Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Elke verjaardag bij mij thuis was het raak. Mijn vriendinnen raakten er niet over uitgepraat. Hun conversaties bestonden alleen nog maar uit fantasieën. Het ging dus over mijn oom. De man is afkomstig uit Curaçao. Zijn donker en gespierd postuur mag er zeker nog zijn bij zijn leeftijd. Zover ik weet is hij bijna vijftig jaar. Als je de verschijning ziet, dan zou je dat niet zeggen. Zijn kale hoofd kon ook om modieuze redenen gekozen zijn. Het is dat het mijn, aangetrouwde, oom is, maar anders had ik er ook wel fantasieën op los gelaten.
De geruchten gaan altijd dat donkere mannen enorme pikken hebben. Mijn vriendinnen waren er benieuwd. Maaike vertelde dat ze op internet wel een keer een donkere man had gezien met een stijve lul van ongeveer dertig centimeter. Onze kutjes begonnen we te kriebelen als we bedachten hoe zoiets naar binnen moest. Maaike had er nog aan toegevoegd dat die man het kleine blonde meisje ook nog diep anaal had geneukt. Platter kon ze het niet verwoorden.
Zo praatten mijn vriendinnen altijd op mijn verjaardag. Ik geef toe dat ik af en toe ook wel wat mee fantaseer. Toch blijft dat raar, hij is gewoon mijn oom.
Een tijdje geleden kwam hij ineens langs. Mijn ouders waren vergeten te zeggen dat hij zou komen om een boomstronk in de tuin weg te halen. Ja, hij was nog enorm sterk ook. Hij kwam net toen ik in mijn bikini lag te zonnen in de tuin. Mijn bikini is geen exemplaar met veel stof. Toen de bel ging, stond ik dan daar in mijn kleurrijke bikini voor mijn oom waar we al die tijd al over fantaseerde. Ik was gelijk van slag. Hij vertelde dat hij de boomstronk kwam weghalen. Dat ding zat nog half in de grond.
Hij ging gelijk aan de slag. Zijn shirt had hij uitgedaan, waardoor zijn bovenlijf glom in de zon. Wat zag hij er goddelijk uit. Zijn buikspieren leken wel die van een gast van twintig! Ik voelde mijn kutje stiekem wel een beetje nat worden. Ik moest mijn hoofd er wel bijhouden. Dit was mijn oom.
Terwijl hij zijn krachten showde om het gevaarte uit de grond te krijgen, was ik weer op mijn zonnebed gaan liggen. Ik pakte de lotion en begon me in te smeren. Ik liet de druppels op mijn bleke huid vallen. Langzaam smeerde ik me in. Dit werkje had ik zelden zo nauwkeurig gedaan. Ik hoopte dat hij mij ook lekker vond. Waarom hoopte ik dit eigenlijk? Ik merkte dat mijn stoute persoonlijkheid uit haar schulp aan het kruipen was.
Niet veel later stond ome Tom voor me. Het klusje was geklaard. Ik bekeek zijn bezwete lijf. Het zweet gutste uit zijn poriën. Ik bood hem aan om van de douche gebruik te maken. Dat vond hij zeker niet erg.
Lopend in mijn bikini liep ik voor naar de douche. Hij volgde me. Ik zorgde ervoor dat mijn loopje sexy was. De jongens van mijn leeftijd keken bij het uitgaan vaak naar mijn kontje als ik dit loopje gebruikte.
In de douche legde ik alle spullen klaar. Ik legde de temperatuurregelaar uit. Ome Tom bedankte mij,waarop ik gewenst was de ruimte te verlaten. Ik treuzelde wat. Zijn lichaam was echt heerlijk. De gesprekken met de meiden kwamen nu naar boven. Zelden was ik zo dichtbij geweest. Dit was de mogelijkheid om zijn pik te zien. Ik had nog nooit eerder een zwarte pik gezien.
Onvrijwillig liet ik de badkamer achter me. In plaats van de deur dicht te trekken, liet ik deze op een kier. Hopelijk merkte mijn oom dat niet. Toen ik de douche hoorde, duwde ik zachtjes tegen de deur. Ik zag de douche, maar ome Tom niet. Voorzichtig duwde ik iets verder. Toen ging de deur met een zwaai open. Met grote ogen keek ik naar het lichaam van mijn oom. Het was gewoon super lekker! Zijn kleine handdoekje om zijn middel deed mijn ogen blijven hangen. Ik genoot van dit beeld. Ome Tom keek me verbaasd aan. Hij wilde weten waar de zeep lag, want die had ik niet klaargelegd. Ow, waar was ik aan begonnen. Ik voelde me betrapt en super geil. Mijn tepels stonden hard, en waren goed zichtbaar door het dunnen stof van mijn bovenstukje. Voor mijn gevoel was mijn kutje zo nat dat mijn lipjes zichtbaar waren in het kleine broekje.
