Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo, mijn naam is Henk en ik wil mijn verhaal graag met iedereen delen. Ik heb vorige week een leuk avontuurtje gehad op de wallen in Amsterdam. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om in mijn middagpauze naar een hoertje te gaan, maar uiteindelijk ben ik er toch geweest.

Ik ben 41 jaar en ik werk bij een accountancybedrijf, maar ik kan de naam zo niet noemen. Dit bedrijfje zit aan de rand van de wallen, dus als ik mijn middagpauze heb moet ik er doorheen om een eettentje te vinden. Ik heb een vrouw en twee dochters, dus er zijn vrouwen genoeg thuis. Ik hou heel veel van mijn vrouw, en ik voelde me eerst ook wel een beetje schuldig over wat ik gedaan had, maar ik had gewoon een keer zin in iets anders.

Het was een normale dag net zoals alle andere. Het was wel heel erg druk geweest en ik zat dan ook met smacht op mijn pauze te wachten. Ik heb leuke collega’s, maar ik kies er altijd voor om mijn middagpauze alleen te hebben, even weg van de rest, even alles op een rijtje zetten. Zo ook vandaag. Ik liep het gebouw uit, wetend dat ik er van moest genieten omdat ik over 45 minuten weer terug zou zijn. Terwijl ik de deur openhield voor een paar collega’s wiens pauze er alweer op zat, voelde ik de kou. Ik knoopte mijn jas dicht en begon mijn dagelijkse jacht naar een leuke eettent. Ik liep door een straatje waar verschillende meisjes achter de ramen stonden te wenken om mensen naar binnen te lokken. Hoewel ik er eigenlijk nooit echt aandacht voor heb gehad geef ik toch toe dat ik stiekem vanuit mijn ooghoeken keek hoe ze er uitzagen. Je kon zien dat de meeste meisjes uit Rusland of Polen kwamen, ze hadden blond haar en ze zagen er uit of ze geen Nederlands konden.

Ik geef toe dat ik stiekem naar ze gluurde om ze te vergelijken met mijn vrouw, hoewel ze waarschijnlijk half zo jong zijn. Toen ik rechtsaf sloeg liep ik langs de grachten en ik keek naar rechts. Het leek er op dat ik in een straatje was beland waar allemaal negerinnetjes achter de ramen stonden te wachten tot er een klant naar binnen kwam. De meeste waren gezet, wat ik totaal niet geil vind, maar de gemiddelde zwarte man houd daar wel van zag ik; bij iedere dikke negerin stond een donkere kerel te onderhandelen. Na 5 ramen keek ik zonder dat ik het doorhad weer naar rechts. Achter dit raam stond een negerinnetje van waarschijnlijk 23 of 24 jaar, slank, mooie ronde borsten kortom, ideaal figuurtje! Ze was verschrikkelijk mooi en ze keek zo geil dat ik even niet meer op de weg lette. Ik bleef even staan en stond vol ontzag te kijken; er stond niemand bij de deur te onderhandelen. Natuurlijk niet, dacht ik, die zwarte kerels houden niet van slank. Nog steeds ondersteboven van deze meid liep ik verder en zag een pizzatent aan de linkerkant aan de andere kant van de brug.

Ik had zo’n honger dat ik binnen een kwartier een hele pizza op had. Nog een half uur, dacht ik bij mezelf, wat ga ik in die tijd doen? Ik dacht weer aan die meid en er kwam een heel ondeugende gedachte bij me op. Ik heb altijd al eens een negerinnetje willen neuken, dacht ik. Dat moet ik een keer gedaan hebben voordat ik doodga. Ik besloot om te betalen en weer terug te lopen via dezelfde weg die ik de heenweg had afgelegd.

Binnen 5 minuten stond ik weer voor haar raam, en ze wenkte met een geile blik in de ogen. Ik dacht even aan mijn vrouw, maar liep toch naar binnen. Ze kwam achter haar raam vandaan en begon met me te praten, ze sprak uitstekend Nederlands, maar dat kwam ook omdat ze uit Suriname komt. “Wat wil je doen?” vroeg ze. “Hoeveel is het voor pijpen en neuken?” vroeg ik haar. “120 euro”. Nou die euro’s kan ik ook nog wel missen dacht ik bij mezelf.

Toen ik haar het geld had gegeven pakte ze mijn hand vast en trok me mee naar een kamertje achterin het pand. Ze deed de deur open en vertelde me dat ik me kon uitkleden, dan kwam ze over 2 minuten terug. Ik voelde dat ik behoorlijk geil begon te worden en kleedde mezelf uit tot de boxershort, die mocht zij uitdoen. Ze kwam weer binnen en gooide me achterover op het bed. Ze trok mij boxer naar beneden terwijl ze me geil aan bleef kijken. Toen ze mijn grote lul zag meende ik dat ik een glinstering in haar ogen zag. “Hmm, lang geleden dat ik een blanke pik in mijn handen heb gehad”! zei ze. Ik lachte zachtjes en ze begon mijn lul stijf te maken door haar grote lippen om mijn eikel heen te sluiten en zachte bewegingen op en neer te maken. Ik voelde het bloed naar mijn lul stromen en binnen no time was hij zo hard als staal. Ze probeerde zo veel mogelijk lul in een keer in haar mond te doen en ik voelde hoe mijn eikel achter in haar keel zat. “Ooh, ja!” kreunde ik. “Wat ben jij geil!” Ze likte mijn piemel af als nooit te voren en ze deed haar BH uit. Er kwamen mooie bruine borsten tevoorschijn, met grote zwarte tepels. Ik voelde er aan en ze ging verder met pijpen. Ik voelde dat ik bijna ging komen, dus ik vroeg haar of ze er klaar voor was. Dat was ze dus we stonden op en ik gooide haar op het bed en trok haar slipje uit. Er kwam een mooi geschoren zwart kutje tevoorschijn en ik duwde een vinger naar binnen. Ze werd steeds natter dus ik besloot dat het tijd was om mijn piemel naar binnen te duwen. Ik leidde de eikel naar haar kut en duwde mijn stijve piemel helemaal naar binnen. Ze kreunde zachtjes en ik was zo ontzettend geil. Gewoon de gedachte al, ik ben nu gewoon een mooie negerin aan het neuken!! We gingen steeds sneller en ik likte haar zwarte tepels. “Mag ik in je komen?” vroeg ik. “Jaaa” gilde ze. Haar kreunen werden steeds langer en hoger en ik begon harder te hijgen. Nog even een beetje tijd rekken dacht ik, dus ik stopte met het harde neuken en keek toe hoe ik zachtjes zo diep als mogelijk was mijn lul in haar kletsnatte kutje te duwen. Ze keek me aan en stopte haar vinger in haar mond, waarna ze haar klitje begin te masseren. We hadden mekaar nu genoeg op zitten geilen en ik besloot dat het tijd was om te komen, dus ik pompte mijn piemel nu weer sneller en sneller in haar strakke kutje. Met een hoog gilletje kwam ze klaar en niet veel later spoot ik haar hele vagina vol. Toen ik mijn lul terugtrok zag ik hoe een straal sperma mee kwam. Ik keek haar voldaan aan en ze glimlachte terwijl het hijgen weer langzamer ging. “Daar is de douche”, zei ze. Ze stond op en liep de kamer uit. Ik nam gauw een douche en kleedde me weer aan.

Na 5 minuten nam ik afscheid en zei ik dat ze het geld dubbel en dwars waard was. Ze lachte en ik deed de deur open. Met een heel goed gevoel liep ik terug naar kantoor. De rest van de dag kon niet meer stuk!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!