootte direct haar geile kut omhoog over mijn dikke paal en ik stootte gelijk ook door. Missy kreunde en kronkelde, doet het pijn vroeg ik?

Nee doorpompen kreunde ze. Nu begon ik gas te geven en pompte zo snel en diep als ik kon mijn paal in die hoerenkut, wat was dit lekker, ze voelde heerlijk warm aan in haar rijpe doos.

Dit had ik in mijn wildste dromen niet verwacht, ik neukte gewoon een super lekkere rijpe hoer zonder condoom, met lange diepe halen gleed mijn lul pik in en uit haar kut waarbij haar tieten lekker heen en weer schudden. Missy kwam weer klaar en kneep hard met haar kut in mijn paal, ik ga komen kreunde ik, mag ik in je spuiten? Jaaaaa spuit me vol geile hengst schreeuwde ze, en enkele diepe stoten later spoot ik haar geile rijpe hoeren kut vol met zeker 5 volle stralen zaad.

De kut van slet Missy vol zaadHet zaad droop uit haar opengeneukte hoerenkut langs haar dijen over de geile zwarte nylon kousen. Kom zei Missy dan haal ik nog even de laatste druppels eruit, ze opende haar mond en likte mijn lul schoon en bedankte me voor de lekkere seks.

Ik heb gewoon voor €70 een echte hoer 2 keer volgespoten met mijn zaad.

Nogmaals dit verhaal is echt gebeurd en ik heb voor vanmiddag om 14.00 een nieuwe afspraak met haar en daarbij mag ik Missy in haar kontje neuken.

Lijkt me heerlijk om die hoerenreet vol zaad te spuiten.

Ze gaat me enkel in zwarte kousen ontvangen zodat ik gelijk haar glad geschoren kale kut kan likken.

Ik heb nu al een stijve lul.....

KLIK HIER voor het vervolg

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # meer mannenCowboy Henk 21-10-2020 23:18
karregat wil ook €50 doneren

en €100 zonder condoom

bel me snel
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # wat kost het danCowboy Henk 21-10-2020 23:03
ik wil best €50 betalen

bel me

je weet de weg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Ik wist hetCowboy Henk 02-07-2019 06:45
Het zat er altijd al een beetje in
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-2 # HoerHarold 28-06-2019 18:19
[SPAM] hoer
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!