Ik ben Sophie, een meisje van zeventien jaar oud. Ik ben enigst kind en woon samen met mijn ouders in een klein dorpje in midden Nederland. Ik zat nog op de Havo en na school ging ik graag hardlopen. Mijn mooie lichaam had kleine cup B borsten en mooie billen. Ik had blond haar en was ongeveer 1m73 lang. Ik was vrij mager zo’n 55kg, maar ik was tevreden over mijn uiterlijk.
Ik werd natuurlijk ook ouder en mijn lichaam en geest hadden zich het afgelopen jaar sterk ontwikkeld. Mijn borsten en billen waren gegroeid en ik voelde mij ook ouder. Ook raakte ik wat meer seksueel geïnteresseerd. Ik werd verliefd en af en toe voelde ik mij gewoon opgewonden.
Ik had ongeveer een maand geleden voor het eerst porno gekeken. Tot mijn schrik viel het op dat ik helemaal niet alleen opgewonden werd van mannen, maar ook van vrouwen. Het begon bij hele onschuldige filmpjes in ondergoed, maar ik wilde steeds meer zien. Op een dag kwam ik bij een video waarin een meisje zich in het openbaar uitkleedde en masturbeerde. Bijvoorbeeld in de trein, in het bos of op het strand. Deze video’s wonden mij enorm op. De vrijheid van het naakt zijn, maar ook het bekeken worden en ontdekt worden leek mij spannend.
Ik kwam op een zondagochtend uit mijn bed en was in een geile bui. Mijn ouders waren een dag weg en kwamen pas in de avond terug. Ik trok mijn slaapshirt uit en deed mijn bh en slipje aan. Ik droeg een wit Calvin Klein setje. Beneden ging ik op de tv de video opzoeken. Ik keek weer naar het schaamteloze meisje die zich uitkleedde en masturbeerde. Ik dacht: Zou ik dit zelf ook durven? We woonden vrijstaand, maar de buren konden wel in onze tuin kijken. Aangezien het zomer was zou het niet opvallen.
Ik besloot dat het weinig kwaad kon en liep bij de achterdeur in mijn ondergoed naar buiten. Ik was enorm zenuwachtig en ik durfde een klein rondje te lopen. Boven aan de ene kant zaten mijn buren op het balkon samen met hun dochter Kim. Shit: dacht ik, ze zullen het wel raar vinden. Snel ging ik weer naar binnen.
Ik vond het een geil idee om mij ergens uit te kleden en de kans hebben dat mensen mij zouden zien. Maar mijn onschuldigheid hield mij tegen. Ik besloot gewoon naar het bos te gaan en daar keek ik dan wel wat ik durfde.

In mijn slaapkamer trok ik over mijn witte Calvin Klein setje een sportlegging en een strak, zwart hemdje. De legging had een doorzichtige zijkant, hierdoor was het zichtbaar of je een slipje droeg.
Ik rende richting het bos en kwam bij een rustig stukje bos. Dit leek mij een fijne plek om te beginnen, er was een fietsers- en wandelpad wat vrij rustig was en een meertje waar af en toe iemand zwom.
Toen er niemand in de buurt was trok ik mijn hemdje uit en begon een stukje met hardlopen. Eerst rende ik midden door het bos, maar ik ging steeds meer richting het pad. Na zo’n vijf minuten lopen kwam ik een wat oudere man tegen. Dit viel natuurlijk niet op, er sportten wel meer vrouwen in hun bh. Ik besloot nu ook mijn legging uit te trekken.
Ik rende een rondje met alleen met Calvin Klein setje aan. De spanning gierde door mijn lichaam. Ik kwam al snel langs twee jongens van mijn eigen leeftijd. Voordat ik besefte wat ik deed, trok ik mijn bh naar beneden terwijl ik honderd meter voor ze liep, zo onder mijn borsten. De jongens keken aandachtig naar mij. Ik schaamde mij dood, ik droeg op een slipje na niks meer! Maar tegelijkertijd was het ook een spannend idee dat ik de jongens geil maakte door mijn lichaam te laten zien.
Nadat de jongens waren gepasseerd trok ik snel mijn bh weer naar boven, ik moest even bijkomen van wat er gebeurd was. Ik liep terug naar mijn kleding en ging even rustig zitten. De spanning gierde door mijn lichaam, ik gleed met mijn vingers onder mijn slipje en voelde dat ik een nat poesje had gekregen.