Mijn oom keek me ook met grote ogen aan. Hij zag dat ik geil was. Als hij dat niet zag, was hij blind. Ik zag nu wel dat hij ook geil was. Onder zijn handdoek verscheen een bobbel. Niet zomaar een bobbel. Zijn lid moest wel enorm zijn. Mijn ogen waren er niet vanaf te houden. Dat merkte hij ook op. De woorden ‘niets doorvertellen’ zeiden me genoeg. Hij wipte zijn handdoek los. Enorm was hij. Ik had nog nooit zo’n grote en dikke pik gezien. Het leek wel of de boomstronk in zijn broek was verdwenen! Het donkere gevaarte rees op. De enorme eikel glom al van het voorvocht. Hij was dus ook al echt geil. Voorzichtig pakte ik zijn pik vast. Oh, als mijn vriendinnen dit eens wisten. Zijn lul was te vergelijken met mijn onderarm. Ik ben wat aan de kleine kant, 1.55, en tenger. Deze pik was geweldig. Ik zakte door mijn knieën. Voorzichtig likte ik aan de zwarte lul. Ook zijn ballen waren enorm. Beetje bij beetje lukte het om zijn eikel in mijn mond te krijgen. Veel verder als zijn eikel lukte niet. Het leek wel of er een tennisbal in mijn mond werd geduwd. Dit almachtige geslacht was voor mijn kleine mondje te groot om goed met mijn mond te verwennen. Ik hield zijn zware lid omhoog, en besloot dat ik beter de zijkanten en eikel kon likken, dan hem helemaal in mijn mond te nemen. Ome Tom vond dit super. Hij bromde dat hij meer wilde en hield mijn hoofd vast. Ik likte heerlijk door.
Mijn kutje brandde ook van verlangen. Ik stond tegen de wil van mijn oom in op en bukte voorover tegen het badmeubel. Mijn onderkant ging uit. Gelukkig had ik mijn kutje vanochtend nog lekker kaal geschoren! Ik voelde de enorme eikel tegen mijn natte gleuf worden gezet. Hij duwde. Dat deed pijn! Ik kermde het uit, maar hield met een hand zijn billen vast als tegen dat hij moest doorgaan. Zijn lul sperde me helemaal open. Mijn kutje was kleddernat. Hij was wijder dan ooit. Langzaam begon mijn donkere oom me te neuken. Dit was onbeschrijflijk. Kun je je voorstellen hoe het is om een pik van ongeveer dertig centimeter in je nauwe tienerkutje te voelen?
Zijn hand beroerde mijn klitje. Heftig kwam ik binnen een no-time klaar. Mijn oom genoot ook. Het tempo was nu opgeschroefd en blijkbaar had hij er geen erg in dat hij zijn jonge nichtje aan het neuken was en niet zijn vrouw. Keihard ramde hij het gevaarte telkens naar binnen. Nu begreep ik eindelijk de geschiedenisles van vroeger. Eindelijk snapte ik hoe een stormram werkte. Wat was dit krachtig. Mijn oom greep me ook bij mijn tieten. Hij kneep in mijn tepels. Mijn B80 stelde hem tevreden.
Geil neukte mijn oom nu door, terwijl zijn hand mijn klitje weer masseerde. Heftig kwam ik nu voor een tweede keer. Ik hoorde mijn oom brommen. Daaraan merkte ik dat hij sperma ging spuiten uit het enorme gevaarte. Ik kroop op het badmeubel. Mijn naakte lichaam toonde zich nu in volle glorie voor hem. Met mijn hand trok ik hem. Bijna gelijk spoot hij super veel zaad over mijn buik en tieten. De jongens waar ik ervaring mee had, hadden nooit zo veel gespoten. Wat was dit geil.
Uitgeput zat ik met een opengesperde kut voor mijn oom. Hij bood me aan mee te douchen. Wat heerlijk!
Mijn vriendinnen mogen lekker fantaseren, ik weet nu echt hoe het is met zo’n enorme zwarte lul!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!