Ik keek rond en er was niemand in de buurt zichtbaar. Ik schoof mijn slipje opzij en wreef met mijn vingers over mijn kutje, het voelde nog fijner dan thuis. Ik werd enorm geil, ik wilde meer als dit en het nog spannender maken. Langzaam liep ik naar een bankje toe langs het pad, ik ging zitten en masseerde mijn borsten. Ik zag ongeveer een halve kilometer verderop een gezin met kinderen langskomen, het leek mij verstandig om mij even te verstoppen.
Nadat de kinderen langs mij waren gelopen ging ik weer op het bankje zitten, ik trok als eerste mijn bh uit. Mijn kleine borsten stonden recht vooruit en de tepeltjes waren hard door de kou en de spanning. Het was doodstil in het bos, ik schoof mijn slipje naar beneden en trok het uit. De geilheid had mij volledig overgenomen, vanmorgen durfde ik nog amper in mijn ondergoed naar buiten en nu zat ik te vingeren in het bos, compleet naakt en voor wildvreemde mensen.
Er kwam een vrouw van tussen de vijfendertig en de veertig langslopen, ze keek mij geschrokken aan en liep snel weer verder. Ik kwam steeds dichter bij mijn hoogtepunt en begon luid te kreunen. “Oh lekker jaja,” riep ik, ik sloot mijn ogen en kwam luid kreunend klaar.
Ik opende mijn ogen en een meisje van mijn leeftijd keek mij aan, ik herkende haar gelijk: mijn buurmeisje Kim. Ze keek mij verbaasd aan, wat ik ook begreep. Ik trok mijn benen snel bij elkaar en trok mijn handen voor mijn borsten, tot mijn verrassing bleef ze staan kijken. Ze zei, “hey Sophie, wat doe jij hier in het bos?” Ik weet niet waarom ze dit vroeg, ik schaamde mij nu nog veel meer. Ik bekende, “nou ehh, mij leek het een spannend idee om ja... je ziet het wel.” “Zozo,” zei ze, “ik ben dus niet de enige die hier van houdt.” 
Op dat moment wist ik niet wat ik moest zeggen, mijn buurmeisje hield kennelijk ook ervan om bekeken te worden.
In de verte kwamen er twee mensen aanlopen. Kim trok haar sport-bh uit en gooide deze naast zich neer, de kleine cup A borsten stonden recht overeind. Haar korte, strakke hardloop broekje gooide ze erachteraan. Voordat ik het besefte zat ze op haar knieën tussen mijn schaamlippen te likken. Heerlijk! Wat een fantastisch gevoel gaf dit. Twee jonge meiden renden langs en keken verbaasd naar ons. Logisch natuurlijk, ik werd geheel naakt gebeft door Kim, ze droeg alleen nog een stringetje.
Toen de meiden voorbij waren keken wij elkaar ondeugend aan, wat er zonet was gebeurd kon ik zelf niet geloven. Mijn poesje was gelikt door mijn buurmeisje terwijl wij bekeken werden. Kim had donkerbruin haar en was ongeveer tien centimeter langer dan ik. We hadden niet heel veel contact en spraken elkaar zelden, dit lichamelijk contact overviel mij een beetje. 
Ze zei, “jemig, dat was lekker.”
Kim zag dat ik geschrokken was en gaf me mijn slipje en bh aan en ging weer op het bankje zitten. Kim had kennelijk vaker geposeerd in het openbaar, want ze bleef gewoon topless naast mij zitten. Ik zat vol met vragen, maar wist niet waar ik beginnen moest. Ik vroeg, “ehh, heb je dit vaker gedaan?” 
Kim antwoorde, “vorig jaar heb ik het voor het eerst geprobeerd, het gevoel dat ik bekeken werd vond ik erg opwindend.” Ze vertelde, “ik ga naar het bos hardlopen en als ik zin heb kleed ik mij uit of vinger ik mijzelf, ik hoop altijd dat er wat mensen langskomen.”
Zonder enige schaamte trok Kim haar slipje naar beneden en gooide het bij de rest van haar kleding. Ze wreef over haar geschoren poesje en zei, “jij doet het zeker voor het eerst?” 
Ik bekende dat dit mijn eerste keer was en dat ik wat zenuwachtig was. Ze vertelde dat ik waarschijnlijk snel er aan gewend zou zijn. Ik hoorde haar kreunen en keek naar haar. Ze wreef met een hand over haar poesje en met de andere over haar kleine borsten. Luid kreunend kwam ze klaar. Ik merkte dat ik geil werd door haar. Ik schrok, ik viel toch wel echt op jongens?
Kim vertelde dat zij ook alleen thuis was en dat ik daar wel kon eten. Ik liep naar de plaats van mijn kleren, trok mijn hemdje en legging aan en we renden naar huis toe.
Tijdens het eten had Kim een idee, ze zou mij naar een plaats meenemen waar wij ons vervolgens zouden uitkleden en konden vingeren. Volgens haar waren er op deze plaats meer mensen dan in het bos. Ik twijfelde eerst. Ik was bang dat niet iedereen het fijn zou vinden als ze twee naakte meisjes zagen zitten te vingeren.
Na lang twijfelen besloot ik het gewoon te doen en na het eten gingen wij eerst naar Kim haar slaapkamer. Ze vertelde, “een legging is niet handig om aan te hebben, het duurt lang voordat je hem uit en aan hebt getrokken. Ze gaf mij een kort rokje wat handiger was, het hemdje kon ik aanhouden. Zelf verwisselde ze ook haar legging voor een rokje en haar sport-bh voor een wit shirtje, ze droeg er geen BH onder.
Om bij de door Kim gekozen bestemming te komen moesten we volgens Kim naar de trein toe. Bij ons station kwam de trein richting Amsterdam Centraal. We hadden snel een kaartje gekocht en moesten rennen voor de trein. Op het laatste moment haalden we de trein, we zochten snel een plaatsje in een rustige coupé. Tot mijn schrik waren ongemerkt onze rokjes omhooggeschoven zodat je er een stukje onder kon kijken, ik zei het gauw tegen Kim.
Als reactie trok ze haar rokje uit en haar T-shirt onder haar borsten. Ik keek haar verbaasd aan, “waarom doe je het hier?” vroeg ik. Ze vertelde dat dit de bestemming was. Ik raakte een beetje in paniek, want ik durfde mij niet zo goed in de trein uit te kleden.
Kim was druk bezig, ze speelde met haar kleine borsten en streelde over haar string. Ik keek vol bewondering toe. Voorzichtig trok ik mijn hemdje over mijn hoofd. Ik streelde over mijn witte Calvin Klein BH. Al snel merkte ik dat ik wel een stapje verder wou gaan. Ik trok mijn beide borsten uit mijn bh en hing ze over mijn bh heen. Ik kneep zachtjes in mijn tepels en wreef erover heen.
De trein remde af en we stopten bij een klein dorpje. Er kwam een man binnen, hij was druk bezig op zijn telefoon en ging verderop in de trein zitten en zag ons niet. Ik keek vol verbazing naar Kim, ze pakte haar kleren op en liep alleen verhuld in haar string naar de man toe. De man was eind dertig en had mooi donker haar en een strak figuur. Ik dacht: Wat moet ik nu? Ik durfde er niet bij te gaan zitten en besloot op mijn eigen plaats veder te gaan.
Kim had inmiddels de aandacht van de man getrokken, ze zat zich uitgebreid te vingeren voor de man. Op ons drieën na was de coupé leeg. Ik durfde nu ook verder te gaan en schoof mijn rokje omhoog. Langzaam wreef ik met mijn hand over mijn slipje heen, de spanning gierde door mijn lichaam en ik keek naar Kim haar avontuur.
Bij Kim ging alles zo simpel. Ze had inmiddels haar string uitgedaan en ze zat luid kreunend te vingeren voor de man, gillend kwam ze klaar. Ik vond het er zo spannend uitzien en ik had inmiddels mijn slipje opzijgeschoven en wreef ruw over mijn poesje heen. Het was zo geil en ik voelde een intens orgasme opkomen.
Ik hoorde de deur van de trein opengaan. Shit! We waren zonder dat ik het doorhad al bij het volgende station. Ik hoorde de mensen de trein inkomen. Ik wou stoppen, maar mijn geilheid overwon. Ik trilde, kreunde en voelde mijn poes langzaam vochtig worden. Ik hoorde de deur achter mij opengaan, ik duwde mijn benen weer bij elkaar, trok mijn rokje goed en probeerde geen geluid te maken.
Er kwamen twee jonge mensen tegenover mij zitten: Een blonde jongen van mijn leeftijd en een iets ouder meisje, waarschijnlijk zijn zus want ze leken op elkaar. Waarom kwamen ze tegenover mij zitten? De hele coupé was leeg. Hadden ze het gemerkt? Kim was ook gestopt, ze vond het misschien te risicovol nu.
De jongen en het meisje keken mij aandachtig aan, ik vroeg mij af wat er te zien was. Het meisje zei, “zo, die moeten nog wat bruiner worden.” 
Wat bedoelde ze?
Shit! Mijn borsten hingen nog over mijn bh heen. Ik voelde mij rood worden en wilde snel mijn bh goed doen. Het meisje hield mij tegen en zei, “laat ons gewoon lekker genieten, toch Remco?” De jongen, die kennelijk Remco heette, knikte. Huh? Waren ze allebei geil door mijn lichaam.
Het meisje stelde hun voor. “Hey, Ik ben Silvia en dit is mijn broertje Remco.” 
Ik stelde mij ook voor. 
Remco droeg een trainingspak en Silvia een zwarte sportlegging en ‘n roze shirtje van Nike. Beide hadden ze blonde haren. Remco was een kop groter dan Silvia, 1m65 ongeveer. Beiden hadden ze een sportief lichaam en Silvia had een mooie C cup.
Silvia trok haar roze shirtje uit. Hieronder zaten haar grote cup C borsten gevangen in een roze Calvin Klein push-up bh. Silvia had een strakke buik, het was te zien dat ze vaak sportte. Ik zat verbaasd te kijken. Remco staarde naar mijn borsten en streelde over zijn kruis heen, waar al een flinke bobbel zat.
Kim was inmiddels al weer volop bezig met de man. Ik zag dat ze hem pijpte. Alles wat ik zag maakte mij zo geil. Ik legde mijn rokje naast mij neer. Ik droeg alleen nog mijn witte Calvin Klein slipje en bh. Ik trok mijn slipje opzij en wreef over mijn klitje. Silvia en Remco keken toe terwijl ik zat te vingeren, beiden vonden ze het kennelijk leuk.
Remco haalde zijn piemel uit zijn broek. Ik had nog nooit een piemel van dichtbij gezien, vol bewondering keek ik naar de grote piemel. Remco had zich helemaal kaalgeschoren bij zijn piemel, zelf vond ik het erg mooi.
Silvia kwam naast mij zitten en fluisterde in mijn oor, “samen gaan we eens lekker mijn broertje verwennen.” Ze ging naast haar broertje zitten en pakte zijn piemel, ze trok hem op een hoog tempo af. “Kom Sophie,” zei Silvia.
Ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Ik had in pornofilmpjes gezien hoe ze pijpten. Ik likte de eikel van Remco, hij liet kreunend merken dat hij het lekker vond. Ik zette mijn lippen tegen zijn eikel aan en kuste hem. Langzaam bewoog ik de piemel verder in mijn mond. Remco riep, “ohhh, wat is dit lekker. Ik voelde het warme sperma van Remco mijn mondje in lopen. Het sperma liep over mij kin en viel op mijn borsten.
Ik gooide mijn Calvin Klein setje op de stoel en was nu geheel naakt in de trein. Vanmorgen was ik gebeft en dit wilde ik ook weleens proberen. Ik ging voor Silvia zitten en schoof haar legging naar beneden, ze droeg geen slipje. Ik keek recht in het mooiste poesje dat ik ooit had gezien, ze was prachtig geschoren en haar kutje was geheel symmetrisch. Ik likte over haar poesje, ze was al vochtig. Ik zoog rondom haar klitje, dit werd beloond met een kreuntje. Ik liet wat spuug tegen haar poesje lopen en begon stevig te beffen. Ze kreunde, steeds harder. Ze kwam boven het soppende geluid van het beffen uit. Wat was dit geil, mijn eerste seksuele avontuurtje vandaag. Luid kreunend hoorde ik Silvia klaarkomen. Remco was inmiddels naakt en Silvia droeg alleen nog haar bh, deze trok ze uit en gooide ze bij de rest van de kleding.
We zaten alle drie geheel naakt te masturberen in de trein. Kim kwam aanlopen, alleen gehuld in haar string en ging naast mij zitten. Silvia en Remco keken verschrikt op, ze hadden Kim nog niet gezien, maar zagen al snel dat wij elkaar kenden.
Fuck: dacht ik, aan de andere kant van de coupé kwam de conducteur langslopen. Ik meldde het snel, want ik wou geen problemen. Snel trok iedereen zijn kleren aan. Ik griste snel wat bij elkaar, uiteindelijk had ik de legging en bh aan van Silvia, de rest van de kleding hadden de andere aan. Ik merkte een natte plek van mijn vocht op de stoel en probeerde het te bedekken.
De conducteur keek ons verwonderd aan en scande de kaartjes. We kwamen bij ons eindstation en ik en Kim namen afscheid van Silvia en Remco. Wat was dit een geile dag!

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!